Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Souhlas s Gustou, Gx je parada, prevody nechybej. Na jednom kole mam placku praxis a kazetu levnej nx kvuli shimano orechu a na druhem komplet praxis, retezy connex a vydrzi to hodne. Km nevim, nemam pocitadlo, ale jezdim dost a jen teren a spokojenost.

Odesláno

Dneska první pořádná jízda na štěrkoletu a musím říct že je to kategorie, která teprve čeká na objevení :).

Projel jsem na tom (zatím) to samý co jsem dával na krosovým kole, se stejným, ne-li malinko větším pohodlím. Pevná karbonová vidlice se na kamínkách chovala líp než obyč odpružená (míň odskoků), námaha mně přišla taky menší. Silniční převody (50/34, 11-32) nevadily. Prostě paráda :). Doporučuju vyzkoušet.

Nutno podotknout, že to nehoním po žádnejch extra kopcích, ale jen po lesních a asfaltovejch cestách kolem Hradce Králové.

Odesláno

Většinou ne. Ale víkend jsme byli na penzionu u Králík, takže v pátek tam a v pondělí zpět. No a dnes mě brala žena ze Šternberka, jak končila v práci. Jak je teplo tak tam jezdím párkrát za měsíc na Guinness, ale zatím mají zahrádku zavřenou. :-(

Odesláno

Krásný to máte, jen to tak tady s povzdálí potichu sleduji a závidím, ale čas stojí proti mě......Ale už se blízká na lepší časy, víkendy už vypadají volněji, tak dnes aspoň začnu novým obutím a brzy asi zítra už hurá do lesa :clap: Maxxis do této doby nejlepší, ale změna je život, tak se uvidí - CONTINENTAL Mountain King II 27.5 Performance kevlar - 27.5x2.2

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Afri, co to je za hnusnej rozměr, ta 27 :D :D :D

Ondro, tak to jo... Sem si říkal, že pak jdeš na vlak a domů :D taky už se těším na otevřené zahrádky a pivicko.. Teď má vyjít počasí na víkend, tak už to bude na kratkej dresik a snad i ta zastávka na pivsona

Odesláno

Afri, co to je za hnusnej rozměr, ta 27 :D :D :D

Ondro, tak to jo... Sem si říkal, že pak jdeš na vlak a domů :D taky už se těším na otevřené zahrádky a pivicko.. Teď má vyjít počasí na víkend, tak už to bude na kratkej dresik a snad i ta zastávka na pivsona

Nejsem žirafa jako ty, takže ideál :lol2: 

Odesláno

Dnes zubařka,zuby ven pradentoza je svinstvo. Týden než bude náhrada,nevím co budu žrát. Tohle je posledni tuhý jídlo. Samozřejmě že jsem se na zákrok vyklidnil na bajku. Na nový rejče rozpočet jak na opravu Karlštejna... :-(9737b0e241a4240103d9b22e8099a6e7.jpg5c6adb18dc58e1f9f81d95c5b6ff0594.jpg

Mira Tapatalk

Odesláno

Afri dobrá volba také ho jezdím :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

To rád slyším od experta :-) Myslel jsem samozřejmě při nákupu i na tebe, ale v nabídce bohužel nebyl...

Odesláno

To rád slyším od experta :-) Myslel jsem samozřejmě při nákupu i na tebe, ale v nabídce bohužel nebyl...

Akorat jestli jezdis bezduse, tak contiky fungujou jen ve verzi protection.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...