Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Už jsme si psali na Stravě, ale Roberte fakt super výkon. Vítr byl děsnej. Já díky němu dal málem jeden KOM o kterej se měsíc snažím.

Co vozíš za kalhoty na takový dlouhý štreky?

Mně to jako super výkon nepřišlo, jak jsem již psal, nejvíce člověkem na silničce (doslova) zatřese špatný povrch, to jde rychlostní průměr i chuť je rapidně dolů. Na konci července se pokusím o 300 km znovu, ale půjdu raději cestou hvězdice kolem Olmíku.

Na podle tvých segmentů to tady musel být ve středu ještě větší severní fičák než na jižní Moravě. Na Vrapači slušný výkon, jezdím tam výletně, tak si to také zkusím dát v nejbližší době naostro...

Kalhoty mám Kalaš Passion X7 a popravdě mě prdel na dlouhých štrekách neobtěžuje (asi to je i ideálním sedlem), to spíš laboruji s brněním v rukou a vyoseným malíčkem na noze, musím si nějak upravit vložku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně to jako super výkon nepřišlo, jak jsem již psal, nejvíce člověkem na silničce (doslova) zatřese špatný povrch, to jde rychlostní průměr i chuť je rapidně dolů. Na konci července se pokusím o 300 km znovu, ale půjdu raději cestou hvězdice kolem Olmíku.

Na podle tvých segmentů to tady musel být ve středu ještě větší severní fičák než na jižní Moravě. Na Vrapači slušný výkon, jezdím tam výletně, tak si to také zkusím dát v nejbližší době naostro...

Kalhoty mám Kalaš Passion X7 a popravdě mě prdel na dlouhých štrekách neobtěžuje (asi to je i ideálním sedlem), to spíš laboruji s brněním v rukou a vyoseným malíčkem na noze, musím si nějak upravit vložku.

Vrapač je výzva. Bojuju tam o KOM od května. Ve středu už jsem ho málem měl, jen mi vlezli do cesty nějací mlaďoši co tam tahali větve. Musel jsem úplně zastavit. A tak mi chybí 13 vteřin. Tam bohužel vítr nepomáhá. Blbý je, že když tam dojedu tak mám min.40 km v nohách, bágl a volný oblečení. A pak ještě dalšich 40 musím ujet.

Já s vnitřníma kalhotama bojuju pořád. Co je nad 3 hodiny tak trpím. Teď jsem koupil jedny od Gore a novej model od Endury, ale pořád to není ono.

Odkaz ke komentáři

Pěkné doplňky, rukavice jsou pekelné a co ten sprej, vyplatí se na tlumiče? Já samozřejmě celou druhou půlku výletu moknul a moknul, naštěstí kamarádi v kostelíku dělají muziku, tak jsem se i trochu odreagoval :-) Ten kluk na fotce se mě představil jako Afro, tak jsme se docela zasmáli... No, pěkný den to byl:-)

post-364-0-32887400-1497718884_thumb.jpg

post-364-0-02850200-1497718989_thumb.jpg

post-364-0-81939000-1497719001_thumb.jpg

post-364-0-90096000-1497719024_thumb.jpg

post-364-0-43747200-1497719034_thumb.jpg

post-364-0-10494600-1497719079_thumb.jpg

post-364-0-63681300-1497719091_thumb.jpg

post-364-0-44045000-1497719102_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Afri, to vypadá na super svih...;)

Byl, kolo už maká tak jak má, tak jsem vybral záměrně pár nejtěžších úseků z Rallye Sudety. Masakr, musím přiznat že pár pasáží jsem nesl kolo na zádech a ty hovádka to sjíždí v plné rychlosti :-) Akorát vidli Fox 32 Float dle tabulek je na moji váhu dost tvrdá, vzal jsem sebou pumpu, upustil trochu páry a z vidlice se stala neskutečně super záležitost :-)

Odkaz ke komentáři

potřeboval jsem spray na tlumák a vidlu :clap: ,nakonec jsem si trošku udělal radost a vzal si něco navíc

rukavice přišly dříve,,loni jsem jedny na zkoušku vzal a spokojenost :notworthy:

attachicon.gif WP_20170617_13_07_37_Pro.jpg

Vykašli se na trička z plastu. Kup si 100% merino a uvidíš co přírodní materiály dokážou.

Odkaz ke komentáři

Vykašli se na trička z plastu. Kup si 100% merino a uvidíš co přírodní materiály dokážou.

no vyzkoušet můžu, ale co mám od Craft,Sensor nemám s tím problém, teď zkusím Endura,ale myslím že budu spokojenej ten materiál ok
Odkaz ke komentáři

Pravda. Já vlastně zapomněl, že vyrážíš v pět ráno a za každého počasí :-)

Tak v 25° vozit merino nebo moiru jako první vrstvu je nejspíš blbost.

Btw dnes jsem vyjel před osmou a jak jsem byl za merino rád, protože v kopcích bylo jen 6 stupňů.

Odkaz ke komentáři

Já první vrstvu vozím za každého počasí jen záleží na venkovní teplotě které si obleču v lete bez rukávů jen takové lehký ďurkované až když je chladno tak beru merino. Jinak minuly týden jak jsme vyjížděli lysou v přívalovém dešti teplota 8 stupňů a ja byl na kost promočený bylo škoda že jsem neměl na sobě nebo pp ruce zmiňované merino které hřeje i když je mokré :-(

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...