Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nečetl jsem na to žádnou stížnost, nikdo se mi neozval, že by mu to nefungovalo, kromě nějakého minoritního problému v opeře. Jediné, co jsem zaznamenal, je požadavek na tmavý skin, ten ale stojí peníze a ty se mi do toho už cpát nechce. Najděte si nějaký zdarma a instalujeme jej sem. 

Mě v nové verzi už chodí Tapatalk na androidu, hurá :)

Nezobrazujou se mi ale všechny obrázky, některé až napodruhé.

Odesláno

Simvás, na co je ten Tapatalk dobrej? Umí to něco speciálního, nebo je to rychlejší, nebo? Já jsem na todle úplná lama a upřímně řečeno, úplně mi vyhovuje prohlížet si Chronomag normálně přes stejný rozhraní jako na počítači, stejnak maj ty nový mobily displeje jako kráva. Tak jenom, o co vlastně přicházim:)

Odesláno

Simvás, na co je ten Tapatalk dobrej? Umí to něco speciálního, nebo je to rychlejší, nebo? Já jsem na todle úplná lama a upřímně řečeno, úplně mi vyhovuje prohlížet si Chronomag normálně přes stejný rozhraní jako na počítači, stejnak maj ty nový mobily displeje jako kráva. Tak jenom, o co vlastně přicházim:)

Také jsem raději prohlížel forum v prohlížeči. Ovšem od uvedení nového fora raději používám tapatalk. Je to podle mě přehlednější, pohodlnější vkládání fotek.

Odesláno

Jo, to ti neporadim. Me zase mrzi, ze ac seznam pratel nijak nepouzivam, ted vidim - ze je nevidim. Uz jsem na neho (pratele) nesahl dlouho, jediny koho tam mam mi pratelstvi asi dal az po prechodu na nove forum. Z tech puvodnich jeden uz nezije takze sve pratelstvi odvolat nemohl. Kde to uvidim kdyz ne v pratelich?

Ne ze bych to nutne musel vedet, ale nevim koho tam vlastne mam a dnes jsem to potreboval vedet:-(

Odesláno (upraveno)

Já se stále nemohu smířit s tím, že už nevidím, kteří členové našeho fóra jsou momentálně přítomni.

Klikni si na tlačítko vpravo od "Zobrazit nové příspěvky", v nabídce "Fórum" si zvol "Uživatelé online" a uvidíš, kdo je aktuálně přihlášen. Upraveno uživatelem pavča
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Omlouvám se, pokud už se to tady nekde resilo, ale zkousel jsem vyhledat a nenasel.

Nicmene mam problem nahrat sem obrazek z mobilniho zarizeni - mam tedy vyzkouseny jen iOS (jak iPhone tak iPad) a to jak na mobilni verzi fora, tak na plnohodnotny.

Byl jsem zvyklej si vyfotit pracku (nebo cokoliv), pak fotku pres appku uploadovat a ten link na obrazek zkopirovat sem na forum do pirslusnyho policka. Nicmene tedka kdyz pisu prispevek z mobilniho zarizeni, tak nemam k dispozici tu listu nad "psacim sheetem", kde je moznost formatovani prispevku, citace, vlozeni obrazku atd ...

Diky

Odesláno (upraveno)

Co je nové forum, tak mi nechodí upozornění na nové příspěvky v tématech. Chodí mi normálně upozornění na SZ, ale i když mám ve sledování asi 10 témat, tak mi prostě upozornění nechodí. Dělá to někomu z vás taky ?

EDIT: Tak už jsem to asi našel v nastavení.

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odesláno

Po case mam stejny dotaz.

Kdy bude galerie?

Nikde nemam svoje exkousky takhle uceleny a jednotne formatovany, je to pro me stejne dulezity jako duchodovy evidencni listy...

Proste otisk toho, co bylo.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Fajn, že už je možno změnit vypalující bílou barvu na černou, ale i tak bych se moc přimlouval, a myslím nebudu sám, pro návrat zelené jaká byla v předchozí verzi fóra, ta byla pro oči nejpřijatelnější... díky

• po 2 týdnech...
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Dnes jsem s velkou hrůzou zjistil, že z Mého nastavení zmizela jedna položka. Já vůl si nepamatuji označení, pro připomenutí, upřesnění, ozřejmení, daly se tam ukládat poznámky. Byla umístěna pod správou příloh. Nevíte kam byla přemístěna nebo, nedej bože, byla bez náhrady zrušena ??? Vedl jsem si tam takový menší chronomag diář.

Edit - oprava diakritického znaménka

Upraveno uživatelem Snow

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...