Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Tohle jsme u Cube už četl vícekrát-

I v hodnoceni přímo pod koly v b-d. Radon je přímo jejich značka, tak snad to bude lepší. Tohle chování je krajně nepříjemné, často si takhle firmy zlepšují cash flow... no a potom se může stát, že nemáš ani peníze ani kolo. Tady to bude spíš fakt dodavatelem. Navíc ten Radon jinde nekoupím.

Ta elektrika mě láká a asi to prubnu.

:(

Jestli budeš rychlej tak to máš o 15% levnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No už jsem je měl v ruce nic moc :-(

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Koupili jsme pro mladou v Decathlonu celopéro, aby mohla občas vyrazit se mnou (B-twin rocker myslim..) za 14.000,- a zatím na to nemusela za dva roky sáhnout a jezdí se mnou docela dost. Sice neambiciozně, nepouští se do nějakých velkých akcí, ale překvapilo mě, že to takhle drží. Nechtěla dát víc a já k tomu byl taky dost skeptický, tak teď čumim.. Jen je to těžká mrcha na 26", má přes 15 kilo.

Odkaz ke komentáři

Hotovo, ta námořní modrá je famózní...co ty na to jako největší bike expert na fóru? To zase lidí praskne závistí :-)

Twl Afričane, já to hned hledal na netu to tvoje plutonium  :lol2:

Hele já myslím že to má sestavený správně. Je to cirkusovej speciál, přesně mezi vystoupení afrických šelem a závěrečnou show na slonovi  :goof:

Odkaz ke komentáři

Twl Afričane, já to hned hledal na netu to tvoje plutonium :lol2: .

Hele já myslím že to má sestavený správně. Je to cirkusovej speciál, přesně mezi vystoupení afrických šelem a závěrečnou show na slonovi :goof:

+1 :-) A prý to i jezdí, aj po zadním na nás řvala z okna paní, ale že syn je prý v práci takže nám to neukáže, velká škoda :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...