Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

S helmou to mam stejne, jak sahnu pro kolo, tak automaticky helma. A jak psal Afri s ochranou zad, na todle nic nema:) Dokonce to ma i certifikaci jako ochrana zad :)

post-26281-0-16820100-1524740735_thumb.jpg

Odesláno

to je přesně proč to řeším, nemám na dresu žádnou kapsu na zip a bagl sem nechtěl, protože sem kdysi koupil nějakej, kterej mi blbě seděl na zádech při jízdě, takže sem na ně zanevřel, ale asi zajdu a něco vozkouším

hele zkus Osprey,Camel,Deuter,ani jedním chybu neuděláš,vozí tyto značky spousta z nás a zkušenosti jsou s něma super

za mě Osprey  :cheers:

Odesláno

Ja vše nacpu i do tyhdle podsedlovky. Vercajk (v nožíku) ,sada na opravu bezdušáků,papírový kapesníky,klíče od baráku. Možná by tam ještě něco vlezlo Prachy,mobil v zadní kapse dresu.... Když jdu na tlamu tak to obsere bok,nebo rameno Na záda jsem ještě nešel...0b6a5828a0a2148e74c5130105ce688b.jpg

Mira Tapatalk

Odesláno

Já vozím bidon na nářadí a pak minipodsedlovku s duší. V bidonu mám pumpu, knoty, latexový rukavice, stahovací pásky, nářadí, montpáky, kousek řetězu a spojku, patku, nějaký šroubky, 200 kč, redukci na ventilek a ještě lepení. Pití v báglu a od minulýho týdne v ledvince. Podle toho kam jedu.

Odesláno

Pro mě je největší pozitivum batohu to,že vše co potřebuju vezmu do ruky na záda a jedu,nemusím se starat že něco zapomenu.

Odesláno

já už bez něj taky nevyjíždim na delší švihy. Opravdu jsem si zvykl. 2l camel, sušenky, něco na převlečení, klíče, peníze....a na zádech o něm vůbec nevím. Navíc za ty prachy není co řešit... 

Odesláno

A neperazi to spis ty zada vejpul? Podle pointa pateraku je, ze netrci ven.

S helmou to mam stejne, jak sahnu pro kolo, tak automaticky helma. A jak psal Afri s ochranou zad, na todle nic nema:) Dokonce to ma i certifikaci jako ochrana zad :)

Odesláno

odjinud, ten bagl kopiruje pater, super se nosi a splnuje certifikace pateraku na kolo, moto, lyze atd. Je uplne super, a pokud treba tahas notas, fotaky na kolo/moto, tak zatim to nej co sem kdy vozil. Kupoval jsem ho nekdy v roce 2004/5 :)

Odesláno (upraveno)

Tak hlavně dojed ve zdraví a celej, no a doufám že nebudeš hůř jak druhej...D

mám startovní číslo 11,tak si přečti 100 a tam někde budu. Ale díky, snad to bude bez újmy na zdraví a bez defektu ;) nejedu přímo závodit, ale spíš si užít super trať v Brdech Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Dnes super testovací den v Jedovnici... Vyzkoušeno mnoho kol od mnoha výrobců, např. Orbea, Superior, Specialized, Giant, Kona aj. Absolutně nejlepší nový Spešl Epic 2018, naprostá pecka. Vyvážená geometrie, hravý a přesto stabilní a přesný, jede to jako raketa a přesto žehlí. Asi do něj znovu půjdu... Hned za ním Stumpjumper. Spešl prostě pořád určuje směr. Zkoušel jsem i elektrické Luvo a na trailu taky velmi pěkné svezení. Škoda jen, že Velo test fest každým rokem upadá, co do počtu značek kol.

Odesláno

Krpaly úspěšně zdolany... Doma jsem dal3 pivka a vzhůru na fotbal. Snad Viktorka dnes tu Karvinou dá :)

Výsledková listina ještě není na netu, jaks dopad?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...