Harry Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2009 Včera jsem cvičně (občas je potřeba potrénovat) rozdělával oheň nožem a magnésiem... I když už ten nůž mám dlouho, tohle je snad první moje fotka s ním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Je tohle taky survival? Na tom zavíráku není ta struktura na fotce vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Včera jsem cvičně (občas je potřeba potrénovat) rozdělával oheň nožem a magnésiem... I když už ten nůž mám dlouho, tohle je snad první moje fotka s ním Jako že třeš magnéziovej flash disk kudlou a vono to hoří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 ale prd, nastrouhas hoblinky, kudlou krisnes o skrtadlo, hodis do hoblinek jiskru... Hm, to je lepší u sebe nosit zapík, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Hm, to je lepší u sebe nosit zapík, ne? To je řešení, když nemáš sirky nebo zapalovač. Stačí mít kudlu, magnéziový něco, hobliny, ocílku, spoustu jinejch krámů a tak. Pro mě je teda osobně lepší raděj nosit ten zapík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 To je řešení, když nemáš sirky nebo zapalovač. Stačí mít kudlu, magnéziový něco, hobliny, ocílku, spoustu jinejch krámů a tak. Pro mě je teda osobně lepší raděj nosit ten zapík. Pro mě je stejně nejdůležitější vejvrtka, tu asi žádný magnézio nenahradí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candát Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Je tohle taky survival? Na tom zavíráku není ta struktura na fotce vidět. Jen nůž, který je po ruce, když jde opravdu o přežití je survival. Sympatický a tvarem i praktický "survájvl" mě přijde ten prostřední. Otázkou je výrobce, či země původu a kvalita materiálu. Pro mě je stejně nejdůležitější vejvrtka, tu asi žádný magnézio nenahradí... Zlatá slova, taky tvrdím, že kapesní nůž bez vývrtky je jen poloviční nůž. Čím si pak gentleman otevře lahvinku, že....a sekat šavlí u hrdla se musí umět a tomuto umění nevládnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Chtěl jsem vám všem říct, abyste šli všichni do pr... Je to snad úplně stejný mor jako hodinky. Jdu vyvíjet snahu o smazání tohoto celého vlákna , protože ve mně vyvolává neodolatelné choutky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Jdu vyvíjet snahu o smazání tohoto celého vlákna , protože ve mně vyvolává neodolatelné choutky. Ještě zrušit chronomag a budeš v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Ještě zrušit chronomag a budeš v pohodě Na tom už taky pracuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Taky zrusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candát Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 protože ve mně vyvolává neodolatelné choutky. Ale vždyť o tom to je, óóóbčas si udělat radost nějakou tou drobností . Jen manželka o tom nesmí vždy vědět A ke krásným a elegantním hodinkám přeci patří i krásný a elegantní nástroj pravého muže - nůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Co tak založit vlákno o ženách? Apropo, využiju tenhle topic na dotaz malikno příbuzný. Chtlě bych koupit teleskop. Máte pro mě nějaký tip? Hlavně d něj potřebuju, aby byl funkční a přitom se vlezl do kapsy od kapsáčů. Tzn složená délka tak 13-15cm. Příjemný bonus by byl moct ho koupit přímo někde v Brně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 ...Chtlě bych koupit teleskop. Máte pro mě nějaký tip? Hlavně d něj potřebuju, aby byl funkční a přitom se vlezl do kapsy od kapsáčů. Tzn složená délka tak 13-15cm. Příjemný bonus by byl moct ho koupit přímo někde v Brně. Brno nevim, ale tenhle shop muzu doporucit: http://www.obrana.cz/obrana.cz/?c=kat&kat=52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Ahoj, já už mám také "pár" nožů, poslední je tento: A chtěl bych se Vás zeptat, co říkáte na tento nůž - BUCK SANDMAN? Ale více se mi líbí ve verzi "desert camo": Zdroj/Source: http://www.victorinox.cz/ http://www.noze-nuz.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 (upraveno) Mike: za ty prachy ten Buck nabízí celkem dost muziky. Na můj vkus se tváří příliš akčně a takticky, já mám radši nože u kterých si každej hned neucvrnkne když je vyndám. Ale jinak fakt OK, ta buckovská 420HC je celkem gut, celkem drží ostří a naostřit se dá na keramice tak, že holí bez pupínků :-) Upraveno 30. září 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Mike: za ty prachy ten Buck nabízí celkem dost muziky. Na můj vkus se tváří příliš akčně a takticky, já mám radši nože u kterých si každej hned neucvrnkne když je vyndám. Ale jinak fakt OK, ta buckovská 420HC je celkem gut, celkem drží ostří a naostřit se dá na keramice tak, že holí bez pupínků :-) Díky, bandicoote. A nekupoval náhodou někdo ZDE? Je tam (skoro) o 200 Kč levnější než na noze-nuz.com. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Mike: Napiš na noze-nuz, žes ho jinde našel levněji - ony ty ceny na nože nůž jsou spíš referenční a ta skutečná se odvíjí od aktuálního kurzu. Třeba se dohodnete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Mike: Napiš na noze-nuz, žes ho jinde našel levněji - ony ty ceny na nože nůž jsou spíš referenční a ta skutečná se odvíjí od aktuálního kurzu. Třeba se dohodnete. Díky, zkusím to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candát Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Ale více se mi líbí ve verzi "desert camo": Holt drsný military vzhled a jak píše bandicoot, svou práci jistě odvede na výbornou. Mě tento styl moc nesedí, ale každý soudruh dle svého vkusu. Nemůžu si pomoci, ale za nejlepší nůž považuji RAT-1 (řekněme v cenové kategorii do 2000 kč) a jejich "taktická" verze s polozubatou čepelí se také tváří dost akčně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se