cali Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Extra pro caliho: když už je někdo dřevo nebo se boj s nožem neučí, je jeden z těch drápků nejjednodušší způsob, jak udělat útočníkovi tak šílenou ránu, že by i zkušenej kudlobijec záviděl.Pochopitelně ten, kdo tahá nože tam, kde se bude střílet, má peška.Sorry ale stale nic,... pokial je to "sialenost" zranenia, co je tu meradlom uspechu, tak moj srobovak aj v neskusenych rukach stale pobija vasho civiliana o niekolko dlzok viz uvedene zranenia vyssie.... a zoznam by samozrejme mohol pokracovat Jablka ako odbornika isto uz napadla oblubena punktura zaludka, ktoru som s ohladom na slabsie povahy povodne vynechal ale kedze aj vy pritvrdzujete.... (o cene srobovaka vs civ. ani nehovoriac)
Zlý Jabko Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Jestli se cvičíš v boji s nožem, tak jste si určitě říkali, že psychika v tomhle hraje velkou roli. Máchnout nožem a "možná" říznout je pro nezkušený lidi mnohem snazší než pouhý pomyšlení na to do někoho nůž/šroubovák vrazit.To, co říkáš, je logický, to rozhodně. Ale logika má v těchto případech často jen roli spolujezdce.
Maxel Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Stejně zajímavej název "civilní". JInak soudě dle dosavadního průběhu Vás rozsoudí asi jen praktický test: cali veme šroubovák a bodne do kabátu ; Jabko vezme civiláka a švihne do kabátu a uvidí se, čí kabát zůstane stát.
Ivan Lelák Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 To není nůž na boj. Stačí si o tom neco přečíst :-)Určitě máš pravdu, ale i obrana je boj a třeba pestrost výbavy římských gladiátorů ukazuje, že i víceméně obranná výzbroj dovede člověka účinně ochránit a pokud využije správný okamžik, umí zasadit smrtící úder. Koukám, že Civilian umí být až zlověstně účinný a kdybych nechodil ozbrojen jinak, určitě bych k všestranné pracovní kudličce uvažoval o Civilianu na obranu. Až z něj mám husí kůži...:-).
cali Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Stejně zajímavej název "civilní". JInak soudě dle dosavadního průběhu Vás rozsoudí asi jen praktický test: cali veme šroubovák a bodne do kabátu ; Jabko vezme civiláka a švihne do kabátu a uvidí se, čí kabát zůstane stát.Nesuhlasim, kabat nema vsetky tie dolezite vhutorne organy na ktore vsadza moj fvorit, takze by som bol v jasne nevyhode. Jediny preukazny test by bolo 250 netrenovanych klavesnicovych gladiatorov s civilianom proti 200 podobnym so srobovakmi (ano az taku vyhodu by som Vam dal). Bohuzial to sa nam asi zorganizovat nepodari
Jeremy Odesláno 26. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Chvíli jsem dělal filipínské pojetí (Standardní držení, reverz, karambit). Hlavně se tam řeže, ale ne do nepodstatných částí - tj. rozhodně řezání není jen k demoralizaci protivníka. Když jsme pak jen tak "blbnuli" s gumovejma nožema s klukama, co neměli žádnou průpravu, bylo to obvykle tak, že mě třeba škrábli na ruce, nadšeně houkli "1:0", ale než to dořekli, měli řez na krku.Když to jeden myslí s nožem vážně, fakt doporučuju zrovna filipínce, mají to všechno promyšlený a nedělají se tam žádný zbytečnosti. Doporučené jsou obyčejné nože (pevné jednostranně broušené) s důrazem na rychlost a pohodlí tasení. (A samozřejmě karambity pro vyšší levely). Alternativní cesta je české homo-domo (bez urážky): Radek Pokora - Nůž, nejlepší přítel v boji o život, 2002, ISBN 80-238-8162-0Pro laiky doporučuje nůž tvaru "medvědí dráp" http://www.boj-nozem-brno.cz/. Důvody chápu, není to asi špatná věc - taky ho mám, ale mně vyhovuje víc karambit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cali Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Si nas vobec nepochopil my nechceme nic cvicit. My tu hladame optimalny nastroj pre bojovnika, ktoreho cela priprava spociva v tom, ze klikol na "Pridat do kosika" a ja sa len chlapom snazim usetrit peniaze.
kdojinej Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 jeden by řek že kapesním nožíkem todle není ani možnýOdteď už nechci zalejvat doma kytky jinak...
