14titi Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Přidám se do fronty, kdyby se někdo nabídl, že tam doběhne. Do Prahy se teď nedostanu...kdyžtak prosím taky SZ a na předání s platbou se určo nějak dohodneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Kluci, mně ho kdyžtak neberte. Já nechápu, na co může být ten tvar čepele dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 před 46 minutami, 5etter napsal: Kluci, mně ho kdyžtak neberte. Já nechápu, na co může být ten tvar čepele dobrej. Ked potrebujes rozseknut zive 200kg prasa jednym sekom vertikalne. Alebo kokosovy orech. Na nic ine asi nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Je super na krájení tenkých plátků, sekání na velmi malé kousky a nudličky..s minimální námahou..a navíc parádně funguje i na to, že třeba nakrájenou zeleninu rovnou tou velkou plochou nabereš a hodíš na pánev. Mě se s tím dělá dobře, ale každému dle jeho potřeb.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Díky, furt se učím. Na pohled to vypadá docela neprakticky. Ale je fakt, že bába něčím takovým seká slepicím řepu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Tak tohle bych nekoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Sekáček v podobném rozměru mám (uváděná "cena po slevě" za nabroušenej kus plechu s ručkou je s prominutím mimo - fakt tam není logo ROLEX!), před lety mě nestál ani třetinu a nakonec ho mám vyhrazený akorát na fóry typu rychlého přepůlení kuřete (nakrojení + přeražení skeletu klepnutím dlaní), abych si ušetřil ostří na ostatních nožích a nezasvinil pracky. Netvrdím že léta cvičená opice s tímhle (resp. s mačetou a nebo s kukri - i to už jsem viděl!) nenaporcuje fugu, ale na běžné "kuchyňské odpadky" typu měkkého masa, hub i zeleniny jsou v rukách nadšenéhp amatéra IMHO mnohem efektivnější široké ploché a lehké nože typu Santoku, klidně ze supermarketu za kilo. Chápu že je zas zpátky období Home Office, zavřených hospod, smradu z polotovarů a večerních impulzivních nákupů - ale pokud nejste fakt ujetí na drahé nože (a neživí Vás to), zvažte za těch X litrů radši nějaké praktičtější vybavení do kuchyně, protože samotný sekáček z Vás druhého Maxela neudělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Nekdo tu vyrabel dreveny drzaky na noze, nejaky typ kde vzit drevo a magnety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 V kaufu měli nedávno Santoku nože. Tak jsem nejdříve koupil ten největší a po tom co se mi osvědčil jsem nakonec koupil od každého dva,jen ten sekáček jsem nebral Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Nemáte někdo reálnou zkušenost zde: https://www.etsy.com/listing/694662662/black-titanium-deep-pocket-clip-made-for?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=Deep+Pocket+Clip+Made+For+ZT0450&ref=sr_gallery-1-2&organic_search_click=1 Cena jako na MXG gear se nějak zásadně neliší, zato poštovný jo, neb MXG je za $42.50. Tady se to tváří jen: Cost to ship CZK 121.62, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Je sice pravda, ze syna od mala ucim pokud mozno bezpecne zachazet s nozi, takze od 6 let nema nejaky pizlatko, ale malyho KaBara. Umi celkem v pohode bez ohledu na kostrukci noze otvirat i zavirat (obcas je sranda pozorovat maminky, kdyz si na nejaky detsky akci pujci muj fliper, suverenne ho otevre a zacne pizlat krabici, snuru, ci cokoli jinyho, co je zrovna treba fiknout). Presto me celkem prekvpil, kdyz jsem po nem dnes “prevzal” ntb a zjistil, ze si zrovna prohlizel tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Asi bych se začal v ložnici zamykat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 (upraveno) Spi prevazne s nama v loznici.... ve svym pokoji v patre se prej boji. Jo a kdyz jsem se ho ptal na tuhle kudlu, tak povidal, ze mu prisla zajimava a ze by ji asi chtel. Upraveno 19. října 2020 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Asi bych se dobrovolně přesunul do patra Proč posíláš pryč tu Sebku? Co ti nesedělo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Nekdo tu vyrabel dreveny drzaky na noze, nejaky typ kde vzit drevo a magnety?To sem byl mozna ja drevo sem mel doma nejaky odrezky do krbu a mezi nima kousek jadrovyho buku s krasnou kresbou...Inspirace a magnety na unimagnet.czhttps://www.unimagnet.cz/clanek/8/vyrobte-si-originalni-magneticky-drzak-na-noze/?gclid=Cj0KCQjw8rT8BRCbARIsALWiOvTX4rW-BSpWhqQjwu3IuIX43ItMHB3aj3YzRWIX1QlZnHovBBNoWeoaAv-REALw_wcBOdesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Fotka pres tapa otres proste...Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 (upraveno) před 11 hodinami, dawe009 napsal: Asi bych se dobrovolně přesunul do patra Proč posíláš pryč tu Sebku? Co ti nesedělo? Nemůžu přece pomlouvat sloníka ;-). Nicméně asi efekt přílišnýho očekávání. Čekáš, že si sedneš na pr...l a pak ...tohle má bejt ono? Stejně jsem to měl kdysi s prvníma Rolex. Kromě toho teď točím víc nožů než hodinek, takže prostě zkusím a jdu dál. Něco jsem Ti chtěl ještě napsat na whats app, ale záhadně se mi ztratilo číslo. Když tak klidně napiš, snad moje máš. Upraveno 20. října 2020 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Ctěl bych něco v takovémhle provedení, ale alespoň trochu kvalitního. Nevíte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Nebude to jednoduche ak trvas na tom aby bolo camo aj na cepeli. Seriozny vyrobca totiz vie ze sa to vzdy nakoniec casom osupe, takze sa tou cestou radsej vobec nevyda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 ... A KDYŽ VYDÁ TAK SE NEDOPLATÍŠ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se