OndraPod Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2024 (upraveno) před 3 hodinami, Mate napsal: blbá fotka telefonem v rychlosti hned po hrubém složení. Ale takhle nějak to vypadá. Titan bolstry, nerez damach, Matax III, fatcarbon a titan klip. Upraveno 26. ledna 2024 uživatelem OndraPod
Návštěvník Strocek Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2024 přemejšlim o nějakým OTF vystřelováku. Neměl by někdo tip na něco dobrýho, poměr cena/výkon. Nepotřebuju zrovna Microtech, ale zase nechci kupovat nějakej šit. Nemám vůbec zkušenost, tak bych si nechal poradit .
Vit Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2024 V 26. 1. 2024 v 19:39, Mate napsal: blbá fotka telefonem v rychlosti hned po hrubém složení. Ale takhle nějak to vypadá. Titan bolstry, nerez damach, Matax III, fatcarbon a titan klip. Rozšířit Krása!
Radek124 Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2024 @StrocekPokud se nehodláš rochnit v každodenní rozborce a sborce, mrkni na Benchmade Shootout, v původním provedení ještě s rozbíječem místo přitepleného "oka". Na rozdíl od konkurence nádherně symetrická konstrukce, výborná čepelka a perfektní grip, kde se díky použitému materiálu nemusíš bát "ztráty resale value" hned po prvním pádu na zem. Akorát bacha v inzerci (třeba na na Knifu), před nákupem toho svého už jsem tam zaznamenal i kousky které majitel zprasil a před prodejem z původně šikmého zakulaceného "Tantó" (viz foto) asi kvůli doprasené špičce vyrobil spíš "Dlató"
Návštěvník Strocek Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2024 tvl vypadá dobře, sem ještě nenarazil. Já sem tak trochu tušil, že Benchmade bude jeden z možných tipů a trošku z těch dražších... Samozřejmě jsem něco v rychlosti prolít na gůglu, ale to vomrkneš tak dizajn a cenofku a zbytek je ve hvězdách. Mě se tady válí Delica 4 a kompozitovej Dividend, že bych je pustil a koupil si něco vystřelovacího. Jak ta Delica tak i ten Dividend sou podle mě jedny z nejlepších EDC kudel, ale když je máš v šuplíku, protože jako EDC nosíš Čárdžra TTi, tak už nemusíš nic jinýho nosit, ale že bych si třeba u PC vobčas pocvakal. Jetej bych asi nechtěl a dopřál bych si novej kus, jinak jak si zmínil tak to voko, abych použil kulantní výraz, se moc nepovedlo
Návštěvník Mate Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2024 Jen pro představu, tady je ten klip.
Piplík Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2024 (upraveno) Já dneska na chvíli vyvětral z krabice venku “Hrdličky” Upraveno 27. ledna 2024 uživatelem Piplík
John_Lenon Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 Pánové dotaz: kde v Praze a okolí nechat nabrousit microtech combat trodoon? doma si na to netroufnu, bojím se, ze bych to na lanskym jen dojebal a navíc si trošku myslím, že by tomu slušelo zrcadlo. vim o jednom noziri dole v Nuslich, ale ten se mi na nějaké fajnové práce nejspíš vybodne… Díky za tipy.
Moty Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 V 27. 1. 2024 v 13:12, Mate napsal: Jen pro představu, tady je ten klip. Rozšířit Noo, tak to už je jiný kafe, teď to konečně odpovídá a ladí, paráda @Mate
Juraj11 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 V 27. 1. 2024 v 13:23, Piplík napsal: Já dneska na chvíli vyvětral z krabice venku “Hrdličky” Jeden takový mi utekl v inzerci na Knifu a hned dvakrát a pěkně mě to Sent from my iPhone using Tapatalk
Piplík Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 V 29. 1. 2024 v 9:45, Juraj11 napsal: Jeden takový mi utekl v inzerci na Knifu a hned dvakrát a pěkně mě to Sent from my iPhone using Tapatalk Rozšířit Radek Hrdlička ti jej vyrobí na zakázku. Ty “sekáčkoidy” dělá dost často.
warann Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Odesláno 8. února 2024 Ze je @mydlinkaTM takrka kouzelnik uz vime, takze zde jen dalsi potvrzeni jeho sikovnosti (a moji nesikovnosti ). Vojto jeste jednou diky
zceyee Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Odesláno 8. února 2024 V 27. 1. 2024 v 13:12, Mate napsal: Jen pro představu, tady je ten klip. Rozšířit Paráda .. konečně klip!
Akam Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Odesláno 8. února 2024 V 27. 1. 2024 v 13:12, Mate napsal: Jen pro představu, tady je ten klip. Rozšířit Luxus!
Murphy97 Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Odesláno 8. února 2024 V 8. 2. 2024 v 12:59, warann napsal: Ze je @mydlinkaTM takrka kouzelnik uz vime, takze zde jen dalsi potvrzeni jeho sikovnosti (a moji nesikovnosti ). Vojto jeste jednou diky Rozšířit Klobouk dolu, pane mistre @mydlinkaTM
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se