Jeremy Odesláno 26. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Si nas vobec nepochopil my nechceme nic cvicit. My tu hladame optimalny nastroj pre bojovnika, ktoreho cela priprava spociva v tom, ze klikol na "Pridat do kosika" a ja sa len chlapom snazim usetrit peniaze.Pro laiky doporučuje nůž tvaru "medvědí dráp" http://www.boj-nozem-brno.cz/.
cali Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Pro laiky doporučuje nůž tvaru "medvědí dráp" http://www.boj-nozem-brno.cz/. Pardon pravda.... uz mi to doslo.Uchop istejsi, ziadne zuby, netrci neprirodzene z ruky, takze si snim clovek hned tak sam neublizi, cena zlomkova, otvaranie nevyzaduje. Drap za mna o 100% lepsi nez civilian.
Klotzman Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Pokud mluvíš o nečekaném napadení, respektive bodnutí, pak když se tím šroubovákem trefíš, tak máš asi pravdu.Pokud už dojde na fight, tak proti bodnutí šroubovákem ucukneš, instiktivně nastrčíš ruku - bude to bolet, ale zaváže ti doma mamina. Když se trefíš Civilianem, budou ho přinejmenším muset zašít.
kdojinej Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Sebeobrana nožem obvykle končí průserem.
Frantik Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Prosím pojďme to tady ukončit a věnovat se zase našim nozum :/) Nebudeme se hádat kvůli háku za 4 litry :-)
Sphinxx Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Prosím pojďme to tady ukončit a věnovat se zase našim nozum :/Docela rozumné ...
kupko Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Pánové neleží vam náhodou doma přebytečný nůž Kersho -Shalot ? Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
mAra_ Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Tak místní debata na téma civilian, harpy mě dovedla k levnější verzi civilianu pro jižní Afriku - matriarch... Už od včerejška po něm koukám, ocumuju videa na netu... No vy jste mi zas dali... A ti mám měsíc doma novou mcustu...
Frantik Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Tak místní debata na téma civilian, harpy mě dovedla k levnější verzi civilianu pro jižní Afriku - matriarch... Už od včerejška po něm koukám, ocumuju videa na netu... No vy jste mi zas dali... A ti mám měsíc doma novou mcustu...No to jsme dva :-)
Conrad Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 jeden by řek že kapesním nožíkem todle není ani možný Frajeři takhle odšpuntujou 6 flašek šampusu
cali Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Posledna vec na tema civilian a uz budem ticho, slubujem. Ak vazne chcete niekto tahat pomerne velky a neprakticky noz len pre to, aby ste mali pocit, ze az Vam bude najhorsie, tak ho vytiahnete a vysekate sa s nim elegantne z pruseru,.... (Zdoraznim slovo pocit, lebo u nas sa nozom z pruseru vysekat prakticky neda,... len "presekat" do dalsieho pruseru.) Ked uz si teda nechcete dat povedat so srobovakom a chcete za kazdu cenu utracat, preskumajte Gerber Applegate. Ked ho vytiahnete na spoluobcana, nebudete vo svojich poslednych minutach o nic menej cool nez s civilianom, slubujem! Obojstranne ostrie vyvazi handicap z nedrapoveho tvaru pokial ide o efektivitu machania a navrati schopnost utocnika bodnut. Uchop je pohodlnejsi a istejsi navyse poistka isti poistku. Aj v tej zelenine by si viedol isto lpsie a cena myslim tiez o nieco lepsia aj ked presne uz neviem. PS: ma aj zuby.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se