Peta-Biker Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Před hodinou, Martin.D napsal: Na grail hodinky jsem ještě nedosáhl, ale grail nůž jo Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Pro nás, laiky, co je to za nůž, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna https://mcneesknives.com/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna před 1 minutou, YPO napsal: https://mcneesknives.com/ Dík, Ypousi - welcome back my hero! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Já si dnes vyzvedl tuhle kudličku - Benchmade Mini Adira Depth Blue Grivory MagnaCut. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna před 9 hodinami, Martin.D napsal: Na grail hodinky jsem ještě nedosáhl, ale grail nůž jo Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Taky mam v hledáčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Jeden McNees se objevil zrovna dnes v nožo-skupince na FB. Nemám s inzerátem nic společného, jen jsem si všiml, tak dávám echo. Pěkná kudla je to každopádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Nedělní laskání. Nakonec jsem rád, že jsem toho Benčmejda neprodal! Je to super kudla, lehká, ale bytelná a uspokojující cvakání k nezaplacení. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Tak k PM3 uz dorazil i spravny bead na lanyard, takze po @mydlinkaTMově uprave střenek je to komplet SW Mandalorian PM3 This is the way! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berczo Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Nene! To musím taky mít kde jsi prosím objednával? Aktuálně mám PM2 na cestě Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna https://www.etsy.com/shop/Ivycraftsman nakonec to bylo bez výpalného, a Ivy komunikovala super, poslala vše co bylo potřeba, ale klasika na poště to bylo dyl než na cestě z Číny 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berczo Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Super a díky! Já už se opatrně mazlím se svým novým Spydrco Paramilitary 2 Krásná váha i použité materiály. Padne do ruky jako ulitý. Jsem nadšený Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 7 minutami, berczo napsal: Super a díky! Já už se opatrně mazlím se svým novým Spydrco Paramilitary 2 Krásná váha i použité materiály. Padne do ruky jako ulitý. Jsem nadšený Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Pecka! Fascinuje mě, jak je to totálně "hnusnej" a jednoduchej nůž, přitom naprosto praktickej a proporčně dokonalej...měl jsem ho už několikrát, pořád ho tahám jako jedno z edc. Jen ta pojistka je taková...o hovně, řekl bych Krom frame locku se mi ničemu nechce moc věřit...ale třeba jsem jen úzkoprsý 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Pm2 je super nůž, kdysi jsem ho měl a klidně bych ho pořídil zase. Akorát nejsem sběratel a jediné mínus je sice pěkný, ale trochu nepraktický tvar čepele. Aspoň teda jako pro účely edc. Naopak compression lock, nebo jak se to jmenuje, mi přišel super. Jak prakticky, ruka mimo čepel, tak ergonomicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna berczo: gratuluji k pěknému nožíku. Měl jsem již desítky nožů, nakonec jsem skončil u této trojky od Spyderca. Ten spodní (SP3) je fejk, ten s sebou vozím do ciziny, kde by mě nemrzelo, kdybych o něj přišel. Pojistka shora u PM2 a PM3 je podle mě úplně super a tvar čepele naopak považuji za jeden z nejlepších, s čím Spyderco kdy přišlo. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 36 minutami, Traveller napsal: berczo: gratuluji k pěknému nožíku. Měl jsem již desítky nožů, nakonec jsem skončil u této trojky od Spyderca. Ten spodní (SP3) je fejk, ten s sebou vozím do ciziny, kde by mě nemrzelo, kdybych o něj přišel. Pojistka shora u PM2 a PM3 je podle mě úplně super a tvar čepele naopak považuji za jeden z nejlepších, s čím Spyderco kdy přišlo. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. ad tvar čepele naprostý souhlas - vizuálně na první pohled je to trochu bizár (než to adoptuješ), ale ten velký otvor je záruka superpohodlného a jistého otvírání a se zapřením palce o ten hrb se dokonale pracuje. Pojistka nahoře....eeee - no, je to rozhodně o zvyku Makám s ním hodně a dlouho a pořád je to takové...čudné. Ale to asi spíš proto, že navzdory pestrosti mé flotily tohle je jediný kousek, co to tak má. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Když jsem viděl SP2 na obrázku, taky se mi zdála ta pojistka divná. Ale po vyzkoušení bych už do nože s normálním liner lockem nešel. Ta možnost zavřít nůž bez toho, aby se prsty dostaly mezi ostří a spodní část nože, je pro mě prostě top nápad. Pojistku potlačím ukazovákem a nůž zavřu palcem - bezpečné a rychlé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 16 hodinami, Bukoowsky napsal: Pecka! Fascinuje mě, jak je to totálně "hnusnej" a jednoduchej nůž, přitom naprosto praktickej a proporčně dokonalej...měl jsem ho už několikrát, pořád ho tahám jako jedno z edc. Jen ta pojistka je taková...o hovně, řekl bych Krom frame locku se mi ničemu nechce moc věřit...ale třeba jsem jen úzkoprsý Podle mě je Spyderco ukázkový případ Lovebrandu, to přesně dokazuje Tvůj komentář Nikdy jsem ho neměl v ruce, ale věřím komentářům, že se dobře drží. Ale na pohled se mi prostě nelíbí a především čepel nechci otevírat skrz ten otvor v čepeli. Pojistka, u tohoto modelu, mně naopak přijde dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 15 minutami, obrbobr napsal: Podle mě je Spyderco ukázkový případ Lovebrandu, to přesně dokazuje Tvůj komentář Nikdy jsem ho neměl v ruce, ale věřím komentářům, že se dobře drží. Ale na pohled se mi prostě nelíbí a především čepel nechci otevírat skrz ten otvor v čepeli. Pojistka, u tohoto modelu, mně naopak přijde dobrá. Hele, může být... Já mám Spyderca obecně rád, protože se opravdu dobře drží, jsou jednoduchá, to otvírání skrz díru je geniálně jednoduché a nepřehmátneš se...mám jich několik, ale zároveň jsou to jediné nože, které nemám kvůli tomu, že by se mi jakkoliv líbily Jediné, kde praktičnost totálně převážila estetickou stránku věci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berczo Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna @Bukoowsky vystihuješ přesně i moje pocity Praktičnost teprve zjistím, ale s tou ostrostí co to má to nebude problém (už jsme se s kudlou pokrevně zbratřili ). Vzhledem mi to připomíná nějaké ptáka s dlouhým zobákem - pelikána? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Já bych řekl, že čepele u řady Military/Paramilitary jsou ještě v pohodě. Spyderco má spoustu prapodivných výtvorů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se