Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Až ti bude 70 tak budeš mít taky třeba dvě manuální francouzský pomocnice, do každé ruky jednu. To dokud můžu je totiž strašně pomíjivé.

dobře, 70 vypouštím....takže až budu krypl, tak si ho koupím

Odesláno

Kapsička Kellys (KLS)na mobil, uchytenie na vázu a prednástavec, mobil 5" tam vojde vpohode, vkladá sa zvnútra, zaisenie je suchym zipsom, kapsička sa zatvára na magnetky, iba sa zaklapne a hotovo, v kapsičke zvnútra po bokoch su sieťkové vrecká na drobné veci a putko na kľúče, v strede je ešte gumové pútko, da sa tam previecť napriklad naradie aby nehrkalo v kapsičke.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Kamosov otec ma 60+, jazdi si cele leto na pohodu obden 100ky na cestaku, ked sa s nami obcas zveze na mtb tak som rad ked ho v kopci uvisim, to je moj idol do duchodu. Nehanim ebajky .

Odesláno

No jo, no. Kdo nevyzkoušel, nepochopí...

Ale vyzkoušel a stejně nepochopil.  Dokud můžu, chci si pořádně zasportovat, ne se jen tak projíždět do kopce.. Jestli už jsi ve věku že to bez toho nedáš, chápu to, taky tam dojdu.

Odesláno

Zpět k poctivé cyklistice, nabité potem a bolestí :-) Dnes tedy oproti neuvěřitelně krásnému létu docela tvrdá změna, zima, vítr občas zpestřen lehkým deštíkem, vypadá to na zajímavý den. Díky tomu, že je chvíli ostré slunce, chvíli pod mrakem a tma je ideální příležitost vyzkoušet nové Julbo Montebianco, skla Cameleon nejsou doporučené pro řízení, ale po hodině jízdy se mi zdají těžce v pohodě. Photochromic Cameleon reaguje na okolní světlo svižně a žlutá skla pěkně prokleslují i tmavá místa. No uvidíme jak to bude v lese. Přeji fajnový den bikerům všeho druhu :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Afri: 

Já mam vybraný Blast Zebra Light, jen je nemají v Hudy na blízkých prodejnách tak budu muset vyrazit někdy do vzdálenější (ale zase za 25% ceny dolu :D )

Na kolo asi lepší volba, protože budou více světlé. Do hor už to ale úplně nebude. Cameleon jsou zase oproti tomu už v lese když je pod mrakem docela na hraně, výměnná čirá skla by vůbec nebyla na škodu. Ale jo, při všech těch různých podmínkách co jsem dnes zažil, super brýle, ani jednou se nezamlžili a to ani za deště, to se také počítá. Pro celoroční využití pro různé aktivity úplně na pohodu. Kolo dneska paráda, nikde žádné lidi...jop a dneska jsem opět jel kolem kopce, kde jsem utrpěl před dvaceti lety můj nejtěžší úraz a od té doby na něj koukám jenom z dálky a to ho mám hodinu na kole od baráku. Ale dneska byl tak krásně nasvícený, opravdu famózní, tak mu to slušelo, že už mi i proběhla myšlenka hlavou na něj zase někdy vyšplhat :-)

Odesláno

Dnesk po hrebenech kolem cinovce a jako vitr jakswina, 10.2 st a celkem zatazeno, myslim ze na chvili mame ted utrum.. ale sezona byla liboova a jeste budou hezky dny stopro. Biku zdar hoši;-)

Odesláno

pěkne hoši. Nestrašte s koncem sezony. Jezdí se pořád...stačí se oblíct a je to. Už zase pomalu začnou noční vyjížďky a pak sněhové. Pojede se kratší trasa, ale člověk si to užije zase po jiný stránce....

Odesláno

Vsak jasny, kazdy rocni obdobi ma neco svyho, ten podzim je fajn, kdyz nechcije a neni uplnej marast, ale uz je to u me kolikrat hodne o premlouvani;-) coz v lete je naopak, spis sem kolikrat nasrr ze sem ten den nejel;-)) ale jasne ze jedem dal, lóni sme tady postovali o jezdeni skoro bez prestavky jak byla mirna zima, tak uvidime.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...