NERO.8 Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 PANERAI LUMINOR 1950 SUBMERSIBLE 3 DAYS AUTOMATIC PAM 305TITANIUM, 47 MMLTD 1000 Úlovek z minulého týdne. Náhoda při návštěvě Vídně - láska na první pohled .Potřebují trochu kosmetiky. Objednal jsem černý pásek.Velikost 47 mm super ( myslel jsem že budou moc velké ).Lehké na ruce.Velká radost .
bandicoot Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Wristshot wanted. Pecka, budou časem krásně akčně odrbaný...
Cyril Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Tak to už jsi přehnal Pavle! Super! Závidím ti a skřípu zubama tak, až se mi z huby sype bílej písek! Ale přeju Ti je. Lehounkej titan je parádní. Kdo nezkusil, nepoznal......Musím se rychle podívat jestli někde něco podobného neleží ladem....
Josef01 Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Tož gratulace, moc pěkný. Ten titan sice reaguje i na košili, ale zase je to lehoučký, ten průměr s ocelí by byl masakr.
relativ Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Bál som sa ich a nechcel som ich. Až som ich dal na ruku a všetko sa zmenilo... Gratulujem.
volfda Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 (upraveno) Nevim, co víc napsat, prostě BOMBA, tyhle hodinky mě berou, snad jen trochu bronzu a jsou bezchyby... Upraveno 5. března 2013 uživatelem volfda
fobus Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Tak to gratulácia...nech sa dobre nosia..
Rampelnik Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Gratulace, parádní hodinky s perfektním řemenem, nabité testosteronem!
panedge Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 No pěkná náhoda ve Vídni Jsou super.Nějak se nám to tady poslední dobou pěkně množí.No jo,jak se píše jinde-infekce Panerai.
MaxT Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Mooc gratuluju. Tyto mám jako další na řadě. V pondělí možná pojedu do Vídně pro 425. Kde že se ve Vídni dějí tyto náhody?
Daemonultimate Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Jo tak ty jsou parádní,ale já se pro ně s 18 rukou nenarodil,no snad se až moc nenakazím a nezačnu honit nějaký menší.Tahle pam vlna mi dává,jeden lepší kousek než druhej,navíc jak se rozvíjí druhé vlákno můžeme gratulovat nejen k pěknejm kouskům jako jsou tyhle ale i k tomu,že se vůbec sehnaly. Velmi,velmi
tombed Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Prima, že ten Paneraií prapor nese mladá generace dál Kdo jim jednou propadne, i když je prodá, jednou se k nim vrátí...
Frantik Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Prima, že ten Paneraií prapor nese mladá generace dál Kdo jim jednou propadne, i když je prodá, jednou se k nim vrátí...Fakt jo?
tombed Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Tak určitě Frantiku, akorát to nějaký čas potrvá, ale určitě
Frantik Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Tak určitě Frantiku, akorát to nějaký čas potrvá, ale určitě Tak urciteeeeee
michalval Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Nádhera, gratuluju! Řemen vypadá taky moc dobře.Konečně se v posledních dnech něco děje v klidných panerájských vodách. To je dobře!
NERO.8 Odesláno 5. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Moc děkuji všem za kladné reakce a gratulace . Jsem rád, že se o tu radost mohu s Váma rozdělit.Ještě přikládám foto na ruce.
st1g Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Udělal jsi dobře, že jsi je vzal tati .Dnes jsem je měl na roce a i přes velikost 47mm jsou díky lehkému titanu na ruce pohodlné.
sashator Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Tady to je poslední dobou jako na lodi- chvilku vlna Omegy, pak Rolexky a teď Panerai sice se pořád vlastně nemohu rozhodnout zda se mi Paneraie líbí nebo ne, ale asi postupně přicházím na jejich kouzlo. Tyto konkrétně jsou moooc povedené, velká gratulace!!!!
Josef01 Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Tak všechny hodinky se okoukají, nakonec skončí v trezoru a nahradí je jiné připravené na denní nošení. Submersible jsou opravdu povedené!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se