bohus76 Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 A co používáte na broušení ? Diamantové brousky či nějaké ploché klasické /kamenné či syntetické / ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Já sem zatim barbar, mam jen takovej diamantovej bazmek, vypadá to trochu jak propiska. No a pak jedu vocílku. Na ty lepší sady nebo různý keramický sem si netrouf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Já přes všechny klemy a ploché brousky skončil u tohoto. Pokud není potřeba předělat fasetu nebo kompletně předělávat ostří na udržování a obtahování mám Sharpmaker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Mam Opinel 8 carbon zhruba pul roku a ten nuz je fantastckej. Jednoduchej, obycejnej a neni tak sterilni jako inox. Ostri drzi dobre, zatim jsem ho nechaval prebrusovat jednou. Inox bude o neco hur drzet ostri a bude pored pekne vypadat... Jedinou nevyhodu vidim v tom, ze kdyz navlhne rukojet, drevo se roztahne a nuz jde blbe otevirat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Ale říkam, pižlam s nim nejčastěji zeleninu.to děláš dobře, páč je to nůž na zeleninu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 (upraveno) Mam Opinel 8 carbon zhruba pul roku a ten nuz je fantastckej. Jednoduchej, obycejnej a neni tak sterilni jako inox. Ostri drzi dobre, zatim jsem ho nechaval prebrusovat jednou. Inox bude o neco hur drzet ostri a bude pored pekne vypadat... Jedinou nevyhodu vidim v tom, ze kdyz navlhne rukojet, drevo se roztahne a nuz jde blbe otevirat.Já dal opinely normalne na bezne užívání do kuchyně, dokonce proběhl omylem několikrát i myčkou a to dřevo si tak nějak časem zvyklo, že ať je suchý nebo mokrý ,už v otevírání není rozdíl. Je to nůž na používání, když ho někdo nosi celý život k suchu v kapce a pak si do ty kapcy ucvrkne tak je jasný že to vysušeny dřevo nabobtna ,ze jo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. září 2017 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Devítka za dvě kila...tolik radosti a přitom taková blbost. Vzal jsem inox.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Kde se dá sehnat za dvě kila? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Mně ještě u opinel vadí ze když se otevře tak není uplne rovne ale trochu se ta cepel proti rukojetí hrbí. ..tak vždycky vezmu na brusku a.z vrchní hrany malinko odeberu. ..pak je rovne. ..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Jj, tohle dělám u každýho novýho Opinelu, taky mi to vadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Kde se dá sehnat za dvě kila?Mám v Hudy sportu slevu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Až takovou? To je skoro 50% ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Až takovou? To je skoro 50% ;-)Ne e, normálně tam stojí N°9 315kč a ja to měl za 230kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 http://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/opinel-vrn-9carbon 234,- inox 269,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Mně ještě u opinel vadí ze když se otevře tak není uplne rovne ale trochu se ta cepel proti rukojetí hrbí. ..tak vždycky vezmu na brusku a.z vrchní hrany malinko odeberu. ..pak je rovne. ..:-)ses prznitel nozu .... napisu to do opinelu .... ja si myslim ze to ma nejakej duvod protoze u polymerovejch topurek to neni ..... musim to nekde nastudovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Aha, si říkám proč mi ty Milošovy připadají nějaké hezčí, než origo křiváky vyfocené žabožroutem... Když na to přijde, taky mi u "inhouse nepodarků" (třeba když někde něco tlačí a nebo jinak přebývá) přijde naprosto přirozené drapnout dremelku - jedno jestli jde o pitomého švýcaráčka, multitool a nebo předraženou plechařinu s logem BREITLING, ROLEX a nebo PANERAI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 ses prznitel nozu .... napisu to do opinelu .... ja si myslim ze to ma nejakej duvod protoze u polymerovejch topurek to neni ..... musim to nekde nastudovatno jedině vysvětlení je... podivej se na Citroen nebo na Renault. .. proste se jim to tak asi libi. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 no jedině vysvětlení je... podivej se na Citroen nebo na Renault. .. proste se jim to tak asi libi. .. ..... ponořil sem se do problému a zjistil, že to uměj i jako BMW a to i s kouskem polymeru ve štěrbině ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Já bych řekl, že se ten doraz při aktivnějším používání může časem vymačkat, tak tam dávají trochu fóra. Mikovy to mívaly taky a stejně je občas k vidění nůž léta používaný až do "záklonu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 (upraveno) Nevymačká... jeden jsme měli na takový hrubší práce s kamošema, zabíjačky, grilovačky, uzení...atd.... a ten nebyl zabroušenej, takže se předkláněl. Nic se nezmění bo je to opřený o ten kovový prsten. Pak se nějak ztratil... Upraveno 1. října 2017 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se