Strocek Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Je to tak, mám tady dvě OTF (na pocvakání lepší než OTS) a jedno fakt vyloženě u PC abych si vobčas pocvakal . Samozřejmě víc věcí co se ti můžou podělat je špatně. Nemyslim si, že by na to ty nože nějak trpěly, zatím se mi to ještě nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Tak ja taky samozřejmě mam v hledáčku nějakej Microtech, abych tady jen nehrál chytracka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Jen mi tak napadá jak budou Germáni kontrolovat zda u sebe nemám zavírák na svačiny 8,5 mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Než na nože, délku čepele a podobné hovadiny, se budou muset Germáni zaměřit zejména na tu svoloč, co si natahali do země a konečně to radikálně řešit. Jezdil jsem do Německa vždycky rád, ale poslední dobou mě ta radost opouští a nějak přestávám Němcům rozumět. Za mě tedy rozhodně "ztratili koule" a doufám, že je brzy zase najdou. 1 6 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna před 6 hodinami, Conrad napsal: Jen mi tak napadá jak budou Germáni kontrolovat zda u sebe nemám zavírák na svačiny 8,5 mm? Sorry 85mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Budou buzerovat bělochy a skauty, protože cmoudy a arabace se budou bat oslovit, protože rasismus a protože by dostali hned kudlou do krku, jako ten polda minule 1 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Celé je to blbost. Padouch na to kašle a bude mít u sebe cokoli, co sežene až po AK 47. Proto je to padouch, protože nic nerespektuje a porušuje zákon. Je to zbytečná buzerace normálních lidí. Žádný takový zákaz nefunguje viz. Anglie, kde je zakázáno všechno a stejně..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna před 10 hodinami, Pozorovatel napsal: Celé je to blbost. Padouch na to kašle a bude mít u sebe cokoli, co sežene až po AK 47. Proto je to padouch, protože nic nerespektuje a porušuje zákon. Je to zbytečná buzerace normálních lidí. Žádný takový zákaz nefunguje viz. Anglie, kde je zakázáno všechno a stejně..... Že je to kolosální kravina je jasné, ale jak to chtějí aplikovat v praxi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Objednal jsem pátej Dividend Composite a malinko, fakt lehce byla čepel šejdrem. Kdybych před tím neřešil 3x křivou čepel, tak bych si toho ani nevšiml a ani by mi to nevadilo, ale ztratil jsem k tý kompozicový čepeli důveru. Tvarem je Dividen parádní, takže jsem pořídil v oceli Magnacut. Čepel naprosto rovná. Jsem nadšenej! 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Dnes byla zahájena seakajaková expedice, pro jejíž potřeby @mydlinkaTM vytvořil speciální limitovanou edici rescue nože crkt bearclaw. Moc děkujeme, je to parádní práce. 1 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Rádo se stalo. Hlavně se v pořádku vraťte. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan_cerny Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září ZT je moje láska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Dostala se ke mě překrásná a proporčně naprosto dokonalá záležitost, po které jsem toužil jakožto po lépe zpracovaném strideru, netušil jsem nicméně, jak to celé padne do ruky - Lakas od Buddyho Westona. S nějakým odstupem, který jsem si naordinoval, abych se vyhnul nekritickým výkřikům radosti, musím říct, že už dlouho, jestli vůbec, jsem neměl v pracce takhle skvěle udělaný nůž. Je pro mě o to vzácnější, že Mistr už s námi není...děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září Dotaz od nezlušeného: mám Kershaw Leek a zlomila se mi plastivá pojistka. Hledal jsem, ale nenašel, zda se dá někde koupit. Zkušení nožíři, poradíte, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září Cože se ti zlomilo? Chtělo by to kdyžtak fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září Podle mě ta posuvná pojistka u špičky zavřenýho nože, co brání otevření v kapse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září (upraveno) Skoro bych řekl WTF? https://www.369sonic.com/ První ultrasonický nůž chtějí nabízet v obchodech za 390 dolarů, tedy v přepočtu za zhruba 8820 Kč. Upraveno 5. září uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutek Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září V 26. 8. 2024 v 11:15, Strocek napsal: Objednal jsem pátej Dividend Composite a malinko, fakt lehce byla čepel šejdrem. Kdybych před tím neřešil 3x křivou čepel, tak bych si toho ani nevšiml a ani by mi to nevadilo, ale ztratil jsem k tý kompozicový čepeli důveru. Tvarem je Dividen parádní, takže jsem pořídil v oceli Magnacut. Čepel naprosto rovná. Jsem nadšenej! Kde jsi ho kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září Před hodinou, Moty napsal: Skoro bych řekl WTF? https://www.369sonic.com/ První ultrasonický nůž chtějí nabízet v obchodech za 390 dolarů, tedy v přepočtu za zhruba 8820 Kč. Tak doufám, že k tomu budou dodávat šroubovák ať je to komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září před 3 hodinami, tutek napsal: Kde jsi ho kupoval? noze-nuz.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se