Geodet Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Výsledek mého úterního poblouznění dneska přišel. Bestech Lion. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 a ? kromě nadšení .... jak se to otevírá x zavírá .... co si už uříz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 No jsem v tohle směru takovej nožovej panic. Takže jsem chvíli hloubal jak se to vůbec zavírá :-). Mám k tomu respekt, takže zatím mam všechny prsty. Ale jinak je to paráda. Mám pro slabost pro takovýhle levný a kvalitní věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 tak vítej ve světě dospějech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Nůž od mistra Uncovskeho mám a denně nosim, ale občas se stane, že z kapsy povyjede, ten klip to úplně 100% nedrží na kapse. Před tím jsem furt nosil Gerber na samodomo dýp kery a drželo to lip.Jsou situace kdy bych ocenil oko na jistící závěs. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Zkouším si pro sebe poměr cena/výkon nožů spyderco a největší dojem na mě dělá kupodivu ten nejlevnější... Byrd flight. Výborně zpracovanej nůž doslova za pár stovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Nějakým řízením osudu se ke mě dostala černá verze Byrd "Meadowlark", s "limitkově" vyrytým pavoučkem na střenkách - a za těch pár peněz překvapivě nejde o fake.Jediné čím se mi (ovšem zcela zásadně!) hnusí je nápis "China", až příliš viditelně vytetovaný na odvrácené straně čepelky... (fotky nalinkovány z noze-nuz.com - nechce se mi prohrabávat šuflík) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Nemáte někdo plonkový deep pocket Clip na Kershaw Link? Černý/šedý? Popř tip na e-shop kde posílají do ČR nebo ještě lip český? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Tak je to tady. Akorát jsem v práci zasekanej a nemám moc času si s ním pohrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 https://www.youtube.com/watch?v=CBVvINlMVTI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Tak jsem dneska měl v ruce DPx HEST a anžto se snažím být OKG, tak vypravím na cestu titanovýho Military pavouka. Ten HEST je totiž fajnovej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 (upraveno) No není lehký si k němu najít cestu, ale u me teď do kapsy nic jiného dlouho nepustí, myslím :-) Upraveno 1. listopadu 2019 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Tak je to tady. Akorát jsem v práci zasekanej a nemám moc času si s ním pohrát.To je droppoint ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Já minulý týden provětral GB2 a ten nůž tak neskutečně řeže, fakt paráda. A moje už asi rok nejoblíbenější edc je Caly 3, plus jsem našel v šuplíku Dragonfly, tak jsem ho taky vyfotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 To je droppoint ?Nee dýka nebo-li dagger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Nee dýka nebo-li dagger Tak jak? Pocity, nadšení? Já už s Matějem finalizuju grafiku a snad se taky po neděli dočkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Hele jako nůž je skvělej, skvělej chod, čepel bez chyby. Nicméně zpočátku jsem byl malinko na rozpacích ze všech těch hran. Jsou relativně ostrý a uvažoval jsem i o tom, jestli by něšly nějak srazit. Asi mu napíšu a zkusím zjistit co by šlo. Jo a co mi fakt nesedí je klip. Zbytečně robustní a nepoddajnej. Ten bude řešit skoro na 100 %. Beru to tak, že jinak je to fakt super kudla, tak je škoda, aby mi furt uvnitř hlodalo, že něco by mohlo bejt lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Tak přístup pana Unčovskýho hodnotím za jedna, byť na výsledek úprav ještě musím s hodnocením počkat. O víkendu jsme si psali, že mi vadí ty hrany, nějak jsme se dohodli, včera jsem mu to poslal a dnes už psal, že hrany trochu srazil a ohladil a na klipu ubral materiál, což by mělo zvýšit pružnost. Pošle to zítra, takže ve čtvrek bych ho měl mít zpět. Pak dám vědět jak to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Ciwe, kvůli Tvejm zhýralostem nemůže dělat na mým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Njn, jsem trochu frfňa, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se