beeman Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 rikam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Bleskova komunikacia, bleskova platba. Klobuk dole a dufam ze aj nabuduce uzavrieme obchod. Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 V podstate nemam co nove povedat, rychla komunikacia, rychla platba. Radost spolupracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 (upraveno) Podepisuji výše sepsané, radost obchodovat. Upraveno 19. února 2019 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Kubo, moc díky za komplet vyřízení objednávky že zahraničí. Radost z obchodu je dvojnásobná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Děkuji za osobni predani, skoda ze nebylo vic casu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Kubo, co dodat- moc díky za rychlej nehodinkovej obchod, dost si mi vytrhl trn z paty a nádavkem super knížka s plno inspirativníma kopečkama co jsem ještě neprošel.Dík a super obchod, jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Díky moc za nehodinkovou výměnu - sluchátka jsou fajnová :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Vše jak má být, výborná domluva, pokec jsme nestihli :-( ... příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Vse v naprostem poradku!!! Doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar.V. Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Musím poděkovat za skvělý obchod. Bezproblémová komunikace, doručení, vše v naprostém pořádku! Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Rychla akce s pokecem pres obed. Vse v naprostem poradku, dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Děkuji moc za obchod a rozšíření obzoru, chevron jsem neznal.. Příšeru mohu jen a jen doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Díky za rychlý a bezproblémový obchod. Doporučuji všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Osud nas s Jakubem zase svedl dohromady a navzdory pandemii jsme zexekuovali velmi prijemny obchudek! Vic takovych clenu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Po dlouhe dobe setkani s Jakubem, tentokrat ja v roli obdarovaneho! Prestoze jsem otravoval s drobnosti a jeste za to Kuba nic nechtel, udelal si v pracovnim vytizeni na mne cas a jeste se (nastesti pro mne) pripomenul. Sice jde o drobnost, ale i tak potesi. Diky, diky moc, necht chodi po svete vic takovych gentlemanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Připojuji se k pochvalným komentářům. Fér jednání, skvělá komunikace, prima pokec. Bylo mi potěšením. Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 Vse naprosto super, i ja dekuji za bezproblemovy nakup a za pokec, i kdyz rychlovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Nehodinkovej kšeftíček za pár šušní a jakou udělá parádu. Jako dycky špica, slámochroup doporučuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Všechno na pohodu, díky za hezkej nápad s aukcí a pomocí pro lidi, co to potřebují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se