Gustaf Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Já na to koukal v rychlosti na mobilu, takže sem to tak nastudoval. Jinak bych věděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Tohle jsme u Cube už četl vícekrát-I v hodnoceni přímo pod koly v b-d. Radon je přímo jejich značka, tak snad to bude lepší. Tohle chování je krajně nepříjemné, často si takhle firmy zlepšují cash flow... no a potom se může stát, že nemáš ani peníze ani kolo. Tady to bude spíš fakt dodavatelem. Navíc ten Radon jinde nekoupím.Ta elektrika mě láká a asi to prubnu.Jestli budeš rychlej tak to máš o 15% levnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Právě jsem říznul bednu a dávám dohromady novinku od Cannondejla 2018 :-) Wow, ty materiály, spadne vám čelist kamarádi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Afri ty máš nové kolo ? Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Tak dneska to byl bahení masakr 50km hodinu bloudění v lese ,přetržený řetěz :-( ale bylo super :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Afri ty máš nové kolo ? Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkJsem říkal Ježíškovi že jsem si jedno letos koupil :-) Model Jekkyl high carbon anniversary platonium six, wow... Ještě řídítka a pochlubím se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 To si děláš prdel :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Tak dneska to byl bahení masakr 50km hodinu bloudění v lese ,přetržený řetěz :-( ale bylo super :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkUrčitě už vozíš spojku, nebo nýtovačku. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Nevozím nestalo se to mi naštěstí. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 To si děláš ..... :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkHotovo, ta námořní modrá je famózní...co ty na to jako největší bike expert na fóru? To zase lidí praskne závistí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Ty vole úplný umělec ale to nepojede :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 To je dobré, aspoň nebudeš mít záda od bláta, tak vysoko to nedostříkne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 No už jsem je měl v ruce nic moc :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkKoupili jsme pro mladou v Decathlonu celopéro, aby mohla občas vyrazit se mnou (B-twin rocker myslim..) za 14.000,- a zatím na to nemusela za dva roky sáhnout a jezdí se mnou docela dost. Sice neambiciozně, nepouští se do nějakých velkých akcí, ale překvapilo mě, že to takhle drží. Nechtěla dát víc a já k tomu byl taky dost skeptický, tak teď čumim.. Jen je to těžká mrcha na 26", má přes 15 kilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Hotovo, ta námořní modrá je famózní...co ty na to jako největší bike expert na fóru? To zase lidí praskne závistí :-)Twl Afričane, já to hned hledal na netu to tvoje plutonium . Hele já myslím že to má sestavený správně. Je to cirkusovej speciál, přesně mezi vystoupení afrických šelem a závěrečnou show na slonovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Twl Afričane, já to hned hledal na netu to tvoje plutonium . Hele já myslím že to má sestavený správně. Je to cirkusovej speciál, přesně mezi vystoupení afrických šelem a závěrečnou show na slonovi +1 :-) A prý to i jezdí, aj po zadním na nás řvala z okna paní, ale že syn je prý v práci takže nám to neukáže, velká škoda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 ..a do tretice, abych jen nekrafal, dneska bikepark v hostivarskym parku. Prekvapil me, maj to hezky kluci skakavy..;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Mate to krasny borci. Ty podzimni fotky sou paradni. Ja mel skoro mesic pauzu, ale poridil sem novou celovku (Petzl Actik Core), tak planuju ve stredu provetrat kolo do prace. Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Ty vole úplný umělec ale to nepojede :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Nene, tahle kola jezdí a chce to kuráž. Nejhorší je slézání. Já využil lampu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Konečně řidítka v ruce, parádní relax. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Trochu zima dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky