TLD Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 S helmou to mam stejne, jak sahnu pro kolo, tak automaticky helma. A jak psal Afri s ochranou zad, na todle nic nema:) Dokonce to ma i certifikaci jako ochrana zad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 to je přesně proč to řeším, nemám na dresu žádnou kapsu na zip a bagl sem nechtěl, protože sem kdysi koupil nějakej, kterej mi blbě seděl na zádech při jízdě, takže sem na ně zanevřel, ale asi zajdu a něco vozkoušímhele zkus Osprey,Camel,Deuter,ani jedním chybu neuděláš,vozí tyto značky spousta z nás a zkušenosti jsou s něma superza mě Osprey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Moty, koukni i na tyto, ten se zarucene nehne a bude sedet...https://www.uswe-sports.com/startpagepreview?showPreview=135 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Ja vše nacpu i do tyhdle podsedlovky. Vercajk (v nožíku) ,sada na opravu bezdušáků,papírový kapesníky,klíče od baráku. Možná by tam ještě něco vlezlo Prachy,mobil v zadní kapse dresu.... Když jdu na tlamu tak to obsere bok,nebo rameno Na záda jsem ještě nešel... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 (upraveno) dobře vymyšlený batohyhttps://www.boll.cz/boll-mountain-outdoor/batohy/(15)-Cyklo/ Upraveno 26. dubna 2018 uživatelem vadim6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Já vozím bidon na nářadí a pak minipodsedlovku s duší. V bidonu mám pumpu, knoty, latexový rukavice, stahovací pásky, nářadí, montpáky, kousek řetězu a spojku, patku, nějaký šroubky, 200 kč, redukci na ventilek a ještě lepení. Pití v báglu a od minulýho týdne v ledvince. Podle toho kam jedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Pro mě je největší pozitivum batohu to,že vše co potřebuju vezmu do ruky na záda a jedu,nemusím se starat že něco zapomenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 já už bez něj taky nevyjíždim na delší švihy. Opravdu jsem si zvykl. 2l camel, sušenky, něco na převlečení, klíče, peníze....a na zádech o něm vůbec nevím. Navíc za ty prachy není co řešit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Já když jedu okolo komína, tak mám tohle http://bikepack.cz/cs/brasny-basama-bikepack/86-basama-bikepack-top-tube-brasna.html a podsedlovou brašničku. Na delší výlety beru batoh s velbloudem. Biku zdar R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Nový přírůstek trošku větší ale ns zádech sedi perfektně a má integrovaný páteřak. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Od Acepacku mám brašny na bikepacking a jsou fakt super. Už se teším vyrazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 A neperazi to spis ty zada vejpul? Podle pointa pateraku je, ze netrci ven. S helmou to mam stejne, jak sahnu pro kolo, tak automaticky helma. A jak psal Afri s ochranou zad, na todle nic nema:) Dokonce to ma i certifikaci jako ochrana zad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 odjinud, ten bagl kopiruje pater, super se nosi a splnuje certifikace pateraku na kolo, moto, lyze atd. Je uplne super, a pokud treba tahas notas, fotaky na kolo/moto, tak zatim to nej co sem kdy vozil. Kupoval jsem ho nekdy v roce 2004/5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Zítra první letošní závod... Rokycansky Krpaly. Už se těším. Bajk nalestenej, namazanej. Já sedím na zahradě, popijim pivko a grilujeme burtiky... Idylka a ladim formu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Tak hlavně dojed ve zdraví a celej, no a doufám že nebudeš hůř jak druhej...D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 (upraveno) Tak hlavně dojed ve zdraví a celej, no a doufám že nebudeš hůř jak druhej...Dmám startovní číslo 11,tak si přečti 100 a tam někde budu. Ale díky, snad to bude bez újmy na zdraví a bez defektu nejedu přímo závodit, ale spíš si užít super trať v Brdech Upraveno 27. dubna 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Krpaly úspěšně zdolany... Doma jsem dal3 pivka a vzhůru na fotbal. Snad Viktorka dnes tu Karvinou dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Dnes super testovací den v Jedovnici... Vyzkoušeno mnoho kol od mnoha výrobců, např. Orbea, Superior, Specialized, Giant, Kona aj. Absolutně nejlepší nový Spešl Epic 2018, naprostá pecka. Vyvážená geometrie, hravý a přesto stabilní a přesný, jede to jako raketa a přesto žehlí. Asi do něj znovu půjdu... Hned za ním Stumpjumper. Spešl prostě pořád určuje směr. Zkoušel jsem i elektrické Luvo a na trailu taky velmi pěkné svezení. Škoda jen, že Velo test fest každým rokem upadá, co do počtu značek kol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Spešl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Krpaly úspěšně zdolany... Doma jsem dal3 pivka a vzhůru na fotbal. Snad Viktorka dnes tu Karvinou dá Výsledková listina ještě není na netu, jaks dopad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky