včelka Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 @Americkejděkuji za toho K. Honse.Má pěkné kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Chvála patří členovi Traveller, který na něj poukázal. Pak se pochlub, ať už vybereš cokoli, vždycky tu rádi vidíme rozuzlení výběru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
včelka Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Dobře.Děkuji i členovi Traveller.Tento nůž bude dobrá volba.Psala jsem pánovi a uvidíme,jestli je schopen udělat rytinu medvěda a na druhou stranu vlka.Jinak bych to viděla na Jelena,či Daňka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 @Piplík co je to prosim za tuzku? Nutne ji budu potrebovat. Klidne sz. Diky mocOdesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Odpovím sem, snad to nebude vadit. Psát jednotlivě každému koho se to týká je trochu časově náročnější. Takže....dnes dorazilo poslední objednané brusivo (výseky, pásy) zde mám vše. Jsou objednané šroubky a kalené kolíky (zatím bez odezvy). Pilové pásy jsou na cestě (hurá) dorazilo první dřevo (ironwood) druhá zásilka snad v brzké době bude též na cestě (zatím nepotvrzeno). První kusy ironwood dřeva nařezaný a zbroušený na čistou míru. U pár střenek bude muset být nerez vložka pod šroubem čepu (jde o to, že u kolmých let (myšleno kolmo proti šroubu) by mohlo, neříkám že se tak stane, ale je riziko, že hlavička zápustného šroubu, by mohla střenku rozštípnout. Tomu se předchází onou vložkou, viz foto. U dřeva kde jsou léta položená na šikmo, tato součástka odpadá. Byl bych rád, kdyby jste se nehádali kdo jakou variantu bude mít . (kdyby se dalo dřevo vybírat in natura třeba na výstavě, neřešil bych půl den na soustruhu s podložkama . Kalírna najíždí 11 na běžný provoz. Pokud vše půjde jak má, měl bych do pátku mít doma poslední várku. Po její dokončení a odeslání nožíků budu řešit materiál (RWL + Ak5Mo) na zde poptané nože. Nechci to řešit teď, je to celkem složitá logistika a rádo se to plete. Ufff, snad vše. Mat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Tak náhrada už je doma. Info o Japanesechefsknife.com - doručení v podstatě týden od objednání, celníci nic nechtěli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Probíral sem šuplíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Ty sebenzy jsou moc pekny nože. Skoda ze si ty prachy u sebe nedokazu ospravedlnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Maro hezky, dobre rychlo to doslo. Reze dobre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 9 minutami, Harwey napsal: Maro hezky, dobre rychlo to doslo. Reze dobre? Já jsem ještě v práci: -) Žena zatím poslala fotky... Vyzkouším zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Oki, rozrez vsetko co sa da:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Joooo žena? Já myslel, že už má zákaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Před hodinou, mAra_ napsal: Já jsem ještě v práci: -) Žena zatím poslala fotky... Vyzkouším zítra. Rovno objednavaj dalsi, s dorucenim do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Kdepak, jen to vytáhla z krabičky a vyfotila a s tím prvním zvládla pracovat taky dlouho... Jinak už jsem doma a zkusmo jsem krájel cibuli Zpracování je fajn a řeže moc příjemně. Snad vydrží stejně co ten před ním ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 přišla sada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 @mAra_ krásnej je! hele to fakt posílaj z Japan a celníci nic? Jak si to dokázal? Pokud je to u nich pravidlo, možná bych taky přikůpil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 19 minutami, dawe009 napsal: @mAra_ krásnej je! hele to fakt posílaj z Japan a celníci nic? Jak si to dokázal? Pokud je to u nich pravidlo, možná bych taky přikůpil.. Jako taky jsem čuměl. Šlo to že Seki City. V pondělí poslali. Doprava 10 doláčů, dneska dodáno. Jestli je to jejich standard nevím, objednával jsem tam poprvé... Jinak moje kuchyňská výbava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 @dawe009 česko a japonsko by měly bejt ve volný obchodní zóně, takže se clo ani dph neplatí, si myslím teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Jo to by bylo fajn, ale není tomu tak bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 "téměř na vše" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se