Sacíbagr Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 ...no, začal bych tímto: LionSteel TS1 TiSpine...a asi i skončil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 (upraveno) To s tou špičkou je fakt. Pokud jde o vzor, krásné jsou všechny damašky, ale zatímco většina mi připomíná geologické vzory (vrásn?ní hornin, výbrus achátu, ztuhlou lávu...), Lizard mě uchvátil svou podobou s organickými strukturami (buňky, rostlinné pletivo..). Prostě jen hnutí mysli, no Takže horký kandidát, pokud padne do ruky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. října 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Jeste ten Lion KUR, ten taky není spatnej :/) Chvilku jsem ze koupi toho ZT zklidnil, ale Lion bude další na radě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 ...aaaaa, tak martar bude mít dva Liony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Tispine je paradny. Mam ho par rokov a ziaden problem nebol. Taky elegan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 já už na nože teda seru .... ale tenhle by stál za hřích .... když trochu připlatíš ...... *já sem z něj úplně paf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Tak ke kolotočům dobrý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Vole rika ti neco Vinetú ? To byl borec jako krava. ty tomu prt rozumis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Snad me neutlucete za kacirskou otazku, ale da se koupit kvalitni zaviraci nuz s oteviranim jednou rukou a s pojistkou na bezne noseni po kapsach (zadny vojensky look, idealne klasika jednoducha drevena strenka) do 1000 Kc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Tak teoreticky jo. Možná Victorinox onehand. Ale nevim, jak s tou dřevěnou strenkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Do 1000,- v dřevu bych se podíval třeba na tyhle: Enlan Bee, Ganzo G727M-WD1, Sanrenmu Land... za ty prachy dělají tihle výrobci dobré nože.. Mně dnes přiletěla pouštní vosa ESEE AVISPA desert tan, jako náhrada za ztracený kabar 4071 a ZT0350 a je super, fajnové zpracování, žiletkové simetrické ostří, lehkost a tak.Doporučuji všechny výše zmíněné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 (upraveno) V 17. 10. 2016 v 17:05, roland0 napsal: Do 1000,- v dřevu bych se podíval třeba na tyhle: Enlan Bee, Ganzo G727M-WD1, Sanrenmu Land... za ty prachy dělají tihle výrobci dobré nože.. Mně dnes přiletěla pouštní vosa ESEE AVISPA desert tan, jako náhrada za ztracený kabar 4071 a ZT0350 a je super, fajnové zpracování, žiletkové simetrické ostří, lehkost a tak.Doporučuji všechny výše zmíněné Diky za tip. Jeste me napada Opinel, ale to nebude na jednu ruku a nevim co pojistka. Ale libi se mi starosvetskej vzhled. Upraveno 17. října 2016 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Neee, Opinel je pro starý francouzsky dedky na krájení sýra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 V 17. 10. 2016 v 19:38, Frantik napsal: Neee, Opinel je pro starý francouzsky dedky na krájení sýra :-)No a proc ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 No, ano, vlastně proč ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 V rámci tématiky jsem zakrojil Opinel No. 10 Custom. Děda z Francie právě přeříznul německou smradlavou dobrotu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Limburger? Sýr, kterej miluju a zbytek cestujících v autobusu nenávidí voní i přes tři pytlíky a tašku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 A když ten německej Romadur s listériema uzraje, jde o osvědčenou medicínu pro pejsky s chorobnou chutí na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Skalis: Opinel super, jen ta otočná pojistka ne vždy chodí jak po másle a jednou rukou nic moc ovládání ... ale mám jeden z těch menších a je parádní ne stěžejky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se