ZLOjasna Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 jankoxxx - myslim ze na MT nikto klipy nevyraba, no ak chcem MT s lepsik klipom pozri na model Cypher
McMac Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Ta MCUSTA je boží, asi si ji dám na seznam :-)
Dokusan Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Small Sinkevich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Americkej Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Nemůžu pochopit, proč má někdo furt potřebu vyrábět jiný klipy než deep. Jinak velkýho Sinkeviče v celotitanu bych si dal taky líbit.
Dokusan Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 dorazila druhá Mcusta, tentokrát v zelené, tak snad mám splněno... DSC_1696-zm.jpgKde je porizujete?
marecenator Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Nemůžu pochopit, proč má někdo furt potřebu vyrábět jiný klipy než deep. Jinak velkýho Sinkeviče v celotitanu bych si dal taky líbit.+ 1Mimochodem, to je to, co me na ultratechu stve.
Lion Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Kde je porizujete?Já tady, pošta v cajku, ale zas oproti usa apod vyšší ceny a snad projdou přes clo... http://www.japaneseknifedirect.com/MCUSTA.html
marecenator Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 vcera me zaujalo toto porovnani, test frame lock (Sebenza 5:30min) vs back lock (Code 4 7:15min) a pak 9:00min
Dokusan Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Já tady, pošta v cajku, ale zas oproti usa apod vyšší ceny a snad projdou přes clo... http://www.japaneseknifedirect.com/MCUSTA.htmlDíky
Dokusan Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Jinak velkýho Sinkeviče v celotitanu bych si dal taky líbit.Toho taky poptávám
p3k Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Kde je porizujete? Jednu v Japonsku, druhou přes eBay v USA - oslovoval jsem více prodejců, protože jsem chtěl tu starší variantu
financ Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Se mnou tu bude nuda, furt to samý. Ale tohle vlákno mě neskutečně baví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník cecil Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Dneska mi přišel od zdejšího kolegy,Heretic Manticore-x.Nádherně střílí,velmi pevný a s minimálními vůlemi,na OTF.Příjemný chod ale přiměřeně tuhé otvírání.A kvalita zpracování je špičková,titanové torxy,cpm-s35vn,aluminium rukojet se specialní úpravou.A je to celkem macek.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Small SinkevichTo už tu má dneska asi taky skoro každej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
noviisek Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 To už tu má dneska asi taky skoro každej 20200204_164518-resized-1280.jpgNechápu co na tom nozi, kdo vidí
Dokusan Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blam Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 (upraveno) Mě nějak ta 0450 nesedla do ruky tak jsem pořídil 0808 a za mě lepší. Jinak ta Novíískova g10 mi je povědomá, určitě je to ta ode mě. :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. února 2020 uživatelem blam
warann Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Nechápu co na tom nozi, kdo vidíSím tě, jaký je přesně označení tohodle modelu s tou G10? Nemůžu to nikde najít.
Dokusan Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Mě právě padla parádně. Ale chápu, že pokud má někdo větší dlaň, sedět mu nemusí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se