warann Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 (upraveno) Fotky jistě přibudou, Dukusanovy jsou lepší než moje a ty další třeba budou ještě lepší. Každopádně díky všem, co to pomohli dotáhnout až sem a hlavně jeden velkej dík Mydlinkovi, bez něhož by to nemohlo vzniknout . Edit: sorry, já si ani nevšiml, že už nahože psal prischera. Upraveno 3. dubna 2020 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 (upraveno) Děkujeme samozřejmě Tobě za skvělou organizaci a logistiku. Moje fotky rozhodně lepší nebyly, já tam dal jen dva rychlocvaky. Pořádný fotky hodím příští týden. Zatim sme tady "tři z deseti" Upraveno 3. dubna 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Díky, fotky jsou samozřejmě vítaný a doufám, že se tady postupně objeví všech 10 ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 za chvilku Vanoce..uz mate stromecek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Ještě něco. Sakra uplne mi uniklo, ze se tu neco takovyho pripravuje! Je paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Taky se u mě dneska náhodou stavil pošťák s novým kouskem Mám z něj velkou radost. Taky se připojím. Druhý dnešní přírůstek a dva rychlocvakykde ste si nechali robit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 (upraveno) kde ste si nechali robit? Společný výtvor, prostě klasická Chronomag limitka, jen pro jednou nehodinková. Jak je napsáno na kudle, 10 ks. Upraveno 3. dubna 2020 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Sakra uplne mi uniklo, ze se tu neco takovyho pripravuje! Je paradni! Díky, mám radost a doufám, že těch dalších 9 taky :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Taky jsem měl tu čest být přizván ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Jako u vetsiny nozu me jako levaka desne irituje, ze to je strasne pravorukocentricke. Jinymi slovy ze na levaky se prdi. :-) Tolik hezkych nozu me odradilo jen tim, ze spona nesla dat na druhou stranu. No nic... mate to pekny. (A ten postesk neni myslen na tuhle desetikusovou limitku. Myslim to obecne.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Nápadně mi to připomíná kershaw link, jsem dobře? Jinak střenky jsou moc pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 krásná limitka hoši! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Uz jsem tady taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Syn frci taky na oranzovych strenkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Jako u vetsiny nozu me jako levaka desne irituje, ze to je strasne pravorukocentricke. Jinymi slovy ze na levaky se prdi. :-) Tolik hezkych nozu me odradilo jen tim, ze spona nesla dat na druhou stranu. No nic... mate to pekny. (A ten postesk neni myslen na tuhle desetikusovou limitku. Myslim to obecne.) Zrovna u limitky by to byvalo bylo resitelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 (upraveno) Klip jo, ale linerock (aby byl pro leváky) bohužel přehodit nelze Upraveno 3. dubna 2020 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 to ste kedy spachali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Nápadně mi to připomíná kershaw link, jsem dobře? Jinak střenky jsou moc pěkné...Dividend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 To mne docela mrzí, že tahle limitka mne minula. Škoda, třeba bude na prodej, kdyby někoho omrzel, tak rovnou pište SZ, prosím. A gratulace majitelům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 (upraveno) Tak jsem se vrátil ze zdravotní rouškové procházky, tak se můžu ke kolegům připojit. Díky hlavně Markovi a Vojtovi, myslím, že se to moc povedlo. Upraveno 3. dubna 2020 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se