dawe009 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 s nožem kterej máš rád nebudeš krájet nic ..... na ty tvoje aktivity by měl stačit opinel za 250 korun ..... stačí si jenom vybrat optimální velikostŽe to říkáš zrovna ty
walter10 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Jeden z nedoceněných nožů, čepel dostatečně dlouhá, hladký klínový výbrus, podpora otevírání, frame lock.Nemá kolíček na otevírání, takže nic v kapse nezavazí. http://www.noze-nuz.com/kershaw/KS3655.php Řekl bych, že výbrus není čistý klínový, ale mírně do duta. Jinak souhlasím, jde o pěkný nožík za nevelké peníze, navíc je hezky skladný a dobře sedí v ruce.
huhu4d Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Dawe ja som odskusal vselico, ale na bezne edc kancelarskej krysy nosim custom victorinox a stacil mi zatial na vsetko. Do lesa nosim benchmade ale na take bezne mestske veci vinox. Islo mi o to aby to malo clip na nosenie na vrecku. Rwalne s tym krajam nejaku zeleninu, otvaram krabice a najcastejsie pouzivam skrutkovac ako pacidlo
Návštěvník YPO Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Že to říkáš zrovna ty já nože nepoužívám .... sice nosím dva, protože ten druhej má vejvrtku, ale jediný na co používám nůž je, když mám v práci špinavý ruce a máma mi dá k svačině NAKRÁJENOU a OLOUPANOU kedlubnu ...... tak si to tím napichuju a strkám do huby abych nedostal žloutenku ...... jiný využití nemám ........ jo vlastně jsem s tím nožem jednou vytahoval emergency tlačítko na dveře u busu, když mi ho nějakej idiot zamákčnul
dawe009 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 YPO: to ti ale nezabrání mít jich plnou kabelu huhu: ten je pěknej ale..
Návštěvník YPO Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 YPO: to ti ale nezabrání mít jich plnou kabelu no tak jasně .... pro potěchu oka a na utírání prachu jsou skvělý
huhu4d Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 je to tusim model pioneer prerobeny na titanove strienky + clip.Kedysi to robil ALM ( z polska ) ale uz nerobi, robi to teraz nejaky rus a par amikov, ale myslim, ze aj na knife by ti to vedeli spravit nejaky miestni majstri.no ale nieje to lacne...
huhu4d Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 jojo, presne, nevedel som si spomenut na nick, diky.
cali Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Pri ludskom zaobchadzani vydrzi rozumne dlho ostra asi kazda moderna nerezovka (mozno okrem mikovackej) tie lepsie/drahsie vydrzia sice dlhsie, ale zas sa adekvatne pracnejsie brusia, takze za mna vo vysledku ten uzivatelsky komfort vyda narovnako. Design ale aj dalsie vlastnosti (velkost, jednorucne ovladanie, nohavice-friendliness, materialy, robustnost, chod poistky, machr-index,..) su strasne subjektive, co si jeden nevie vynachvalit to druhemu vyslovene vadi a naopak..... univerzalna rada proste neexistuje. Jedine co mozem rozhodne doporucit je vlastnorucne osahavanie. V Prahe je par kramov, kde sa da na noze ist podivat a aj ich vziat do ruky a tiez sa konaju rozne vystavy, kde byva na ohmatanie okrem noziarskych soliterov vzdy aj slusna porcia tovarenskej konfekcie.
Frantik Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Sem si koupil jeste jeden záložní :-)
Martin JJJ Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Novej přírůstek do kapsy, naprosto nečekaný a skvělý dárek k narozeninám. Musím říct že mě teda ta laguiolka dost baví IMG_2604.jpg IMG_2606.jpg IMG_2607.jpgMoc těmto nožům neholduju, ale obrazová a barevnostní produkce s Tudory se povedla...
M-72 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Já mám aktuálně noze dva. Jeden falkniven s elmaxem. Ale je moc malý a je mi ho líto, je ve dřevě a takovej ňuňací a pak ZT 05něco a ten je moc velký na nošení zase. Takže bych chtěl něco mezi tím, opravdu EDC, ať to není moc načančaný, ale ať to dobře a dlouho slouží. Rozebirat ani sám brousit si to nebudu, su levej.Díky moc za tipy, proberu se tím.Škoda, že ses nezmínil, když jsme popíjeli kávu. V kapsičce u riflí jsem měl ZT 770 ;-)Já jsem s ním velice spokoken.
Murphy97 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 (upraveno) Ted prijde Kamil a za ty "rifle" ti navrhne banana :-) A abych nebyl OT, nosim uz 8 let Spyderco Tenacious a Lucinu s tim taky maznu :-) Upraveno 24. února 2019 uživatelem Murphy97
AndyAaron Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Sem si koupil jeste jeden záložní :-)Konecne nekdo, kdo oceni poradnou americkou kudlu
Frantik Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Desítky jsem jich vyzkoušel, toho Bucka jsem měl asi sedmkrát a vždycky jsem se k němu vrátil. A teď uz u me zůstane nafurt :-)
M-72 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Mám tyto tři.... Mikov od velitele, ZT 0804CF do lesa, ZT 0770 na ten zbytek :-)
kilosunky Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 (upraveno) Moja zostava.. Ešte mi medzi časom pribudlo ZT0470 a Spy Techno.. Upraveno 25. února 2019 uživatelem kilosunky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se