Radek124 Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 @warann Můžeš si aspoň v duchu představovat, jak s tím "taktickým křivákem" do toho melounu ukrutně bodáš a všude kolem stříká ta rudá štáva... Sám teda na melouny vytahuju co nejtenčí prohnutej fileťák s jemnýma zoubkama, ale živě si dovedu představit co za "nožo-orgasmus" musel autor toho blábolu prožívat při páčení s takovým dlátem... Jinak pro inspiraci doporučuju sjet si galerii všemožných udělátorů, co už lidi na krájení těch sladkejch vodnatejch dýní dokázali vymyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Neskutečný kolik invence lidi spotřebují k takový kokotině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Prosím o radu zdejší odborníky Koupili jsme v práci jednomu kolegovi na památku Mikov Predator s damaškem. Vrací se do USA tak to muselo bejt něco Českého a většina chce na nůž ještě vygravirovat nějaký text. Je to do damašku blbost nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 A co dat napis na strenky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 V 20. 9. 2020 v 16:28, prizak napsal: Čusík, taky jsem před asi 27 roky dostal ten samý, ale černý plast. Stál tehdy docela dost. Ale přišel jsem o něj, tak jsem si udělal radost a koupil jsem kopii na netua moc se mi líbí a vynikající funknost. Jen škoda, žes nepodpořil českého výrobce (Mikov) ale nějakého čínského pacholka, co se nestydí Mikov okopčit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Davide, taky mám z toho orientálce nějakou pachuť, podobnou jako dřív u Microtechu - ale už se ten náš tradiční český výrobce ze sudet naučil dělat šroufky (a zabrušovat humpolácké nýtky), nebo se tamní obchodní oddělení pořád drží mantry že u rozebíratelných nožů by si (hajzli!) zákazníci vyměňovali opotřebované díly a chtěli je reklamovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 No to je boj s větrnými mlýny. Oni už tam jsou vesměs noví lidé (myslím ve vedení a prodeji), ale myšlení se nezměnilo. Neustále argumentují cenou, ale je to spíše lenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 (upraveno) před 30 minutami, Traveller napsal: Jen škoda, žes nepodpořil českého výrobce (Mikov) ale nějakého čínského pacholka, co se nestydí Mikov okopčit... Kamaráde, tohle je na buřta k vohýnku, PREDÁTOR z damašku bude brzy, Nyní jsem si udělal radost nožíkem ESPADA XL V S35VN. Upraveno 23. září 2020 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Ale tak třeba pružina vyměnit jde, a to v praxi stačí ne? Jako jo, asi se může zlomit třeba pilka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 (upraveno) Dlouho, předlouho to trvalo, ale už je doma. GOLD STEEL ESPADA S35VN. Nemá smysl diskutovat o využití, ale já jsem ho chtěl už roky a nyní v této oceli jsem už neodolal. Na ,,jabko" stačí VN Upraveno 23. září 2020 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Kurva to je kuchák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 na meloun akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Na Uherák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Za předpokladu, že to na té poslední fotce v pozadí je pinzeta na obočí tak za mě je to celkem pohodový EDCčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 před 1 hodinou, morbo napsal: Za předpokladu, že to na té poslední fotce v pozadí je pinzeta na obočí tak za mě je to celkem pohodový EDCčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 před 4 hodinami, JakubS napsal: Prosím o radu zdejší odborníky Koupili jsme v práci jednomu kolegovi na památku Mikov Predator s damaškem. Vrací se do USA tak to muselo bejt něco Českého a většina chce na nůž ještě vygravirovat nějaký text. Je to do damašku blbost nebo ne? před 4 hodinami, prischera napsal: A co dat napis na strenky? Dnes jsem to gravírování poptával u nás ve městě, a pán povídal, že to dělá pouze na kov nebo plast. Bohužel je to celé na poslední chvíli, není čas to někam poslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 A nedat ho na bolster, pokud to není moc dlouhý? Na čepel bych to nedával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 ja len tak skromne ... a vo velkom, Francois Pralus Djakarta 75% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potapec Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Laguiole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 @potapec moc hezký kudloš. Věk a příběh máme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se