potapec Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 @bandicoot Jednou, už je to strašně dávno, jsem jel na kole a malém jsem se o něj přerazil v zatáčce u lesa. Velká klika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Jsou nabidky, co nejdou odmitnout ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 To zas ne, kazdopadne jsem ho chtel zkusit tak jsem vyuzil vhodnou prilezitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Kazdopadne je to celkem prcek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 On 9/21/2020 at 11:20 PM, shaggy said: Dosiel elementum. Krasny nozik, padol mi do oka uz z roznych fotiek a videi. V ruke tiez pekny. Ale kvalita spracovania ma teda velmi nemilo prekvapila... ved posudte sami... Sent via IPoAC Tak co chlapi, myslite ze vsetky tie ich drevene civavi prichadzaju take captave? Hlavne ma serie ten skrabanec okolo C na 4. fotke. Ak je toto standard pre civivi, tak dakujem neprosim. Ma to byt uplne novy noz, no Sulc ho rozbalil a spravil aj video na stranku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Tak mu to vrať, do 14 dnů můžeš. Ale jestli ho chceš nosit a používat, tak tě stejně čekají na dřevě a jinde záseky a škrábance. Mít nůž a nepoužívat ho by mě nebavilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 32 minutes ago, Wanderer said: Tak mu to vrať, do 14 dnů můžeš. Ale jestli ho chceš nosit a používat, tak tě stejně čekají na dřevě a jinde záseky a škrábance. Mít nůž a nepoužívat ho by mě nebavilo... Pouzivat resp. nosit ho chcem. Ale chcem si ho dojebat sam Problem je s dostupnostou, tie noze proste nie su (hlavne v dreve)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 před 47 minutami, krtenek napsal: Koukám, rozměrové vhodná do kapsy. Jo je fajn. Akorat chod by chtel poladit, po nedeli ho dam Vojtovi, jestli si s tim nejak poradi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 (upraveno) V 23. 9. 2020 v 20:21, prizak napsal: Kamaráde, tohle je na buřta k vohýnku, PREDÁTOR z damašku bude brzy, Nyní jsem si udělal radost nožíkem ESPADA XL V S35VN. Ahoj, no ono jde spis o to, ze faky hodinek se tady netolerujou (a podle me je to dobre) a noze uplne v pohode. EDIT: taky prece existujou k ohynku fakt fajn kudly za par korun Upraveno 25. září 2020 uživatelem McMac dopleneni a je oznaceno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Uz jsme spolu docela dlouho a asi jeste dlouho budem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Jsme spolu sice krátce, ale s jeho schopnostmi a dovednostmi jsem spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Uz jsme spolu docela dlouho a asi jeste dlouho budem :-)A Bucka jeste mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Si piš, popáté uz ho nepustim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 To ti tak žerem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Kuš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 před 4 hodinami, p3k napsal: Jsme spolu sice krátce, ale s jeho schopnostmi a dovednostmi jsem spokojen No tak jestli ty houby našel on, tak se ani nedivím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Před operací přistoupí chirurg k pacientovi a povídá: "Mám dvě zprávy. Ta špatná je, že nám ukradli všechno nářadí. Ale ta dobrá je, že pořád mám v kapse svůj Victorinox..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Dlouho jsem se vypravoval do divočiny každodenního světa bez nějaké pěkné kudličky, až mě přestalo bavit otevírat všechno půjčenýma nůžkama. Inu zaujala mě na netu šikovná věc do peněženky, která by měla pokrýt všechny běžné potřeby moderní kancelářské krysy. I pořídil jsem si Victorinox SwissCard Lite. Malá kudla, 4 šroubováky, pero, pinzeta, mikro světlo, lupa, špendlík, krátký metr a nůžky v balení do šrajtofle, kterou mám vždy u sebe. Fajn, ale vzpomněl jsem si na dětství a nějaký super nůž, který se tvářil jako švýcarák. Nu což, sumy za tento typický švýcarský výrobek nejsou horentní a tak jsem si koupil ještě typický kapesní nůž Victorinox Camper, který teď spokojeně nosím v batohu. Podobně jako hodinky je i tato nemoc silně nakažlivá a zhoubná a já už teď čumím po Alox verzích s hliníkovýma střenkama. Ach jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 (upraveno) Dnešní hodinko sraz... Místní limitka chybí, neb jsem ji už zlomil .. Upraveno 26. září 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 nooski swisscardy jsem pořídil celé rodině a ten šroubovací placek mám na všech klíčích a ve peněženkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se