Návštěvník Mate Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 pokud je to hamon, tak špička pryč, jen se vezme trochu víc od hřbetu a udělá se nový stažení do špičky mimo poškozené místo (ale na hamon to opravdu nevypadá). Pokud je to sendvič, (což bych osobně šacoval) tak je to triviální zásah s prstem v nose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 @Mate prosím, hodíš sem odkaz na svůj fb? já to za Boha nemůžu najít Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 před 1 minutou, dawe009 napsal: @Mate prosím, hodíš sem odkaz na svůj fb? já to za Boha nemůžu najít Díky. Prosím zde : https://www.facebook.com/profile.php?id=100008326951902 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 před 4 minutami, Mate napsal: Prosím zde : https://www.facebook.com/profile.php?id=100008326951902 Díky. Jdu se podívat, za co utratím peníz Měj se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Tak jsem neodolal a dnes jsem si od Martina objednal nádhernou klasiku - Mates IX, Matax, Ironwood/cocobo, RWL. Už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Děkuji za projevenou důvěru....postupně dávám do kupy soupis věcí co bude třeba objednat než se to spustí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 @Mate sleduju tě na knifu dost dlouho. Asi tak nějak od začátků. Ušel jsi kus cesty, přitom furt držíš rukopis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 před 22 hodinami, Mate napsal: Prosím zde : https://www.facebook.com/profile.php?id=100008326951902 Da se to najit i jinde? Nemam FB... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 před 25 minutami, bandicoot napsal: @Mate sleduju tě na knifu dost dlouho. Asi tak nějak od začátků. Ušel jsi kus cesty, přitom furt držíš rukopis. Děkuji. Ono to držet si určitý rukopis není zas tak těžký. Je to dáno výrobním postupem a možnostmi. Takže já jsem na vině jen z části Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 před 3 hodinami, igor261069 napsal: Tak jsem neodolal a dnes jsem si od Martina objednal nádhernou klasiku - Mates IX, Matax, Ironwood/cocobo, RWL. Už se těším. Udělal jsem včera úplně stejný rozhodnutí, jen jsem zvolil dřevo z citronovniku. Hned jak se tady o tom začalo mluvit a viděl jsem nějaké fotky, bylo mi jasný, že to musím mít. Takže tímto opět děkuji chronomagu a zvláště tomuto vláknu za to, že jsem mohl utratit nějaký peníze Ale moc se těším na výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Běžte s tím už někam..... Už ohlížím nějakou pevnou RATku ( kde je ten střílecí smajlík do hlavy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Dobré rozhodnutí, taky jsem do toho šel rychle. Jak vypadá citronovník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 před 4 minutami, igor261069 napsal: Dobré rozhodnutí, taky jsem do toho šel rychle. Jak vypadá citronovník? Tohle mi poslal Martin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Ano, satinwood (od Maxe Netrvala - citronovník) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Já se těším na Fénix X v FWR s G-10 damast černo bílý... Pěkně jsme to s Martinem probrali a klobouk dolů....Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Strasna vobluda. Pres urcitou, spis asi sberatelskou, hodnotu jsem celkem rad, ze neni moje. Jen delam prevoznika k Vojtovi (ten o tom jeste nevi ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 No hoši tak to už jsme 4. A jen na této stránce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 V 1. 1. 2021 v 23:14, mAra_ napsal: Nemůžu si pomoct, ale ten nůž mi přijde děsně zrasovaný. To musel brousit úplný blázen (chtěl jsem použít jiný výraz, ale netroufnul jsem si). Tohle musí zvládnout "opravit" kdokoli, kdo má po ruce brousek (kámen) a aspoň jednou v životě kuchyňský nůž brousil. A nový nůž nekupovat, to by byla věčná škoda...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Já se těším na Fénix X v FWR s G-10 damast černo bílý... Pěkně jsme to s Martinem probrali a klobouk dolů....Odesláno z mého SM-G975F pomocí TapatalkJežíš, překlep RWL ocel... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Kluci, dva dny jsem tu nebyl (navstevy) tak jen update k situaci s mym kuchynakem. Novy je objednany. Stary zkusim nejak zachranit. Mydlinka se nabidl, ze zkusi sehnat nekoho kdo by ho dal znova dopucu. A i Feltharg se nabidl s pomoci, diky tedy obema. Dam se pak vedet, jak to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se