Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Hm, to je lepší u sebe nosit zapík, ne?

To je řešení, když nemáš sirky nebo zapalovač. :) Stačí mít kudlu, magnéziový něco, hobliny, ocílku, spoustu jinejch krámů a tak. Pro mě je teda osobně lepší raděj nosit ten zapík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je řešení, když nemáš sirky nebo zapalovač. :) Stačí mít kudlu, magnéziový něco, hobliny, ocílku, spoustu jinejch krámů a tak. Pro mě je teda osobně lepší raděj nosit ten zapík.

Pro mě je stejně nejdůležitější vejvrtka, tu asi žádný magnézio nenahradí...

Odkaz ke komentáři

Je tohle taky survival? Na tom zavíráku není ta struktura na fotce vidět.

Jen nůž, který je po ruce, když jde opravdu o přežití je survival. Sympatický a tvarem i praktický "survájvl" mě přijde ten prostřední. Otázkou je výrobce, či země původu a kvalita materiálu.

Pro mě je stejně nejdůležitější vejvrtka, tu asi žádný magnézio nenahradí...

Zlatá slova, taky tvrdím, že kapesní nůž bez vývrtky je jen poloviční nůž. Čím si pak gentleman otevře lahvinku, že....a sekat šavlí u hrdla se musí umět a tomuto umění nevládnu.

Odkaz ke komentáři

protože ve mně vyvolává neodolatelné choutky.

Ale vždyť o tom to je, óóóbčas si udělat radost nějakou tou drobností :thumbsup_anim: . Jen manželka o tom nesmí vždy vědět :lol:

A ke krásným a elegantním hodinkám přeci patří i krásný a elegantní nástroj pravého muže - nůž.

Odkaz ke komentáři

Co tak založit vlákno o ženách? :cool02:

Apropo, využiju tenhle topic na dotaz malikno příbuzný. Chtlě bych koupit teleskop. Máte pro mě nějaký tip? Hlavně d něj potřebuju, aby byl funkční a přitom se vlezl do kapsy od kapsáčů. Tzn složená délka tak 13-15cm. Příjemný bonus by byl moct ho koupit přímo někde v Brně. :D

Odkaz ke komentáři

...Chtlě bych koupit teleskop. Máte pro mě nějaký tip? Hlavně d něj potřebuju, aby byl funkční a přitom se vlezl do kapsy od kapsáčů. Tzn složená délka tak 13-15cm. Příjemný bonus by byl moct ho koupit přímo někde v Brně. :D

Brno nevim, ale tenhle shop muzu doporucit:

http://www.obrana.cz/obrana.cz/?c=kat&kat=52

Odkaz ke komentáři

Mike: za ty prachy ten Buck nabízí celkem dost muziky. Na můj vkus se tváří příliš akčně a takticky, já mám radši nože u kterých si každej hned neucvrnkne když je vyndám.

Ale jinak fakt OK, ta buckovská 420HC je celkem gut, celkem drží ostří a naostřit se dá na keramice tak, že holí bez pupínků :-)

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Mike: za ty prachy ten Buck nabízí celkem dost muziky. Na můj vkus se tváří příliš akčně a takticky, já mám radši nože u kterých si každej hned neucvrnkne když je vyndám.

Ale jinak fakt OK, ta buckovská 420HC je celkem gut, celkem drží ostří a naostřit se dá na keramice tak, že holí bez pupínků :-)

Díky, bandicoote. ;)

A nekupoval náhodou někdo ZDE?

Je tam (skoro) o 200 Kč levnější než na noze-nuz.com.

Odkaz ke komentáři

Ale více se mi líbí ve verzi "desert camo":

Holt drsný military vzhled a jak píše bandicoot, svou práci jistě odvede na výbornou. Mě tento styl moc nesedí, ale každý soudruh dle svého vkusu. Nemůžu si pomoci, ale za nejlepší nůž považuji RAT-1 (řekněme v cenové kategorii do 2000 kč) a jejich "taktická" verze s polozubatou čepelí se také tváří dost akčně :gun_bandana: .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...