kilosunky Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 (upraveno) Nie je nova, je z 2010, iba ako nova vyzera.. Je este bez Idaho Made :-) Edit: o 25ke som neuvazoval - ta uz nema bushing.. Upraveno 16. května 2014 uživatelem kilosunky
Hasňa Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Stejne gratuluji. Fajny zavirak, tim se bude krajet Dunajska klobasa jedna basen.
kilosunky Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Dik, konecne som nazbieral strelivo a odvahu.. A za tu cenu som ju musel mat :-D
Trojan Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Za kolik jsi jí dostal? Já furt nějak zvažuju.... přemýšlím o alternativách ale nevím, jestli to nakonec nejsou jen náhražky...teď zrovna bych bral Maxpedition Excelsa...
kilosunky Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 Tato sa ku mne dostala 250?, bez znamok pouzivania.. Vahladom na to, ze nova stoji 500, to bol dobry kauf
Trojan Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 To je pěkná cena... taky bych bral.
Sphinxx Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 Tohle téma moc nenavštěvuji, ale teď bych se rád zeptal na názor. Moje 8-mi letá dcera by ráda svůj první nůž a já se přiznám, že nevím co jí vybrat. Řeším dilema jestli ji pozvolna otužovat kulatou špičkou nebo ji rovnou pořídit něco menšího zavíracího, ale s ostrou špicí. Jednoznačný výběr: Ostrá š: http://spyderco-noze.cz/sales/zaviraci_noze_spyderco/native-pink Kulatá š: http://www.trapper.cz/nuz-my-first-victorinox-red-translucent-pilka Můj názor je, že bych jí rovnou pořídil ostrou špici, ale kamarád mě pořád brzdí s tím, že když se píchne je to horší než když se řízne, což je pravda, ale zase to k tomu patří a podle mě je lepší když se od mala naučí manipulovat s klasickým nožem. Co myslíte?
Sphinxx Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 Hele na barbínu "s... bílej tesák" a jsem za to rád, protože holka má ráda přírodu a tam jsou barbíny k ničemu. Letos pojede po druhé na tábor a hrozně se těší, tak jsem říkal, opatřím ji pořádnýho parťáka s sebou, jen si nejsem jistej jestli kulatinu nebo rovnou ostří.
CEGY Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 (upraveno) Kup ji rybičku. V 8 už ji bude schopna otevřít i zavřít. No a když ji na táboře ztratí, tak ji koupíš novej.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://www.makuchyne.cz/darky-poukazy/kapesni-nuz-rybicka-mikov Upraveno 17. května 2014 uživatelem CEGY
Sphinxx Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 (upraveno) Bedjasson: Já na něj dneska koukal v RockPointu a nějak mi nesedí, zdá se mi, že při manipulaci s tou kovovou pojistkou se může spíš pořezat v tomhle ohledu mi přijde Victorinox lepší, pokud tedy kulatou špičku. A jinak s tím dřevem souhlasím, tady jsem vybal růžovku záměrně , jinak o barvu až tak nejde . CEGY: ty wole na tomhle jsem začínal ... stará láska nerezaví . Upraveno 17. května 2014 uživatelem Sphinxx
People Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 diky za tip na rybicku. Kupim 5-10kusov a rozdam to v praci svajciarskym kolegom. Snad si neurobim hanbu s nou.
Sphinxx Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 Bedjasson: teď se tím prokousávám na internetu, asi udělám kompromis a koupím ten Victorinox.
Dee Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 (upraveno) Kup jí kulatej Victorinox, už kvůli tomu, že na táboře bude víc dětí bych něco špičatýho nebral. Ono i tou rybičkou to sakra bolí a hlavně bodnutí do prstů dost tečou a celkově se špatně hojí... Edit: hlavně vem ten s pilkou... Upraveno 17. května 2014 uživatelem Dee
FrantisekH Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 já můžu victorinox doporučit.. nosim už čtyři roky po kapsách spartana a funkčně naprosto v pohodě.. občas přeřízne krabici v létě se popere se špekáčkem, občas pásku a pořád drží
Dee Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=victorinox+2.2373+http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=brousek+obtahovac%C3%AD
Sphinxx Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 Jojo, půjdu do Victorinoxe. Je fakt, že na to nemůžu pohlížet podle sebe a ostrá špica by mohla být nebezpečná.
People Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 tak som objednal 12 rybiciek. Na alze ich maju na 61kc/kus. Ved to je lepsie nez propiska.
Trojan Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 A když se ve firmě porvete tak to bude aspoň stát za to.
kilosunky Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Dnesna zostava Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se