Tomak Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Jsem si po pár letech pořídil nový bike - Trek Procaliber 9.8 SL. Karbonová raketa, která tak jak je na fotkách váží rovných 10 kilo. Sedlová trubka není pevně spojena s horníma vzpěrama, tak zadní stavba cca 1 cm pruží a zajišťuje skvělý komfort. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Hustej stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Husty. Ale jezismarja, ty platformy jsou doufam nejaky provizorium? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Pěkný stroj. Koukám máme tady období obnovy vozového parku Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Vítej do klubu černých mrch paráda, jen tam dej prosím tě SPD nebo šlehace, namísto platform... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Krásný bike a super barva :-) Ta sedlovka je zajímavě řešena, to vše kvůli 1 cm pružení nebo ten čep má i jiný význam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Celý bike a hlavně sedlová trubka jsou konstruovány k maximálnímu tlumení vibrací. Sedlová trubka je dole u středu zploštělá má elipsovitý tvar (výše má průřez kruhový), aby se mohla v předozadním směru pohybovat. Čep nahoře má právě tento pohyb umožňovat - kdyby tam nebyl a trubka byla uchycena napevno k horní rámové, nebyl by tento pohyb možný. Rám navíc nemá žádný můstek mezi vzpěrami zadní stavby - viz mnou na fotce vyznačené místo. Na poměry HT biků je tlumení vibrací u tohoto na maximální úrovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Dnes bylo na Vysočině luxusní odpoledne. Singletracky u Vysočina arény na vyblbnutí, pak kochačka po značkách přes lesy pole loukyP.S. to nové kolo jezdí jako ďas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Po roce opět v Krkonoších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Dneska nijak technicky náročných 75km okolo Okoře, s bikem se vzájemně seznamujeme, takže zatím nedivočím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Pekne jezdite, krasny fotky. Uz se tesim zpatky do sedla:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Krásný to máte kluci, serete mě :-) Já co jsem zpátky z motorek, tak mě děti ještě nepustili ruku, takže mám peška.... Možná, snad zítra konečně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Super kluci. Já zítra odjíždím na 14 dní na dovcu. Tak snad se dostanu aspoň na fatbike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Staré, ale dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Pekne jezdite, krasny fotky. Uz se tesim zpatky do sedla:)No počítám že bude info o výjezdu na jeden z největších kopců :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Letošní švih na Kleť (221km, 2600m nastoupáno) bolel.A to je na tý cyklistice tak krásný. Nemáš najeto = trpíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 doprdele mate to chlapci krásný ticha zavist snad se do konce roku pripojim ale práce mi to nedovolí :-(( jen tu slintam tak si to užijte a dávejte víc fotek :-)) nějaká trasa okolo Neveklova ? jinak krásné leto vsem Jebiga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 V Neveklově stavíme na náměstí, když se vracíme z Neštětické hory do Prahy.Směrem k řece i Konopišti jsou hezký terény. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Kleť mám kousek. Oblíbený kopec za bukem. Já byl Novohradkách. Konkrétně na foto Zlatá Ktiš. Jinak jsem toho moc nenafotil i když na co koukat určitě je. Na pohodu. Jak jinak že jo. Jo má ten sport něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Takovej rozkroj :D ještě mi tam chybi basa piv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky