Kapo Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Tak Buck dnes konečně dorazil :-) fotka nic moc,ale je super Ještě mají střenky ostré obvodové hrany? Musel jsem je sundat a jehlákem a smirkem zaoblit, jinak mě řezaly do dlaně. Jinak je to skvělý nůž.Minulý týden jsem si udělal radost - hraji se s Leathermanem charge tti.
laurin Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Pri rannej káve novinka odvčera - zatiaľ sa zoznamujeme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivan Lelák Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Ještě mají střenky ostré obvodové hrany? Musel jsem je sundat a jehlákem a smirkem zaoblit, jinak mě řezaly do dlaně. Jinak je to skvělý nůž.Minulý týden jsem si udělal radost - hraji se s Leathermanem charge tti. Ten Buck je krásná a asi i dobrá kudla, ale nemůžu si pomoci, seriozní výrobce kvalitních nožů by si neměl dovolit poslat na trh nůž, jehož střenky řežou do dlaně... Co dojmy z tti?
Kapo Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Dojmy z Chargé tti - pořádně jsem ho umyl, prostříkl WD40 a začal jsem se sním hrát.Dvakrát mě kousnul - jednou hladká a jednou zubatá čepel.Takže už jsme kamarádi. Jsem spokojený, časem asi pořeším nové látkové pouzdro, to kožené je moc bytelné.Do bočních kapes pouzdra jsem dal malou baterku a zapalovač. Pak asi nějaký nástavec na normální bity.
ewolucionar Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Pri rannej káve novinka odvčera - zatiaľ sa zoznamujeme excelentný. Káva tiez)))
huhu4d Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Martin paradny je ten pokorny. Aka je velkost ?
laurin Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Čepeľ od špičky po rukoväť 10cm, celý otvorený nôž 22,5cm. Presne sadne do mojej ruky
kloubik Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 (upraveno) Panove co rikate na Gayle Bradley 2? Dostal jsem nutkani zkusit zase nejaky novy nuz a docela mi padl do oka a premyslim jestli ho objednat. Puvodni verze se mi libila tak napul, tato mi prijde vice uhlazena, je trochu mensi a pisou ze vyrazne lehci (pro mne vyhoda oproti puvodni verzi). Nemam rad obecne velke zaviraky a tenhle neni porad nejmensi, ale laka me zkusit. Skoda jen, ze nedelaji i G10, mam radsi tool vzhled nez nalesteny karbon. Predpokladam ze ho tu zatim asi nikdo nema? Upraveno 24. února 2016 uživatelem kloubik
kloubik Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Tak jsem pri procitani diskuzi narazil na par tydnu starou zminku, ze Spyderco chysta mensi verzi Paramilitary 2 a mozna uz za par tydnu bude predstaveny. Sice predpokladam, ze nez bude k prodeji, jeste si pockame, ale to by byla pro mne super zprava. Compression lock je moje nejoblibenejsi pojistka, Para 1 byl muj vysneny nuz, pak jsem ho naivne prodal a koupil PM2, ale byl nazivo zklamany velkym narustem rozmeru a okamzite sel pryc. Jestli se mini PM2 povede, tipuju ze by mohl mit jeste vetsi uspech nez normalni PM2.
huhu4d Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Ja sa tesim strasne na spyderco nirvanu. A keby bola mensia para2 tiez by som sa neurazil...
Ivan Lelák Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 kloubik - pěkný nůž, dobrá značka, nevím jak dnes, ale mám jeden 25 let a je jako nový... Karbon není leštěné dřevo, kůže nebo umělecká rytina, používá se u špičkové techniky a pro mne má nádech motorsportu a kosmické techniky, kdo ho má tam kam patří (tedy žádné designové imitace), ví proč, u drahé kudly ho beru jako funkční věc, i když to tak být nemusí. Navíc má nůž díry na montáž klipu (možná bude z druhé strany a je možné ho přehodit) a ten ho opticky změní...
honza440 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 U mě se už cca pět let střídá v kapse spyderco tenacious a victorinox spartan, nemůžu si stěžovat ani na jeden.
Zlý Jabko Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Zdá se mi, že mý krásný Spyderco Brad Southard přechází polehoučku z barvy "black" na "washed black". Asi bych to neměl nosit a používat, ale mrsknout do vitríny.
laurin Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Vitrina nie, mne sa washed black paci viac ako black. Vsetky noze treba pouzivat - ak sa teda pri tom mnozstve dostanu vobec do rotacie
obrbobr Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Vitrina nie, mne sa washed black paci viac ako black. Vsetky noze treba pouzivat - ak sa teda pri tom mnozstve dostanu vobec do rotacie no, o Tebe to sedí, když se dívám na Tvoje inzeráry nových nožů na knifu.cz
Ivan Lelák Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Mohu poprosit o podrobnější informace?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se