bandicoot Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Asi cajk.http://www.mall.cz/noze-jednoduche/gerber-bear-grylls-ultimate-fixed-blade-se?gclid=CP23gYbCkr8CFcbKtAodczAAHw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 JJ, klíďo to může být nekvalitní čínský výlisek... ale pokuď nekoupíš, tak nepoznáš... kamarád takhle kupoval vojenskou lopatku, aby něco vydržela a poslali mu sice stejně vypadající, ale čínskou náhražku z plechu na konzervy takže při prvním použití ji ohnul a zlomil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Asi cajk.http://www.mall.cz/noze-jednoduche/gerber-bear-grylls-ultimate-fixed-blade-se?gclid=CP23gYbCkr8CFcbKtAodczAAHw a nebo prostě v průběhu výroby trošku pozměnili něco málo...občas na detailech se to děje u různých věcí... asi teda cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Koukám na tohle, ale cena mi tedy přijde nějaká podezřelá.... http://sport.bazos.cz/inzerat/36436443/Gerber-Bear-Grylls-Ultimate-Knife.phpje to OK ... teď ho po mě měsíc žebral syn a někde sem čet, že sou snad i dva hodně podobné typy .... nakonec sem mu to rozmluvil a koupil mu ESSE 4 tady máš test, kterej je asi jako dobrej, ale nepřesvědčila mě pocitově ocel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 BG je jak z pouti, ocel jak na nočník a cena jak z Marsu... to radši tu ESSE 4 z pořádné oceli, jak říká YPO.V Armed jsou vůbec experti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 24. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Gerber je na eBay za 300,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 (upraveno) Chlapi potřeboval bych nějaký městský EDC. Chci něco do kapsy jeanů a kraťasů. Dřív jsem nosil S&W (bohužel asi fake, tak jsem ho rozebral a hodil do šuplíku na "kdyby něco"). Cenově bych chtěl kolem těch 500 +- autobus když mě něco osloví. Vůbec bych se nezlobil za něco i výrazného - třeba oranžová barva střenek apod. Kdyby byl snadno brousitelný tak bych byl jenom rád. Doufám, že to tu neplevelim, děkuji. Edit: kdyby někdo něco nabízel z vlastních zásob a mě by to oslovilo, nebránim se tomu Upraveno 24. června 2014 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Uz se tady nekolikrat za posledni 2-3 tydny zminovalo treba Zancudo. Na Amazonu nebo eBay za $30, v CR o trochu drazsi, spousta barev vcetne vyraznych oranzovych nebo zlutych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Zkus třeba KA-BAR dozier , maly lehky , čepel aus8 a cena kolem 5-6 stovek. Ja ho koupil jako svůj první "lepšíů nůž a maximální spokojenost. Oproti SW z číny nebe a dudy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Já si to zancudo snad taky koupim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Koupim si to zancudo taky. Oranžový. Fakt dík za ty fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 To zancudo se mi celkem líbí, ale zatim zůstanu u svý jedovatý Rat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Zdravím všechny chronopacienty a místní milovníky nožů! Začal jsem si hrát s myšlenkou, že si pořídím nějaký kvalitní balisong. Dříve jsem měl jeden obyčejný šmejdský od vietnamců na takové to klasické mladistvé machrování, ze kterého jsem vyrostl a pak ho dokonce za něco s kamarádem vyměnil, nicméně motýlky se mi prostě pořád líbí a tak bych si nějaký rád koupil. Chtěl bych nějaký co opravdu vydrží a bude se s ním dát případně i něco nakrájet, přeříznout atd no a pak samozřejmě i na nějaké to základní sem tam flipnutí. Z různých recenzí a hledání jsem se zakoukal do modelu Benchmade 51 Morpho, který se mi vyloženě líbí. Na stránkách Benchmade jsem zjistil, že autorizovaný dealer pro ČR je jen tento: http://www.highlife.cz/noze-benchmade-nuz-benchmade-morpho-balisong-51-v5994 Při hledání nejvýhodnější koupě jsem však narazil na tohoto brněnského prodejce, který ho nabízí skoro o dva talíře levněji... http://www.kapesni-noze.cz/inshop/obchod/benchmade-51-morpho-bali-song+id-BM%2051%20dop.html Nemáte někdo prosím zkušenost s tímto prodejcem? Jde mi o to abych nekoupil třeba nějaký padělek nebo tak, neboť na stránkách Benchmade píší, že jen AD může zajistit originálitu zboží. Je to bezpečné tady nakoupit? V čem je zakopaný pes ohledně toho 2 tis. rozdílu?Díky moc za případné rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Je furt na knifu.... http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&m=612080 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Po japonsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Hmmmmm. Rockstead. To moze byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Prosimtě, ty někdy vyfoť celou sbírku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 S mojou zbierkou to nie je nejak moc slávne. Obmienam to a mam doma max. 10 zatvárakov. Občas sa pripletie nejaký pevný keď neodolám ale ide rýchlo zas preč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Kdyby nahodou nekdo objednaval Zancudo z ebay,podelim se o postovny, kdyztak SZ,diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Asi taky objednám to Zancudo ještě váhám nad Kershaw Half Tone, což se asi nedá srovnávat, ale nějak se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se