Pepino777 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Wow, nečekal jsem na ganzo tolik ohlasů a díky za skvělý příspěvek od @chloupek. A pokud mají český eshop, o to lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 třeba https://zlepsovak.cz/cs/4_ganzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 COLD STEEL Steve Austin tak desk mi přišel..je to pecka!S35V G-10 kojot a parádní velikost a super silná pojistka.Pevný jako beton!Přitom příjemný chod.V kapse o něm člověk neví a přitom celkem kus nože.Cold steel šel velmi dobrou cestou..Ovšem jak jsem se na něj strašně těšil,tak mně vzal přes čumák CS SR-1 tanto a pak Ultimate hunter v oranžové!Kdyby někdo chtěl měnit nebo za Talvara,dohoda jistá..a zajimá mně i velkej Voyager xl-tanto..Recon xl apod..4Scout lite,apod větší kousky..mám velkou pracku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Sem se chtěl zrovna zeptat, jak ti dlouho vydrží tenhle, ale už si rovnou odpověděl v příspěvku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 no když to bude týden tak super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 před 33 minutami, Pepino777 napsal: Wow, nečekal jsem na ganzo tolik ohlasů a díky za skvělý příspěvek od @chloupek. A pokud mají český eshop, o to lépe. Člověk si u toho Ganzo, kde do litru je i D2 říká, že to je prostě super. Taky ho mám a v klidu střídám i s dražšími kousky a rozhodně netahá za kratší konec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 před 3 hodinami, Prochy68 napsal: Mam asi 3 nebo 4 a vsechny v pohode, kupoval jsem vsechny na alikovi, prisly i pomerne brzy, tusim ze to posilaji z Holandska Uprime, nikdy me nenapadlo kupovat nuz na alikovi, ale pokud opravdu poslali to co maj a bylo to za lepsi cenu nez u nas, tak tam asi taky nakouknu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Uprime, nikdy me nenapadlo kupovat nuz na alikovi, ale pokud opravdu poslali to co maj a bylo to za lepsi cenu nez u nas, tak tam asi taky nakouknu.... Naprosto bez problemu, nepospichal jsem na to a rozdil v cene si nepamatuju, ale asi tam byl kdyz jsem do toho sel ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Momentalne jako EDC zrovna tenhle - Spyderco Smock compression lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Jeden ze dvou kamenných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Tak je mam doma a oba super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Ježíšek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Jezisko c.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Jako rozlouceni za erou Cold Steelu pod taktovkou Lynna Thompsona a protoze jsem dycky chtel Kabara,ale vadila mi jeho srackoidni konstrukce(nizky vybrus, delikatni spicka, smesne tenke zelezo v rucce...) jsem si poridil Leathernecka v D2. Docela povedeny nuz. Skoda, ze se nedela s kozenou ruckou, ale takle je vic Cold Steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 před 23 minutami, ggrand napsal: Jako rozlouceni za erou Cold Steelu pod taktovkou Lynna Thompsona a protoze jsem dycky chtel Kabara,ale vadila mi jeho srackoidni konstrukce(nizky vybrus, delikatni spicka, smesne tenke zelezo v rucce...) jsem si poridil Leathernecka v D2. Docela povedeny nuz. Skoda, ze se nedela s kozenou ruckou, ale takle je vic Cold Steel Řešil jsem to samé a skončil jsem u USMC CASE XX. Vedle toho vypadá Kabar jako dětská hračka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 (upraveno) Tak jsem včera dostal naježeného Leeka. Do 10 minut jsem se stihnul tou špičkou píchnout jako Růženka (bylo to velmi jemné, vytryskla mi jen jedna kapka krve). Dnes s ním chodím důležitě po domě, pořád ho otvírám a zavírám, a se ptám všech, jsetli nepotřebují něco přeříznout. PS: oravdu mi není 10 let ... PPS: poradí mi nějdo, kde koupím tu šňůrku do dírky nad pojistkou? Upraveno 25. prosince 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Ta snurka se jmenuje paracord, prodavaji ji napr. u nas v galanterii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 před 35 minutami, Vit napsal: Dnes s ním chodím důležitě po domě, pořád ho otvírám a zavírám, a se ptám všech, jsetli nepotřebují něco přeříznout. dobre to mas! Na paracord mrkni na mujnuz.cz.. napriklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Díky oběma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se