Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Tak jsem nedopatřením vzal na výlet moje nožíky.

Paní na bezpečnostní kontrole ve Vídni mi prohrabala hygienickou taštičku, v jejímž spodním patře byl klasický švýcarský nůž a Magnum Tech G10 od Bokera, vyndala mi z ní vodu po holení, toaletní vodu, pěnu na holení a pastu na zuby a toto vše pěkně uložila do polyetylénového sáčku s uzávěrem, dala zpět a taštičku i s noži znovu poslala přes rentgen. Poté mi ji s úsměvem a se slovy, že už je všechno v pořádku vrátila.

Ráno další den jsem v taštičce hledal zyrtec a pěkně jsem ztuhl. První cesta z hotelu vedla na poštu a nože přicestovaly dříve než já. Bavorskou klobásku ani špek jsem sice neměl čím pokrajovat, ale další kontrolu jsem neměl chuť testovat. Třeba jsou na letišti ve Štutgartu pečlivější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

post-2213-063953300 1303551084.jpg

Když jsem byl malej, pořád jsem si maloval papuchalky, takže ten tvůj nůž mě normálně vrátil do dětských let :)

Od pana Pajla se mi hrozně líbí nůž roku 2004 - Letní noc.

http://www.pajl-noze.cz/details.html?listType=gallery&knifeId=141&galleryPosition=69language=CZ

Odkaz ke komentáři

Tak jsem nedopatřením vzal na výlet moje nožíky.

Paní na bezpečnostní kontrole ve Vídni mi prohrabala hygienickou taštičku, v jejímž spodním patře byl klasický švýcarský nůž a Magnum Tech G10 od Bokera, vyndala mi z ní vodu po holení, toaletní vodu, pěnu na holení a pastu na zuby a toto vše pěkně uložila do polyetylénového sáčku s uzávěrem, dala zpět a taštičku i s noži znovu poslala přes rentgen. Poté mi ji s úsměvem a se slovy, že už je všechno v pořádku vrátila.

To si děláš srandu... :D
Odkaz ke komentáři

To si děláš srandu... :D

Opravdu si srandu nedělám. Ve Vídni jsem si neuvědomil, že tam ty nože mám, jinak bych určitě nebyl tak klidný. Zůstaly tam od lyžování v Alpách a navíc buď jezdím autem, nebo táhnu tolik krámů, že platím zavazadlo a nožíky jsou pěkně v něm. Zcela vyjímečně lítám jenom s kabinovým kufříkem.

Ale zato mám představu, jak dokonale funguje bezpečnostní kontrola. Příští týden jedu raději autem. Stejně se tím letadlem téměř žádný čas neušetří.

Odkaz ke komentáři

Moje druhe EDC (prvy bol Vnox Climber) ... po dlhom prieskume na knife objednany tento zatvarak, trosku vacsi, ale do jeansov sa vpohode schova. A uz sa kominukuje s Honzom ohladom Belsky keramiky :)

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Nevíte někdo, kde se dají v Pce, HK, Cr koupit jednotlivé bity do Leatherman New Wave? Někde jsem vytratil ten jediný a nechce se mi kupovat celou sadu po netu, pac je všechny stejně nevyužiju.

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

onney, jake mas s tou karabinou zkusenosti, prosim? premyslim o ni od doby, co se mihla v prodejnim foru. akorat jsem cetl nejake spatne reakce na jakemsi zahranicnim foru... ackoliv se to tykalo spise faktu, ze tenhle model se vyrabi v cine. diky.

onney,

a drzi sa ta karabina prijemne? je to taky zvlastny tvar.

Já nožům nerozumím, takže nevím, co hodnotit.

Co se držení týče, není to nic moc, protože je to malé. Nedovedu si představit, že bych s tím dlouho něco řezal. Ale na otevření obálky, uříznutí provazu, nakrojení špekáčku na oheň, ... Prostě na menší řezání je dobrá. Já ji mám přidělanou na batohu, který nosím na kolo a výlety. Prostě nástroj ihned k použití. Kvalita zpracování mi příjde vzhledem k ceně v pořádku. Taky nejsem na made in china výrobky, ale tohle je v pořádku, co se zpracování týče. Nevím, jak je kvalitní použitá ocel, protože jsem toho zatím tolik neřezal.

Řekl bych, že je to fajn nůž na výlety a na nějaké drobné řezání a díky té karabině je zajímavý a připnutý na báglu vypadá dobře :-)

Odkaz ke komentáři

Chlapi, máte někdo zkušenost s tímto Ontario RAT 1 ? A hlavně bych se chtěl zeptat na ten interntový obchod, ta cena je až podezřele nízká, proto se chci raději zeptat. Díky

Na knife cz jsem na ten nůž slyšel celkem chválu.

Cena je nízká, to je divný. Každopádně nůž super, za tu cenu je hoden do poslední kč. Dobrou alternativou je Spyderco Tenacious, nebo Resilience.

Odkaz ke komentáři

Cena je nízká, to je divný. Každopádně nůž super, za tu cenu je hoden do poslední kč. Dobrou alternativou je Spyderco Tenacious, nebo Resilience.

cena nizka je, ale divne to nie je, skor inde ju maju moc vysoku ... krysu od nich mam, a uplne dopohody, nema uplne symetricky vybrus, ale to sa riesi hlavne na knife ;) mne to vobec nevadi, rovno z krabicky holila chlpy na ruke, vcul cakam na keramicku brusku :) ... inac standardna RATka, nic viac, nic menej

jo a kupil som posledny kus, dalsie budu tusim koncom mesiaca (zdroj knife)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...