prischera Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 10 hodinami, jovani napsal: ... MATES IX je pekny Ten je tak krasnej, ale ja ho nepotrebuju, nepotrebuju, NEPOTREBUJU HO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Ale chci ho My víme,že ho nepotřebuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Ty MAT nože jsou fakt pěkné. Otevírání jednou rukou? Něco víc o té pojistce? Jaké jsou zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Poistka je jeho špecialitka. Preto názov matax. Vo väčšine prípadov používa na čepeľ materiál RWL34. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 ...k tej poistke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 To je sypani soli do otevreny rany todleto. Na kolik ze vyjde, cca? A psat SZ pres knife? Kdybych si to nehodou rozmyslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Na sz neodpovedá. Moja kudla ma vyšla 6 600 ako som písal a potom vyššie od materiálu rukoväte, čepele(damašek) atd. Ak chceš mám mail alebo cez fb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Mail jsem tu zachytil, diky. Cena je velmi slusna. No tak ja si to necham chvili rozlezet a uvidim. Ale je opravdu krasnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 myslim, ze sa nas tu zopar namota aj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Niekto v inzercii zháňal väčší nôž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Koukám, že udělátko na otvírání jednou rukou by tam šlo. Hmm, tak jsem na tom, jak Prischera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Kluci nemáte někdo fígl jak uchytit čepel do klemy lansky, když klouže ven i při dotažení "na krev"? Všechno co jsem zatím zkusil stálo za hovno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 (upraveno) Vložit slabou kůži. Kozinku třeba. Upraveno 30. prosince 2020 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Klema lansky stoji obecne elkem za prd. Ale pokud je cepel vice konicka, je potreba si pohrat s obema srouby. Vzdalenejsi povolit a blizsi pritahnout. Klema musi kopirovat tvar cepele, jinak ji svira jen bodove a nuz nedrzi. A jeste se mi osvedcilo cepel oblepit papirovou paskou, Neklouze a neposkrabes ji klemou, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 O hrátkách se sroubama samozřejmě vím. Papírovou, klasickou i elektrikarskou lepenku jsem už zkusil... Do teď jsem s obyčejnou izolepou fungoval v pohodě, ale teď mi z toho novej nůž klouže a začínám ztrácet nervy. @Oplt zkouším, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Jasne, z dotazu to nebylo zrejme, tak jen pro jistotu :). Doporucuju klemu od Mydlinky, je to o hodne lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 6 minutami, fijo napsal: O hrátkách se sroubama samozřejmě vím. Papírovou, klasickou i elektrikarskou lepenku jsem už zkusil... Do teď jsem s obyčejnou izolepou fungoval v pohodě, ale teď mi z toho novej nůž klouže a začínám ztrácet nervy. @Oplt zkouším, diky Já tedy lansky nemám, ale u tormeku používám kozinku i papírovou pásku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vogysan Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 (upraveno) Pánové, Martinovy nože jsou vysoce návykové. Do této vody vstoupíte jen jednou Ps: fijo, zkus napsat Mydlinkovi a pořiď si klemu od něho. Je ve všech směrech lepší. Upraveno 30. prosince 2020 uživatelem vogysan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 (upraveno) @prischera Sorry, já to psal už s naběhlou žílou na čele Starce jsem rozrezal nějakou starou kabelku a drží to líp, ale stejně to po chvilce vyklouzne... Naposledy mi tohle dělala d2 na anv Upraveno 30. prosince 2020 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Nejlepší je jazyk ze starý poctivý kožený boty. A to i na prak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se