tm80 Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května (upraveno) Upraveno 17. května uživatelem tm80 2
Jehlan Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května V 16. 5. 2025 v 7:47, gunman napsal: Zítra je v Hradci Králové v Adalbertinu výstava nožů, kdyby někdo nevěděl, co s volným časem. Z výstavy v Hradci někdo ukradl vzácný nůž z mamutího klu - Novinky PČR: „Hledaný muž může být nebezpečný a může být ozbrojen, proto se jej nesnažte zadržet,“ 1
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Dnešní parádní seminář Tier 1 Knife combat pod vedením legendy sebeobrany Lee Morrisona, seznámení se systémy Libre a Piper, principy High - Low, Lethal/Non Lethal útok, asymetrický konflikt, využití EDC předmětů pod legislativou EU, UK, první pomoc.
Pozorovatel Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května @nizkotucnytvaroh můžeš prosím alespoň naznačit, jaké EDC předměty v souladu s legislativou EU a UK tam byly?
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května před 38 minutami, Pozorovatel napsal: @nizkotucnytvaroh můžeš prosím alespoň naznačit, jaké EDC předměty v souladu s legislativou EU a UK tam byly? Taktické pero je ok, kubotan by měl být také, a čepel do 7,5cm, jen nesmí mít pojistku. Sazby mají šílené, 5 let za nůž mimo výše uvedené, mimo to paracord náramek(improviz pouta), případně gumička pro jištění úchopu... Toť asi tak vše, na zásahovou deku jsem se zapomněl optat když nad tím tak přemýšlím. 1 1
ohrenstein Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května (upraveno) před 8 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Taktické pero je ok, kubotan by měl být také, a čepel do 7,5cm, jen nesmí mít pojistku. Sazby mají šílené, 5 let za nůž mimo výše uvedené, mimo to paracord náramek(improviz pouta), případně gumička pro jištění úchopu... Toť asi tak vše, na zásahovou deku jsem se zapomněl optat když nad tím tak přemýšlím. Je to šedá zóna, taktické pero je určené ke psaní a kubotan je pouhá klíčenka, slova jako sebeobrana apd tě okamžitě kriminalizují a nedej bože když to použiješ. V zásadě nesmíš nosit nic co je určené ke zvyšujícímu účinku zranění. Jen upřesnění nejsem právník, je mě to zajímá ve světle toho jakých si tu užíváme svobod. Upraveno 25. května uživatelem ohrenstein Upřesnění
zceyee Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května před 9 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Taktické pero je ok, kubotan by měl být také, a čepel do 7,5cm, jen nesmí mít pojistku. Sazby mají šílené, 5 let za nůž mimo výše uvedené, mimo to paracord náramek(improviz pouta), případně gumička pro jištění úchopu... Toť asi tak vše, na zásahovou deku jsem se zapomněl optat když nad tím tak přemýšlím. To je UK? Pokud EU tak v DE 7,5 cm myslim ze uz neplati, limit tam tedy je ale vyssi, nuz musi byt pevny nebo se nesmi dat otevrit jednou rukou (pojistka nevadi).
YPO Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Presně kokořínská sezóna zahájena. Eště bych potřeboval nějakýho blba co by posekal trávu.
Prochy68 Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Tak aspoň vím, že místu s touhle vlajkou se mám zdaleka vyhnout 2
cokafola Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Děda Leatherman je frajer dle mého soudu, jen těch hodinek mohlo být více..... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se