African Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Copak ty starý dobrý chlapi, vcelku dost jich se mnou jezdí na kole a o nějákým e-biku nechtějí ani slyšet, prostě stará dobrá garda. Když je někdo nemocný, handikepovaný, beru, ani bych nepípnul. Já ale vídím hlavní problém v tý dnešní mladý zhejčkaný generaci, vždyť ti mladí kluci se chovají jak báby, od bráchy dcerka doprovází přítele domů protože se bojí tmy, no tak kde to jsme Lemry líný to jsou, já to vidím na těch kopcích, vlečou se jak smrad, nadávají a klepou se už aby byli doma u Facebůku. No tak postav takové ichtyly před šlapací kolo, nebo elektro kolo, co si takový člověk může vybrat? Si představý že bude muset šlapat a dostane s toho už na krámě vyrážku. A je jich drtivá většina. Já jsem byl vždycky proti vojně, ale když dneska ty poseroutky vidím jak se chovají, ona nebyla úplně tak od věci.... A co se týka Elektrokola v ruku v ruce s ekologií, to už vůbec radši ani rozjíždět tady nebudu. Takovýho bordelu z toho....
Tomas_2002 Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Takhle mě právě překvapilo, když se kamarád dozvěděl kolik jsem jako výletník dal za kolo tak mi hned říká:"Vždyť za to by bylo parádní elektrokolo..." Ono to tak asi opravdu časem dopadne, že na tom bude jezdit každý. Když jsem byl teď v AUS u Wolfgangsee tak tam měli elektrokola i páry ve věku 30-45 let. Bez e-pohonu se tam už člověk začíná cítit jako exot...
Robertilos Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Mění se i uvažování lidí, kolem kol s pohonem. Včera jsem předjel ve stoupání dva cyklisty, byli pěkně vyfiknutí, dresy, našlapané fully, atd., ale moc jim to nejelo. Když jsem je předjel, začali na mě pořvávat, to se ti to jede na elektrokole! Prostě, když to někomu jede, určitě fixluje a má tam někde motor. Podotýkám, že mám klasické kolo, bez motoru.
varjag Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Jo, vetsina to nema protoze ma zdravotni omezeni, nebo potrebuje velky radius dojezdu a uz to nedava,ale protoze maj liny prdele, a takhle se moc nezpoti a jeste maj pocit sportovani. Bohuzel. Cest vyjimkam...
varjag Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Mění se i uvažování lidí, kolem kol s pohonem. Včera jsem předjel ve stoupání dva cyklisty, byli pěkně vyfiknutí, dresy, našlapané fully, atd., ale moc jim to nejelo. Když jsem je předjel, začali na mě pořvávat, to se ti to jede na elektrokole! Prostě, když to někomu jede, určitě fixluje a má tam někde motor. Podotýkám, že mám klasické kolo, bez motoru.No kokoti jsou jiste i mezi nami puristy, co se musi na kole vyšťavit :-(
odjinud Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Ja jsem se rozhodl na jare koupit jeste jednou nove kolo bez motoru a vzhledem k tomu, ze to soucasne mam cca 10 let, tak to asi bude moje posledni a pak uz taky nastoupi elektropohon. Tak doufam, ze mezitim snizi vahu baterek a zvysi dojezd :-)
Robertilos Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Počasí přeje, tak jsem si dal včera zase kilo po horách. Tentokrát jsem zahrnul i Lysou horu a daleko více náročnějších sjezdů a výjezdů. Cestou jsem poradil cestu asi deseti lidem a pomohl jednomu borcovi s defektem Tady ještě trasa z Relive. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mira188 Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Já byl nedávno v Novým Městě pod Smrkem na singlech a můžu potvrdit samej elektro bajk... Skoro jsem si tam připadal jak Lojza. Ja bych je s tím do těch trailů nepouštěl... Mira Tapatalk
Waya03 Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Ať si každej jezdí na čem chce, ale prosím ohleduplně. Dneska ráno mě zase nějaký chrt předjížděl na cyklostezce, tak že se nám rodla minuly asi o 5 cm. Těším se ale na cestu z práce, domů kolem Berounky :-)
exBURN Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Zas je fakt že elektrokolo může být fajn na dojíždění do práce. Jezdím deně 11km tam a 11km zpět a je to uplne super, ale kdyby to bylo trebas 25, to bych asi casove nedaval a elektrika by mohla pomoct.
DaLo Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Ja proti elektrokolum v zasade nic nemam, problem je v tom, ze lidi na tom neumi jezdit. Ziju v Nemecku a lita tady na tom kazdej duchodce. Bohuzel v jakykoliv situaci, kdy je neco vyleka (coz fakt muze bejt cokoliv), tak absolutne panikari, zastavi z velky rychlosti uprostred cesty, necekane zataci. Plus absolutne neodhadujou rychlost. A po dlouhy dobe jsem tady starika prehodil z hliniku na karbon a zas vypada jak stihacka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Z. Paul Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 V Rychlebkách jsou cedule, že na traily ebike nee. Ale na webu k tomu mají napsáno, že se to nekontroluje a hlava se za to netrhá, vše záleží na lidech. Je fakt, že ty ebiky by traily do roka zrasovaly na hadry.
shewcza Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 A to kvůli čemu? Nerýpu, ptám se čistě ze zvědavosti.
