Chronař Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 Nečetl jsem na to žádnou stížnost, nikdo se mi neozval, že by mu to nefungovalo, kromě nějakého minoritního problému v opeře. Jediné, co jsem zaznamenal, je požadavek na tmavý skin, ten ale stojí peníze a ty se mi do toho už cpát nechce. Najděte si nějaký zdarma a instalujeme jej sem. Mě v nové verzi už chodí Tapatalk na androidu, hurá Nezobrazujou se mi ale všechny obrázky, některé až napodruhé.
Micey Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 Simvás, na co je ten Tapatalk dobrej? Umí to něco speciálního, nebo je to rychlejší, nebo? Já jsem na todle úplná lama a upřímně řečeno, úplně mi vyhovuje prohlížet si Chronomag normálně přes stejný rozhraní jako na počítači, stejnak maj ty nový mobily displeje jako kráva. Tak jenom, o co vlastně přicházim:)
patriknapr Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 Simvás, na co je ten Tapatalk dobrej? Umí to něco speciálního, nebo je to rychlejší, nebo? Já jsem na todle úplná lama a upřímně řečeno, úplně mi vyhovuje prohlížet si Chronomag normálně přes stejný rozhraní jako na počítači, stejnak maj ty nový mobily displeje jako kráva. Tak jenom, o co vlastně přicházim:) Také jsem raději prohlížel forum v prohlížeči. Ovšem od uvedení nového fora raději používám tapatalk. Je to podle mě přehlednější, pohodlnější vkládání fotek.
NERO.8 Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 Nevím jestli to tady někdo neřešil, ale moc prosím o radu.Když jsem vložil fotky do vlákna na iPADU tak se na pc zobrazily otočené.
gandalf Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Já se stále nemohu smířit s tím, že už nevidím, kteří členové našeho fóra jsou momentálně přítomni.
cody Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Jo, to ti neporadim. Me zase mrzi, ze ac seznam pratel nijak nepouzivam, ted vidim - ze je nevidim. Uz jsem na neho (pratele) nesahl dlouho, jediny koho tam mam mi pratelstvi asi dal az po prechodu na nove forum. Z tech puvodnich jeden uz nezije takze sve pratelstvi odvolat nemohl. Kde to uvidim kdyz ne v pratelich? Ne ze bych to nutne musel vedet, ale nevim koho tam vlastne mam a dnes jsem to potreboval vedet:-(
pavča Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2013 (upraveno) Já se stále nemohu smířit s tím, že už nevidím, kteří členové našeho fóra jsou momentálně přítomni.Klikni si na tlačítko vpravo od "Zobrazit nové příspěvky", v nabídce "Fórum" si zvol "Uživatelé online" a uvidíš, kdo je aktuálně přihlášen. Upraveno 21. dubna 2013 uživatelem pavča
Qwuiddo Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Omlouvám se, pokud už se to tady nekde resilo, ale zkousel jsem vyhledat a nenasel. Nicmene mam problem nahrat sem obrazek z mobilniho zarizeni - mam tedy vyzkouseny jen iOS (jak iPhone tak iPad) a to jak na mobilni verzi fora, tak na plnohodnotny. Byl jsem zvyklej si vyfotit pracku (nebo cokoliv), pak fotku pres appku uploadovat a ten link na obrazek zkopirovat sem na forum do pirslusnyho policka. Nicmene tedka kdyz pisu prispevek z mobilniho zarizeni, tak nemam k dispozici tu listu nad "psacim sheetem", kde je moznost formatovani prispevku, citace, vlozeni obrazku atd ... Diky
relativ Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 (upraveno) Problém sa medzitým vyriešil. Upraveno 5. května 2013 uživatelem relativ
Tomas_2002 Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 (upraveno) Co je nové forum, tak mi nechodí upozornění na nové příspěvky v tématech. Chodí mi normálně upozornění na SZ, ale i když mám ve sledování asi 10 témat, tak mi prostě upozornění nechodí. Dělá to někomu z vás taky ?EDIT: Tak už jsem to asi našel v nastavení. Upraveno 6. května 2013 uživatelem Tomas_2002
bandicoot Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 Po case mam stejny dotaz.Kdy bude galerie?Nikde nemam svoje exkousky takhle uceleny a jednotne formatovany, je to pro me stejne dulezity jako duchodovy evidencni listy...Proste otisk toho, co bylo.
tombed Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 Fajn, že už je možno změnit vypalující bílou barvu na černou, ale i tak bych se moc přimlouval, a myslím nebudu sám, pro návrat zelené jaká byla v předchozí verzi fóra, ta byla pro oči nejpřijatelnější... díky
Hasňa Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 Ja upnu nenacitani fotek v Tapatalku.
Pavlucha Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 Nenašel jsem odpověď jak je to s galerií - nevidím ani tu svojí. Šlo by galerii alespoň smazat? Protože ani toho nejsem schopnej :-/
Frantik Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 Ja upnu nenacitani fotek v Tapatalku.Ja taky!!! Tak pekne to slo a ted uz to nekolik tejdnu nejde :-(
Hasňa Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 No, ted jedu dva dny na nove verzi Tapatalku, beta 4, nebo co,a zatim to docela slape.
Pavlucha Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Odesláno 13. června 2013 ... tak to zkusím znovu - JAK ZPROVOZNÍM GALERII PROSÍM PĚKNĚ?
Návštěvník Snow Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 (upraveno) Dnes jsem s velkou hrůzou zjistil, že z Mého nastavení zmizela jedna položka. Já vůl si nepamatuji označení, pro připomenutí, upřesnění, ozřejmení, daly se tam ukládat poznámky. Byla umístěna pod správou příloh. Nevíte kam byla přemístěna nebo, nedej bože, byla bez náhrady zrušena ??? Vedl jsem si tam takový menší chronomag diář. Edit - oprava diakritického znaménka Upraveno 14. června 2013 uživatelem Snow
bohus76 Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Dnes ten chronomag kulhá na obě nohy,rychlost,že by ho slimák předběhl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se