464 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 (upraveno) Mel by nekdo zajem o Scott Genius 920 (carbon, 29er, full-suspension, trailbike, 2014, papiry, cenovka 46.000) ? Potrebuju spis koupit Sparka, vyhovuje mi vic XC posed, i na trailech. Upraveno 14. května 2018 uživatelem 464 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Díky chlapi. Nejdřív zkusím pořídit držák na mobil a otestuji výdrž iphone SE:-) Jen pamatovat na to, aby člověk vyjížděl se 100proc baterkou. GPX trasu mám vždy nahranou v hodinkách, ale není to úplně ideální. Ale pro hrubou orientaci OK. V cizí lokalitě musím občas zastavovat a mrknout do mobilu právě na mapy.cz. Tady by právě pomohlo čumět na to online. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Tak sem byl včera na nákupech a mimo jiné s novou pračkou došlo i na ledvinku ... celkem spokojenost při menší snaze tam narvu i ty méně potřebný ficoviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Díky chlapi. Nejdřív zkusím pořídit držák na mobil a otestuji výdrž iphone SE:-) Jen pamatovat na to, aby člověk vyjížděl se 100proc baterkou. GPX trasu mám vždy nahranou v hodinkách, ale není to úplně ideální. Ale pro hrubou orientaci OK. V cizí lokalitě musím občas zastavovat a mrknout do mobilu právě na mapy.cz. Tady by právě pomohlo čumět na to online.Iphone jsem vydrzel vozit rok. Pak jsem koupil Garmin Edge 520 a neda se to srovnat. Vydrz baterie, nachylnost na poskozeni, vodotesnost a dalsi veci jizdu s mobilem spis komplikuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 (upraveno) Quadlock držák + galaxy s9 pro mě. Upraveno 14. května 2018 uživatelem 464 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Chlapy, kdy servisujete vidlici/tlumič? Každý rok jak udává např FOX? Nebo proste až to začne ?chcát? nebo špatně tlumí? Proč bych to měl servisovat každoročně ? To bych raději 5 let neservisoval a pak rovnou raději koupil novou vydlici nebo tlumič (to mi říká můj selský rozum a kupecké počty) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Já na to kašlu, a až to přestane fungovat (no, zatim vlastmě asi nikdy:)), tak to řešim. Ale najedu malinko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Vidli nechávám jednou ročně, ale jen tady u nás v servisu. Většinou jen výměna náplně. Jinak bych to určitě neposílal ke svecovi každej rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Takže jsem si to myslel dobře:-) budu to řešit až bude problém. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Takže jsem si to myslel dobře:-) budu to řešit až bude problém. Díky Přesně tak, dělám to stejně, vyčichlá vidle se pozná v lese lehce Akorát ten Dyad od Foxe je trochu stres, ale dá se to poznat dobře, že přestane zajíždět hlavní pístek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 A vy těžší váhy (90kg) kolik foukáte psíků do tlumiče? Ja to tam foukam pocitově nehledě na sag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 (upraveno) Co máš za tlumič? Upraveno 14. května 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Quadlock držák + galaxy s9 pro mě. nemas strach, ze fon z drziaku vypadne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Kluci ale optam sem, kdo z vás používá cameru ??? Premyslim o takové té klasice s příznivou cenou a to Vega 5 .... Má s ni někdo zkušenosti ??? Představa: lipnout to na blembák a mít záznam z cest ( jak už kvůli prostředí to převažuje 98%, tak se mi zda, že se na silnicích začíná rojit abnormálně moc *****, kteří si mysli že si daný úsek koupili a když se nesnažej předjíždět na úplně **** místě či situace. Tak si zkoušej zrcadkové odhady, což mě vytačí do běla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Co máš za tlumič?FOX float CTD. Nikde jsem nenašel (tak jako u vidlice) kde je napsáno kolik foukat při jaké váze, všude udávají jen SAG. Je mi tak nějak jasný že obecně by měl být SAG cca 10%, ale měřil jsem to vždy sám a vždy došlo ke zkreslení při nastupování nebo vystupování (kolo se vždy zhoupne více než když sedím v klidu)Asi jsem lama:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Zkus se podivat na tohle gen.0000000004984_rev_d_front_suspension_fluid_air_coil_spring_charts_2016_0.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 To máš Rock šoky, Fox má vše na svých stránkách, ale chvilku jsem nedávno hledal...Já osobně foukám o trochu méně, protože dle tabulek dost tvrdé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Já foukam podle sagu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 SAG 10% je docela hardcore, já nedávnou upouštěl tlak na sag cca 25% a je to žehlička jedna báseň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Taky si myslím. Měl by být 20 až 30 procent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky