Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Je to tak, mám tady dvě OTF (na pocvakání lepší než OTS) a jedno fakt vyloženě u PC abych si vobčas pocvakal :default_smile:. Samozřejmě víc věcí co se ti můžou podělat je špatně. Nemyslim si, že by na to ty nože nějak trpěly, zatím se mi to ještě nestalo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen mi tak napadá jak budou Germáni kontrolovat zda u sebe nemám zavírák na  svačiny 8,5 mm?

Odkaz ke komentáři

Než na nože, délku čepele a podobné hovadiny, se budou muset Germáni zaměřit zejména na tu svoloč, co si natahali do země a konečně to radikálně řešit.

Jezdil jsem do Německa vždycky rád, ale poslední dobou mě ta radost opouští a nějak přestávám Němcům rozumět. Za mě tedy rozhodně "ztratili koule" a doufám, že je brzy zase najdou.👍

• Like 1
  • Dát hlas 6
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Conrad napsal:

Jen mi tak napadá jak budou Germáni kontrolovat zda u sebe nemám zavírák na  svačiny 8,5 mm?

Sorry 85mm

Odkaz ke komentáři

Celé je to blbost.

Padouch na to kašle a bude mít u sebe cokoli, co sežene až po AK 47.

Proto je to padouch, protože nic nerespektuje a porušuje zákon.

Je to zbytečná buzerace normálních lidí.

Žádný takový zákaz nefunguje viz. Anglie, kde je zakázáno všechno a stejně.....

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Pozorovatel napsal:

Celé je to blbost.

Padouch na to kašle a bude mít u sebe cokoli, co sežene až po AK 47.

Proto je to padouch, protože nic nerespektuje a porušuje zákon.

Je to zbytečná buzerace normálních lidí.

Žádný takový zákaz nefunguje viz. Anglie, kde je zakázáno všechno a stejně.....

Že je to kolosální kravina je jasné, ale jak to chtějí aplikovat v praxi?

Odkaz ke komentáři

Objednal jsem pátej Dividend Composite a malinko, fakt lehce byla čepel šejdrem. Kdybych před tím neřešil 3x křivou čepel, tak bych si toho ani nevšiml a ani by mi to nevadilo, ale ztratil jsem k tý kompozicový čepeli důveru. Tvarem je Dividen parádní, takže jsem pořídil v oceli Magnacut. Čepel naprosto rovná. Jsem nadšenej!

WhatsApp Image 2024-08-26 at 11.05.59.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Dostala se ke mě překrásná a proporčně naprosto dokonalá záležitost, po které jsem toužil jakožto po lépe zpracovaném strideru, netušil jsem nicméně, jak to celé padne do ruky - Lakas od Buddyho Westona. S nějakým odstupem, který jsem si naordinoval, abych se vyhnul nekritickým výkřikům radosti, musím říct, že už dlouho, jestli vůbec, jsem neměl v pracce takhle skvěle udělaný nůž. Je pro mě o to vzácnější, že Mistr už s námi není...děkuji.

IMG_3508.jpg

IMG_3509.jpg

Odkaz ke komentáři

Dotaz od nezlušeného: mám Kershaw Leek a zlomila se mi plastivá pojistka. Hledal jsem, ale nenašel, zda se dá někde koupit. 
Zkušení nožíři, poradíte, prosím?

Odkaz ke komentáři

V 26. 8. 2024 v 11:15, Strocek napsal:

Objednal jsem pátej Dividend Composite a malinko, fakt lehce byla čepel šejdrem. Kdybych před tím neřešil 3x křivou čepel, tak bych si toho ani nevšiml a ani by mi to nevadilo, ale ztratil jsem k tý kompozicový čepeli důveru. Tvarem je Dividen parádní, takže jsem pořídil v oceli Magnacut. Čepel naprosto rovná. Jsem nadšenej!

WhatsApp Image 2024-08-26 at 11.05.59.jpeg

Kde jsi ho kupoval?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...