chloupek Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 podvečerní kdoulovcová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 před 2 hodinami, Chronofobik napsal: Jakýho máš toho UTONA (seriové číslo)...? To je civilní verze. Ale na vojně jsem ho normálně nosil do stáže místo bodáku, a nikoho to netrápilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 před 2 hodinami, bandicoot napsal: @Traveller ty mě nepřekvapuješ. Ale ty vystřelováky u hvězdice, to jsou mazlíci. BTW myslivecký vystřelovák od Mikovu od tebe je u mě mezi top noži. Mám ho moc rád. Pořád a nafurt. To jsou AKC ShellPullery, zpracování typicky italské, ale 440C ocel a pěkné čepele. Jinak jsem rád, že ti Mikov slouží. Je to moje srdcovka již přes 20 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Tak jsem dnes u našich na půdě prohrabal věci po dědovi z máminy strany (Ing. .Csc) pracovník (Federálního) ministerstva zahraničních věcí který byl za svůj život nadporučík v Korei, diplomat v Barmě, diplomat ve Finsku, ale i myslivec, zahrádkář,.... už je to 10 let co nežije a moc mě mrzí že jsem se ho nezeptal na více věcí.. No, z doby co byl ve Finsku (1979-1983) máme stále vedle X kusů výborných oranžových Fiskars nůžek na chatě několik párů holinek Nokia také tyto krásné Marttiini, Mora a Tunturi nože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 K pivku jsem si dnes vyskládal na stůl svou skromnou sbírku (asi 10 Vinoxů jsem nechal bokem) a hraju si jak malej kluk. Snad se to obejde bez zranění 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 K pivku jsem si dnes vyskládal na stůl svou skromnou sbírku (asi 10 Vinoxů jsem nechal bokem) a hraju si jak malej kluk. Snad se to obejde bez zranění Nejvíc se mi z Tvojí sbírky líbí ten Benchmade, ještě musím časem přikoupit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 @dawe009 jaj, ten prcek Tre Kronor je boží. Kudlička jak víno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Právě teď, bandicoot napsal: @dawe009 jaj, ten prcek Tre Kronor je boží. Kudlička jak víno. Dík, to byl jeden z mých prvních, mám ho asi 10 let. Dostal jsem ho od ženy, když ještě ptáčka lapala... Krásné, dokonalé zpracování a pro kancelářské použití parádní, v kapse menší než klíče od auta, ocel 3G, mám ho moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atewa Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Ahoj, chtěl jsem se zeptat znalejších nožířů zde: mám několik zavíracích nožů a nejvíc využívám CRKT CEO (jelikož je tenký a poměrně nenápadný i do obleku) no a sháním k nim alternativu s pevnou čepelí. Tedy nemáte někdo tip na nůž s pevnou čepelí (s délkou čepele tak od 6 do 10 cm přibližně), který by se dal nosit denně? Preferuji řekněme gentlemanské nože klidně s dřevěnou rukojetí, cokoliv jen ne typy jako CRKT Minimalist nebo Ka-Bar TDI law atd. Vizuálně něco obdobného tomu, co přikládám jako obrázek z netu. Kdyby někdo znal např. i nožíře co to umí vyrobit, budu rád. moc díky za případné reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 (upraveno) před 10 minutami, Atewa napsal: Ahoj, chtěl jsem se zeptat znalejších nožířů zde: mám několik zavíracích nožů a nejvíc využívám CRKT CEO (jelikož je tenký a poměrně nenápadný i do obleku) no a sháním k nim alternativu s pevnou čepelí. Tedy nemáte někdo tip na nůž s pevnou čepelí (s délkou čepele tak od 6 do 10 cm přibližně), který by se dal nosit denně? Preferuji řekněme gentlemanské nože klidně s dřevěnou rukojetí, cokoliv jen ne typy jako CRKT Minimalist nebo Ka-Bar TDI law atd. Vizuálně něco obdobného tomu, co přikládám jako obrázek z netu. Kdyby někdo znal např. i nožíře co to umí vyrobit, budu rád. moc díky za případné reakce. Ahoj, skús si juknúť nože Bark River, prípadne Bradford Giardian3 alebo 4, Chris Reeve Nyala, možno nejaká ESEE (3HM), alebo Lionsteel.. Všetko uvedené je ale "troška" mimo cien CRKT.. Upraveno 30. dubna 2020 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Zkus sa podivat na Patron od Mikova, je pevny a denne by sa nosit urcite dal a design v konkurencii ostatnych podobnych myslim celkom konzervativny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 http://www.noze-nuz.com/real-steel/RS3770.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 @Atewa Jestli to má vypadat k světu a nemá to být nějaká "taktická" jebka, poptej se u Dohnalů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 [mention=66232]Atewa[/mention] Jestli to má vypadat k světu a nemá to být nějaká "taktická" jebka, poptej se u Dohnalů.Dohnalovcov môžem iba doporučiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Já bych mrknul na knife.cz do Galerie nožířů a jistě tam něco zajímavého bude: http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=topics&f=16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 http://www.noze-nuz.com/real-steel/RS3770.phpSi mě předběhl, tenhle mi ihned vytanul při čtení požadavků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 ... a nebo, jestli to má mít tenkou čepel na masakrování svačin a vyvrhování obálek, hledal bych obecně "petty knife" = malý kuchyňáček Třeba KAI Shun DM-0700, něco na tenhle způsob. A nechat si k němu spíchnout pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 (upraveno) Ještě tenhle. Skladný, jednoduchý, nic složitého. Na Youtube jsou k němu videa. http://www.noze-nuz.com/nezarazeno/FF001.php Upraveno 30. dubna 2020 uživatelem Kasprik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 (upraveno) Paring knife - pro inspiraci Upraveno 30. dubna 2020 uživatelem horal Xxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se