busdriver Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Já mohu ZT jen doporučit.. Děkuju za postřehy. Ještě to nějak zvážim, naštestí na výběr nijak zvlášť nespěchám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Dostal se mi ke mě od táty nožík, který jsem obdivoval už jako děcko.... je to Tramontina Amazonas.... i po těch letech má šmrnc a nejen kvůli nostalgii :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Mam ho přes rok, nosím ho každý den a jsem spokojený, je lehký, ostrý a krásně se výstřeluje prstem, je to návykové. Vůle nejsou.Objednaval jsem z US... verzi bez černěné čepele a došel mi, za stejné prachy, s černou. Povrchová úprava čepele po roce není vůbec poškozená.Dá se s nim seknout větev i nakrajet cibule. Špička tohoto nože je křehká, tak bacha na páčení....naopak je vhodná např.na koniopunkci, když je třeba. Myslím, že je to dobrej parťák na každý den, který neobtěžuje.Ďakujem za odpoveď a Tvoje postrehy..tak som ho dnes objednal a už sa aj celkom teším Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Zaviraku mam hromadu, ale paramilitary 2 nosim nejcasteji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Jo a ZT vs. Lionsteel srovnání platí dál.. Kdyby někdo náhodou měl nějakou zkušenost...To je dost široký pojem. Od obou značek jsem měl 3 nebo 4 nože, už si nepamatuju přesně - všechny mi na zavíráky přišly příliš těžké a špatně přenosné. ZT bych řekl má obecně o něco horší povrchovou úpravu a spasování, Lionsteely jsou po téhle stránce dost vymazlené. Nevím, jestli jsem měl smůlu na kus (i když za ty prachy mohli nasadit pořádnou výstupní kontrolu), ale ZT452CF na ložisku nijak hezky nelítala. Zatím bezkonkurenčně nejhladší chod jsem si vyladil na Bradley Alias II, kam se hrabou ložiska.Jak už zde padlo, nože obou těchhle naček jsou hezké na pohled, ale když budeme přísní, můžeme o nich říct, že jsou to předražená těžká kopyta. Btw. vylehčené a elegantní ZT452CF zase nemůžete dát pořádně zabrat třeba při tlakovém řezání prutu na špekáčky, když na tu karbonovou rukojeť pořádně zaberete, zkroutí se vám v dlani do vrtule a zakousne se jí pojistka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Chod zt sa da riesit vymenov ocelovych guliciek za keramicke v loziskach a detente. Sam som mal viac zt pred a po tomto tunningu a je to velky rodzdiel. Skoda ze ich tam rovno nedava vyrobca.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 To je ono - mně přijde, že u zavíráku za 200+ USD by už zákazník tyhle věci neměl muset řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Chod zt sa da riesit vymenov ocelovych guliciek za keramicke v loziskach a detente. Sam som mal viac zt pred a po tomto tunningu a je to velky rodzdiel. Skoda ze ich tam rovno nedava vyrobca..Je to skoda u nozu v takove cenove kat. by uz mohly byt nemluve u takove znacky ZT :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 No ja měl asi 3-4 ZT a chod famózní. Ložiska bez problému, nůž skákal, jako Skipy. Zpracování vynikající, materiály taky. Takže ZT rozhodne doporucuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Já bych to neviděl tak černě. U Číňana se dá keramika koupit za pár korun a člověk si to doma vymění sám a ještě má pocit, že kudlu pořádně poladil. :-D Každopádně má zase ZT nejlepší support na náhradní díly. Zasílají téměř vše a zdarma. Např třeba od Spyderca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Moje tři srdcovky:Kabar 1214 - nejlepší nůž na světě s dokonalým pouzdrem - pracant, používám ho na všechnoOntario M9 bayonet - ten mi dělá radost pouze na zdi - nádherný nůž, také perfektní pouzdro - strašně těžký, nosit bych ho nechtělRambo First Blood Part II knife - jako fanda Slye jsem ho musel mít, visí pouze na zdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Rambo First Blood Part II knife - jako fanda Slye jsem ho musel mít, visí pouze na zdiBhe he...to mi připomělo, jak jsem si krátce po ´89 koupil z podobnýho důvodu takovou šitovou napodobeninu Rambo zabijáku ve Vídni - jenže co pak s tím? Ani dopisy se s tím nedaly otvírat. Nakonec se dočkal jediného využití, když dcera jela ve čtvrtý třídě na tábor a měli mít sebou nůž, tak jsem jí přibalil todle Ani si už nepamatuju, jestli s tím slavila úspěch mezi rybičkářema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Když Rambo nůž, tak čtverka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Když mě vždycky fascinoval ten "úložný" prostor v rukojeti dvojky. Navíc se mi líbí i designově nejvíc. Ale čtyřka je taky fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Moje tři srdcovky:Kabar 1214 - nejlepší nůž na světě s dokonalým pouzdrem - pracant, používám ho na všechnoOntario M9 bayonet - ten mi dělá radost pouze na zdi - nádherný nůž, také perfektní pouzdro - strašně těžký, nosit bych ho nechtělRambo First Blood Part II knife - jako fanda Slye jsem ho musel mít, visí pouze na zdiSháním kydexové nebo nylonové pouzdro na ten ka-bar D2. Nevíte nějaký web na "náhradní díly" pro ka-bar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Amerikánec..Ferrum Forge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 24. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Když Rambo nůž, tak ten, co je v úplně prvním příspěvku tohodle vlákna :-) Aitor Jungle King I. Dodneška ho mám a nedám! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 V zbierke praveho milovnika survival nozikov by nemal chybat rusky IZMAS. Slusne obrazky napr tu:http://www.bladeforums.com/threads/russian-izhmash-survival-knife.545137/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Tak jsem po delší době provedl nožířskou akvizici. Poprvé jsem zabrousil do produkce krájítek ze země vycházející slunce a vybral tento kousek. Tento týden by měl dorazit, už se těším až nadělám nějaké reálně fotky. Pro zvědavce jedná se o McUsta MC33D, damašek 33 vrstev. Nicméně je to stále sendvičová konstrukce, takže cena není astronomická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Kurňa co se to stalo s tím textem...prosím MODy o smáznutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se