Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

jak jsem říkal subjektivní pocit to alívko má za sebou tak dva tis.. může být vyběhaný

Pánové nedalo mi to,a začal jsem počítat. Kolo mám od r.2002,postupně jsem zvyšoval roční nájezd.V r.2010 se už muselo Alivio vyměnit, vůle tam byla, ale vše fungovalo, ale dostala v závodě závěrečnou bombu.

Uzávěrka : Alivio 24.000km z toho 700 závodních.

Nejsem žádný reklamní agent a velmi,velmi bych rád měl i něco lepšího, než žebřiňák s Alivkem, ale nějak mi nezbývá penízků. Chtěl jsem uvést jen malou ukázku, kolik může i levnější komponent vydržet.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

No zrovna xtr neni zadnej velkej drzak. Lame se to u xt. Ale plati to jen pro nektere komponenty. Samotne alivio neni spatna sada az na vahu a pocity z razeni.

Odesláno (upraveno)

Alivko mám od roku 1994 do roku 2000 jsem na nem i závodil. Absolutně bez problému a to na něm poslední léta vozím jen děti a s dětmi. Neservisováno ani nepamatuji a vše funguje(tak jednou za roku namažu řetěz tj. vše). Jinak jezdím na XT a na road sram force(prostě ty rozdíly vidím jedině ve zpracování v tom jak to chodí to zas až tak jako je cena rozdíl není). Jinak kolegové po těch desítkách tisíc km na kole můžu potvrdit starou pravdu "je to jen a jen o nohách"

Upraveno uživatelem rur
Odesláno

Za sebe mám pocity z letošního pružení takovéto:

...

Je zajimavé, jak jsou dojmy z kol subjektivní. Že bych si vymýšlel já nebo ty nebo záleží na nějakém prvním dojmu? :) Nebo naladění? Sám mám SJ Elite 2007. Loni jsem si říkal, že dozrál čas a vyzkoušel SJ PRO Carbon 2011 a bylo to spíše zklamání. Jediné plus byly skoro 3 kg dolu, což už je hodně cítit. Mezi Trance a Trance X nepoznám vzadu rozdíl, obojí dobré, ale žehličkou bych to nenazval. Výjezdy výborné. A Sensor mě prostě nadchnul, asi si ho zase někdy půjčím. Cannondale moc natažený nebo zase moc terénní, i když také už jdou trochu s konvencí, ale pamatuju si, že na Rushovi 2008 jsem byl výrazně nataženější a shrbenější než na silničce...

Odesláno

Mno ten SJ je model 2012 a Trance x byl asi spatne nastavenej na tej zehlicce trvam B-) Rush byl dlouhej ovsem zalezelo dost i na predstavci Cannondale daval na vetsi velikosti strasne dlouhe predstavce. Mno a potom zalezi jestli mas ruce jako vopice nebo ne :-)

Odesláno

Jj, takový klacíček umí být pěkná mrcha.

To vypadá jako singlespeed s možností manuální změny převodu. Jen to chce trochu zkrátit řetěz.

nemal som so sebou patricne vybavenie,tak som sa 11km odrazal,chvalabohu,ze to bolo stale mierne z kopca...
Odesláno

Taky se mi povedlo, takový metr a půl vysoký dropík, úplně v pohodě. A jednou jsem na odjezdu z něj zjistil, že mám šaltr ve výpletu. A bylo po ježdění. Doma: šaltr X9, kazeta X0, řetěz XTR, komplet výplet DT Champion, ráfek WTB a patka. Celkem drahej skok :D

Odesláno

Borci, co by ste odporucili na zvezenie malych deti na bajk? Nejake sedatko primontovane na rame, ci inej casti bajku, alebo radsej vozik za bajk? Ak ano, ake typy? Mame doma rocneho valibuka a 3 rocnu babenku a vozit ich budem po rovnych asfaltovych cestach.

Vdaka.

Odesláno

2měsíčního kluka vozíme v Chariotu (Crooser doporučit nemohu, také jsme ho měli). Docela se mu tam líbí, ale raději to zatím moc nepřeháníme a 2letého v "klasické dnešní" cyklosedačce se stavitelným sklonem Hamax (stejně tam ale spát moc dobře nejde). Plnohodnotná cyklistika to ale není :sad01_anim:

Odesláno

Tak můžeme vyjet, snad se nezkazí počasí...

Tak to je masáž :jawdrop: Krásnej bike, gratulace a tiše závidím :smile_anim: Na tom bych se zabil"

Já jsem měl včera půjčený ne jeden pěkný sjezdík tady ten karbon, sice mě značka kelly nebo co to je, vůbec nebere, ale ta jízda byla také moc luxusní, rozhodl jsem se šetřit na něco nového, možná prodám i Béčka :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

hlavně dávej bacha,vypadá to že nemáš celej bike,kus rámu ti chybí a i jen půl vidle :D :D :D

No fakt, máš pravdu, ještěže začalo chcát, než jsem stihl vyjet...teď budu muset do servisu :worried_anim:

Odesláno

Tak to je masáž :jawdrop: Krásnej bike, gratulace a tiše závidím :smile_anim: Na tom bych se zabil"

Já jsem měl včera půjčený ne jeden pěkný sjezdík tady ten karbon, sice mě značka kelly nebo co to je, vůbec nebere, ale ta jízda byla také moc luxusní, rozhodl jsem se šetřit na něco nového, možná prodám i Béčka :D

Díky, já teda Kellyse taky moc nemusím, ale ta červeno-černo-bílá kombinace je prostě boží na každým kole.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...