Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak Buck dnes konečně dorazil :-) fotka nic moc,ale je super

Ještě mají střenky ostré obvodové hrany? Musel jsem je sundat a jehlákem a smirkem zaoblit, jinak mě řezaly do dlaně. Jinak je to skvělý nůž.

Minulý týden jsem si udělal radost - hraji se s Leathermanem charge tti.

Odesláno

Pri rannej káve novinka odvčera - zatiaľ sa zoznamujeme :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ještě mají střenky ostré obvodové hrany? Musel jsem je sundat a jehlákem a smirkem zaoblit, jinak mě řezaly do dlaně. Jinak je to skvělý nůž.

Minulý týden jsem si udělal radost - hraji se s Leathermanem charge tti.

Ten Buck je krásná a asi i dobrá kudla, ale nemůžu si pomoci, seriozní výrobce kvalitních nožů by si neměl dovolit poslat na trh nůž, jehož střenky řežou do dlaně...

Co dojmy z tti?

Odesláno

Dojmy z Chargé tti - pořádně jsem ho umyl, prostříkl WD40 a začal jsem se sním hrát.

Dvakrát mě kousnul - jednou hladká a jednou zubatá čepel.

Takže už jsme kamarádi.

Jsem spokojený, časem asi pořeším nové látkové pouzdro, to kožené je moc bytelné.

Do bočních kapes pouzdra jsem dal malou baterku a zapalovač.

Pak asi nějaký nástavec na normální bity.

Odesláno (upraveno)

Panove co rikate na Gayle Bradley 2? Dostal jsem nutkani zkusit zase nejaky novy nuz a docela mi padl do oka a premyslim jestli ho objednat. Puvodni verze se mi libila tak napul, tato mi prijde vice uhlazena, je trochu mensi a pisou ze vyrazne lehci (pro mne vyhoda oproti puvodni verzi). Nemam rad obecne velke zaviraky a tenhle neni porad nejmensi, ale laka me zkusit. Skoda jen, ze nedelaji i G10, mam radsi tool vzhled nez nalesteny karbon. Predpokladam ze ho tu zatim asi nikdo nema?

spyderco_amsterdammeet2015_productionpro

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Tak jsem pri procitani diskuzi narazil na par tydnu starou zminku, ze Spyderco chysta mensi verzi Paramilitary 2 a mozna uz za par tydnu bude predstaveny. Sice predpokladam, ze nez bude k prodeji, jeste si pockame, ale to by byla pro mne super zprava. Compression lock je moje nejoblibenejsi pojistka, Para 1 byl muj vysneny nuz, pak jsem ho naivne prodal a koupil PM2, ale byl nazivo zklamany velkym narustem rozmeru a okamzite sel pryc. Jestli se mini PM2 povede, tipuju ze by mohl mit jeste vetsi uspech nez normalni PM2. 

Odesláno

kloubik - pěkný nůž, dobrá značka, nevím jak dnes, ale mám jeden 25 let a je jako nový... Karbon není leštěné dřevo, kůže nebo umělecká rytina, používá se u špičkové techniky a pro mne má nádech motorsportu a kosmické techniky, kdo ho má tam kam patří (tedy žádné designové imitace), ví proč, u drahé kudly ho beru jako funkční věc, i když to tak být nemusí. Navíc má nůž díry na montáž klipu (možná bude z druhé strany a je možné ho přehodit) a ten ho opticky změní...  

Odesláno

Vitrina nie, mne sa washed black paci viac ako black. Vsetky noze treba pouzivat - ak sa teda pri tom mnozstve dostanu vobec do rotacie ;)

Odesláno

Vitrina nie, mne sa washed black paci viac ako black. Vsetky noze treba pouzivat - ak sa teda pri tom mnozstve dostanu vobec do rotacie ;)

no, o Tebe to sedí, když se dívám na Tvoje inzeráry nových nožů na knifu.cz :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...