Návštěvník YPO Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 tak to je kvalita nejlepší stylovější by byl Eurofighter, ale je kapánek drahej - prostě kvalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Tak to potom jó, zkus nějakýho toho BUCKA, nebo za pár korun COLT. Na www.noze-nuz.com měli nějakej pěknej navíc v dárkový krabičce za asi 560. Já teď nemůžu moc po nožích klikat, furt mi někdo čumí přes rameno. Jestli nikdo nic neporadí, tak až večír z domova něco najdu. Tady to je ono co jsem myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Ak chces neagresivne posobiaci nozik, zvolil by som u toho subcomu iny tvar cepele, hawkbill u vacsiny ludi evokuje chirurgicky nastroj Hannibala Lectera No jo máš pravdu, i když je Hanibal sympaťák, tak to vypadá na ten co jsi dával odkaz v předchozím příspěvku. Ještě jednou díky za radu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) No jo máš pravdu, i když je Hanibal sympaťák, tak to vypadá na ten co jsi dával odkaz v předchozím příspěvku. Ještě jednou díky za radu! ja sa s tym titanovym prave hram pri pocitaci, podla mna dobra volba a uplne idealne, ako vidim si z Prahy, pobehaj po kamennych obchodoch, obchytkaj a budes mudrejsi, potom kup uz odkial to tebe viac vyhovuje /eshop vs. kamenak/ Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem 224477 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Moje nová akvizice LionSTEEL SR1-B 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Moje nová akvizice LionSTEEL SR1-B Polkl jsem....!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 (upraveno) Polkl jsem....!!! Ja taky polykam! Dovolim si prihodit parametry, cenu radeji ne. Ocel: Sleipner Steel Sweden 60-61 HRC Délka čepele: 9,5cm Celková délka: 21cm Tloušťka čepele 4.5mm Střenka: Titan Hmotnost: 208 gr Pojistka: linerlock doplněná o systém RotoBlock Baleno v dřevěném boxu ...to je fajnovka. Upraveno 12. listopadu 2010 uživatelem martini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 No, musím přiznat, že vypadá fakt dost dobře. Cena se mi už ale tak moc nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 B o m b a ! Já osobně slintám po tomto Burke.http://www.noze-nuz.com/burke/BUR4111.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Ja taky polykam! Dovolim si prihodit parametry, cenu radeji ne. Ocel: Sleipner Steel Sweden 60-61 HRC Délka čepele: 9,5cm Celková délka: 21cm Tloušťka čepele 4.5mm Střenka: Titan Hmotnost: 208 gr Pojistka: linerlock doplněná o systém RotoBlock Baleno v dřevěném boxu ...to je fajnovka. Jéžišmarjá, co mi to děláte. Jak má člověk klidně spát! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Tož mně včera došlo Higokonami,ale ani jsem ho neviděl. Dnes ráno,po příchodu ze služby,na mne doma čekal jen lísteček,že manželka mi s dětma dělají radosti dost a dost a tudíž si mám počkat pod stromeček. Chjo...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 No však já tu SR1 dostanu taky až pod stromek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Pokud se někomu bude chtít, tak zítra je na střelnici Korádo výstava nožů. Více zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 momentálně čím dál tím víc očumuju tohle.....ještě chvilku a koupím to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 temperance je krásnej... ale strašně drahej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Tý jo, kibi, ten je fakt moc pěknej, až mě fakt zaujal - fakt už bych nevěděl, jak jinak si představit military kudličku někam do toho útulnýho zákopu a blátíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Koukam po noži s pevnou čepelí na praci a do přírody, ne moc velky, ne moc maly, ne moc špičatý a s vyšším výbrusem, spise tradičního designu, v podstate skinner. A zalibil se mi tenhle: Remington Sportsman R19313 Hezky, funkcni, levny (pod 1k kč), slušně zpracovaný . Je to sice Ćína-made, ale jak pravi recenze: "... s tímhle nozem mate chtut jit neco delat, i kdyz zrovna nepotrebujete. Takovej optimalni nožejk na všechno." Vite o něčem podobném, milém, levném, do 20-22cm, co by potěšilo pod jólkou? Dival jsem se po alternativach: Böker BO580GB Boker Arbolito Skinner Wood - 4x drazší Buck BU0005RWS Buck Gen-5 Skinner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Gille, to Spyderco je hezký, ale za ty prachy bych si už raději nechal udělat kudlíka od některého z našich nožířů.Můj favorit je tenhle Seldžuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 momentálně čím dál tím víc očumuju tohle.....ještě chvilku a koupím to Nekupuj za ty peníze seriovku, podívej se třeba na Dohnaly, mají krasavce už od 4000,- CZK. http://www.dohnalknives.com/strana01cz.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se