Tomas_2002 Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 "Proč větší používání e-bajků přináší větší nároky na údržbu? Jedno e-kolo projede za den po trailu víckrát než obyčejné kolo. Každý průjezd jakéhokoli kola má vliv na stezky. Jsou to třeba desetinky milimetru povrchu stezky, ale při vysokém počtu průjezdů se to projeví. Díky e-kolu nám po stezkách jede jeden člověk během dne místo jednou třeba třikrát. To znamená, že přináší stezkám až trojnásobnou zátěž.Naše zkušenosti ukazují, že e-kolo spíše kupuje ten, kdo na to fyzicky nemá a často není ani moc dobrý jezdec ? tudíž má jeho jízda podstatně větší vliv na opotřebování stezky. Na stoupáku má jiný poloměr otáčení, a tak vyjíždí a poškozuje okraje stezky a prudší místa hrabáním. Tohle jsou pro nás všechno vícenáklady, které nám nikdo nezaplatí ? resp. nikoho nedonutíme je zaplatit. Zpoplatnit e-bajk nejde, stejně jako nejde zpoplatnit normální kolo. Vše je na dobrovolnosti. V současnosti tu máme navíc kůrovcovou kalamitu a na nových pasekách ?vysušený? trail trpí daleko více a údržba se nám prodražuje.Další nepříjemností je to, že ve stoupáku někteří e-bajkeři ?tlačí? ostatní cyklisty před sebou, a nebo na ně pokřikují, ať uhnou. To by mohlo zapříčinit, že normální bajkeři k nám přestanou jezdit a přestanou přispívat na stezky."
Micey Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Je to prostě těžký a celkem silný.. v malejch rychlostech to dá v maximu skoro 100Nm, což už je slušná síla - prostě tim ten povrch víc rozrejváš.. si myslim:)
alky Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 To Tomas_2002: Díky, ted jsme jeden singltrek dodělali v Č.Lípě a tak tyhle informace od ostatních provozovatelů můžou hodit.
African Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Dobře napsaný, tedy aspoň v drtivé většině ebike jezdců "Naše zkušenosti ukazují, že e-kolo spíše kupuje ten, kdo na to fyzicky nemá a často není ani moc dobrý jezdec"
Z. Paul Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Tomas_2002 : díky, žes to sem hodil podle mě, celkem logické vysvětlení. Každopádně je tam na cedulce, že snad lidi nad 55 let (možná jiný věk, to si přesně nepamatuji) jsou na ebajcích tolerováni
odjinud Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 Pamatuju, ze tohle byvalo na sjezdovkach - ze ne snowboardy. A rada "vysvetleni" k tomu - spatne ovladatelne, nebezpecne, poskozuje to sjezdovku, na vleku se neudrzi atd. Takze myslim, ze jak bude ebikeru fakt hodne, tak jim nezbude nez ustoupit. Navic ze zakona nic jako ekolo neni. Je jen kolo. A doufam, ze to tak zustane. V Rychlebkách jsou cedule, že na traily ebike nee. Ale na webu k tomu mají napsáno, že se to nekontroluje a hlava se za to netrhá, vše záleží na lidech. Je fakt, že ty ebiky by traily do roka zrasovaly na hadry.
Jarett Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Odesláno 19. září 2018 (upraveno) S e-bikem nemám problém, naopak. Na kole jezdím celý život, letos mám zatím nějakých 12tisíc km, odhaduju to finálně k 15. Drtivou většinu na silnici. Pravidelně závodím veteránský pohár, kde na svých 67kg mívám watový průměr kolem 280w, což mě myslím určitě nezařazuje mezi lenochy. Proč jezdím i na e-biku ? No kategorií elektro kol je řada, některé vyloženě pro jezdce bez kondice, jiné naopak sportovní, a přesně to moje trailové enduro LEVO, tedy varianta se kterou tě 10km stoupání v normální neelektro verzi bavit nikdy nebude. Kdežto na e-biku ano ... je to neskutečná prdel, když si výjezd užiješ víc než sjezd. Takové 35% stoupání plné prudkých klopených zatáček a hupů. Prostě trail nejen dolů, ale i nahoru. Něco jako bys lyžoval do kopce Předminulý víkend jsem jel 35 km trail, tepovku jsem měl v průměru 150 a waty 210, na normálním enduru bych tam byl ještě teď ... takže borci na Rychlebkách dělají chybu, protože klidně by mohli mít tratě technické obousměrně. Za hranicemi už to pochopili a vy to vyzkoušejte, budete dost hledět Upraveno 19. září 2018 uživatelem Jarett
Doporučené příspěvky