Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Mate napsal:

blbá fotka telefonem v rychlosti hned po hrubém složení. Ale takhle nějak to vypadá. Titan bolstry, nerez damach, Matax III, fatcarbon a titan klip. 

IMG_5906.jpeg

👍

Upraveno uživatelem OndraPod
Návštěvník Strocek
Odesláno

přemejšlim o nějakým OTF vystřelováku. Neměl by někdo tip na něco dobrýho, poměr cena/výkon. Nepotřebuju zrovna Microtech, ale zase nechci kupovat nějakej šit. Nemám vůbec zkušenost, tak bych si nechal poradit :default_wink:.  

Odesláno
  V 26. 1. 2024 v 19:39, Mate napsal:

blbá fotka telefonem v rychlosti hned po hrubém složení. Ale takhle nějak to vypadá. Titan bolstry, nerez damach, Matax III, fatcarbon a titan klip. 

Rozšířit  

Krása!

Odesláno

@StrocekPokud se nehodláš rochnit v každodenní rozborce a sborce, mrkni na Benchmade Shootout, v původním provedení ještě s rozbíječem místo přitepleného "oka". Na rozdíl od konkurence nádherně symetrická konstrukce, výborná čepelka a perfektní grip, kde se díky použitému materiálu nemusíš bát "ztráty resale value" hned po prvním pádu na zem. Akorát bacha v inzerci (třeba na na Knifu), před nákupem toho svého už jsem tam zaznamenal i kousky které majitel zprasil a před prodejem z původně šikmého zakulaceného "Tantó" (viz foto) asi kvůli doprasené špičce vyrobil spíš "Dlató" :whistle:

image.jpeg.2592b209f38f3b9ce489d4217aced50a.jpegimage.jpeg.7f508a9d08e081a7c8c2011196b0c8f9.jpeg

Návštěvník Strocek
Odesláno

tvl vypadá dobře, sem ještě nenarazil. Já sem tak trochu tušil, že Benchmade bude jeden z možných tipů a trošku z těch dražších... Samozřejmě jsem něco v rychlosti prolít na gůglu, ale to vomrkneš tak dizajn a cenofku a zbytek je ve hvězdách. Mě se tady válí Delica 4 a kompozitovej Dividend, že bych je pustil a koupil si něco vystřelovacího. Jak ta Delica tak i ten Dividend sou podle mě jedny z nejlepších EDC kudel, ale když je máš v šuplíku, protože jako EDC nosíš Čárdžra TTi, tak už nemusíš nic jinýho nosit, ale že bych si třeba u PC vobčas pocvakal. Jetej bych asi nechtěl a dopřál bych si novej kus, jinak jak si zmínil tak to voko, abych použil kulantní výraz, se moc nepovedlo :default_smile: 

Odesláno

Pánové dotaz:

kde v Praze a okolí nechat nabrousit microtech combat trodoon? 

doma si na to netroufnu, bojím se, ze bych to na lanskym jen dojebal a navíc si trošku myslím, že by tomu slušelo zrcadlo.

vim o jednom noziri dole v Nuslich, ale ten se mi na nějaké fajnové práce nejspíš vybodne…

Díky za tipy.

Odesláno
  V 27. 1. 2024 v 13:23, Piplík napsal:
Já dneska na chvíli vyvětral z krabice venku “Hrdličky”
IMG_3120.thumb.jpeg.2b0e42743859e1cfca5b92fa3726a5ec.jpeg
IMG_3135.thumb.jpeg.b38a32f23133a0dd309a258ae8316f7f.jpeg
IMG_3136.thumb.jpeg.a9a5a03c4e4ecb132cb38dc471c8a1d7.jpeg

Jeden takový mi utekl v inzerci na Knifu a hned dvakrát a pěkně mě to

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...