marosb Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 (upraveno) sice nic do vytriny, ale v ramci tematu snad nic nepokazim Fiskars Ranger Knife M07 - Sissipuukko M07 Benchmade Fecas Snipe Plain Edge Knife Victorinox Military <h3 style="margin-top: 0px; margin-right: 10px; margin-bottom: 0px; margin-left: 10px; color: rgb(34, 194, 255); font-size: 12px; "> </h3> Upraveno 4. února 2011 uživatelem marosb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Máte někdo Fallkniven PXL? A jak jste spokojeni- je to skutečně cihla v kapse? díky Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 (upraveno) Máte někdo Fallkniven PXL? A jak jste spokojeni- je to skutečně cihla v kapse? díky Conrad Mám, střídám ho v kapse s Mcustou katana. Ten rozdíl je dost cítit, ale PXL má kompaktní tvar a širší klip, takže po odsunutí na kraj kapsy nepřekáží, pevně drží a po chvilce o něm nevím. Bacha na jednu věc. Denim z rifliček mi obarvil tu bílou micartu, nejde to zaboha umýt, a tudíž je nůž v kategorii neprodejných. To mi ale nevadí, protože stejně bych ho nikdy neprodal. Perfektně se drží, skvěle řeže a má krásný hladký chod. Můj nejoblíbenější. Upraveno 5. února 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2011 Měl být pod stromečkem, ale někde se po cestě zatoulal a dorazil před týdnem. Citadel Mitsu Bati - nůž na otvírání obálek pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Dovolím si ukázat svou úpravu Victorinoxe, i když jinak jde o obyčejný zavírák. Zbavil jsem ho plastových částí - střenky jsem udělal ze dřeva (cocobolo) a ovladač pojistky z mosazi. Ze dřeva je i rukověť minišroubováku. Střenky nejsou k noži lepené, jsou naražené, stejně jako původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Wow!Parada - presne kvuli takovymhle vecem me mrzi, ze mam obe ruce leve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Týjo, šikula!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 tak proti tomuto je nas lavakov asi viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullitt Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 toto vazne obdivujem, odvahu pustit sa do niecoho takeho by som aj nasiel, ale kedze vopred viem ako by to dopadlo, nebudem to skusat. Vyzera to ale fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Tak to je moc peknej mod Pavle. Vypada to bajecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 To čumím, je z toho úplně jiný nůž. Paráda, obdiv a tichá závist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Krásná práce, z plasťáku se stal skvost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Díky za chválu, tolik si jí snad ani nezasloužím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Ještě jeden nový přírůstek, temtokrát z jiného soudku. Je to nerezový damašek, střenky perleť abalon. Zdobený je možná až moc, ale podle mě ještě přijatelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 krasny vystavny kusok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 U těchto zdobených nožů mi vždy tak trochu vadí torx šrouby.Takové prošroubované umění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 U těchto zdobených nožů mi vždy tak trochu vadí torx šrouby. Takové prošroubované umění. Torx je pořád nejpřijatelnější. Jakékoliv vlastní úpravy hlaviček vypadají divně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Možná ano, ale konkrétně tyhle mi přijdou dost velké, min. na střenkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 (upraveno) Myslím, že např. p. Tesařík si s tím umí poradit, aby to vypadalo minimálně rušivě. Já ten nůž od PavelK nehaním (sám bych to nevyrobil), ale na první pohled si bohužel všimnu těch šroubů a pak zbytku. Upraveno 24. února 2011 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullitt Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 mne sa nahodou ten PavelK-ov damaskon velmi paci, pokial ide o sroby, mozno snad na pivot by som pouzil (teda predstavoval si ze niekto pouzije ) vacsi srob ako na strenky, ale to je vazne len kozmeticky detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se