Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Sem zvědav, jestli to byl opravdu poslední kus :D

nebyl, teda v tom krámě asi jo .... to ses měl zeptat .... já když to objednával, tak nebyl skladem vůbec .... hehe

Návštěvník YPO
Odesláno

Jestli tomu dobře rozumím, ta limitka byla vyrobená v r. 1992? A v r. 2017 je stále v prodeji?

a ? .... nový primky z vosumašedesátýho taky seženeš

Návštěvník YPO
Odesláno

Jo, ale ne normálně v prodejně hodinek.

jasný, ale furt nechápu v čem je problém ? ... nějak mi to blíž vysvětli

Návštěvník YPO
Odesláno

Těch mam dost, jeden hnije na liště v kuchyni, další vodpočívaj zabalený ve skříni.

tak to není ještě tak hrozný s tou liškou .... ten úplně vpravo je teda nůž úplně nahovno ... dobrej na štípání dříví

Návštěvník YPO
Odesláno

Jen je to pro mě nečekaný, nic víc.

ty vole bereš drogy ? .... nejdřív komentuješ množství vyrobených kusů a pak se divíš, že se to ještě prodává .... já se poseru :) .... asi je to drahý, nebo vo tom nikdo neví, nebo já nevím ..... já to vobjevil taky náhodou ..... na jejich webu o tom není ani půl čárky

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

já mám radost každej den .... neska větší páč mám volno :D

edit: ale kdyby si chtěl investovat do "limitek" tak kupuj chaperony .... neexistují dva stejné kusy ..... ale bude to drahý :)

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

nebyl, teda v tom krámě asi jo .... to ses měl zeptat .... já když to objednával, tak nebyl skladem vůbec .... hehe

Jasně že na tom shopu, a ne na celym světě :D

Měli tam ?poslední kus? (dokonce s vykřičníkem ! ) tak sem byl zvědav, jestli po mojí objednávce tam bude nula. Neni. Kecaj.

Kudla je to fešácká a dam jí pořádně zabrat... v šuplíku s ostatníma se jí bude líbit.

Jo a ta dýka vpravo na fotce se mi líbí, no dělat bych s ní nechtěl. Ten prostřední sekáč toe jiná liga, fešák!

Odesláno (upraveno)

Nože Opinel mám rád. Za tu cenu je to bezva pomocník. Trochu se teda díky tenkému materiálu hůře brousí, ale co...

post-30220-0-69869300-1507195844_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Glob
Odesláno

Rat 1 jsem používal hodně, ale v poslední době mám v oblibě nože bez kolíčků s fliprem. Kershaw Volt a Boker traper urban.

Preferuji hladkou čepel s klínovým výbrusem, která je nejlepší na běžnou činnost - zpracování potravin.

Odesláno

V týhle cenový kategorii je skoro jedno co si koupíš. O nic nejde, takže to hlavní a nejdůležitější na takových nožích bude tvůj pocit - aby se ti nůž líbil, měl jsi z něj radost a dobře se ti s ním řezalo. A to nikdo jiný než ty nepozná. A jak pozoruju, nůž jsi asi zatím žádný neměl, takže není nad vlastní zkušenost. Prostě nějaký kup a uvidíš.

Odesláno

Nic proti keramice na "spotřebním" kuchyňským loupáčku za kilo, v téhle aplikaci je k nezaplacení. Ale na kapesním nožíku bez dalších nástrojů, kde jediná čepelka musí vydržet doslova "všechno", mi takto špičatý keramický plátek s extra vruby přijde jako bohapustá pitomost. Jednou bodneš/zapáčíš do něčeho pevnějšího než jabko, nebo Ti ten zázrak při otvírání vyklouzne na zem - a 4 a půl litry bude f pérdeli, pane hrábě...  :thumbsdown_anim:

FNGJC5PI55N0GWZ.LARGE.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...