Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Mel by nekdo zajem o Scott Genius 920 (carbon, 29er, full-suspension, trailbike, 2014, papiry, cenovka 46.000) ? Potrebuju spis koupit Sparka, vyhovuje mi vic XC posed, i na trailech.

post-26458-0-02719100-1526287942_thumb.jpg

Upraveno uživatelem 464
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky chlapi. Nejdřív zkusím pořídit držák na mobil a otestuji výdrž iphone SE:-) Jen pamatovat na to, aby člověk vyjížděl se 100proc baterkou. GPX trasu mám vždy nahranou v hodinkách, ale není to úplně ideální. Ale pro hrubou orientaci OK. V cizí lokalitě musím občas zastavovat a mrknout do mobilu právě na mapy.cz. Tady by právě pomohlo čumět na to online.

Odkaz ke komentáři

Díky chlapi. Nejdřív zkusím pořídit držák na mobil a otestuji výdrž iphone SE:-) Jen pamatovat na to, aby člověk vyjížděl se 100proc baterkou. GPX trasu mám vždy nahranou v hodinkách, ale není to úplně ideální. Ale pro hrubou orientaci OK. V cizí lokalitě musím občas zastavovat a mrknout do mobilu právě na mapy.cz. Tady by právě pomohlo čumět na to online.

Iphone jsem vydrzel vozit rok. Pak jsem koupil Garmin Edge 520 a neda se to srovnat. Vydrz baterie, nachylnost na poskozeni, vodotesnost a dalsi veci jizdu s mobilem spis komplikuji.

Odkaz ke komentáři

Chlapy, kdy servisujete vidlici/tlumič? Každý rok jak udává např FOX? Nebo proste až to začne ?chcát? nebo špatně tlumí? Proč bych to měl servisovat každoročně ? To bych raději 5 let neservisoval a pak rovnou raději koupil novou vydlici nebo tlumič (to mi říká můj selský rozum a kupecké počty)

Odkaz ke komentáři

Takže jsem si to myslel dobře:-) budu to řešit až bude problém. Díky

Přesně tak, dělám to stejně, vyčichlá vidle se pozná v lese lehce :cheers: Akorát ten Dyad od Foxe je trochu stres, ale dá se to poznat dobře, že přestane zajíždět hlavní pístek.

Odkaz ke komentáři

Kluci ale optam sem, kdo z vás používá cameru ??? Premyslim o takové té klasice s příznivou cenou a to Vega 5 .... Má s ni někdo zkušenosti ??? Představa: lipnout to na blembák a mít záznam z cest ( jak už kvůli prostředí to převažuje 98%, tak se mi zda, že se na silnicích začíná rojit abnormálně moc *****, kteří si mysli že si daný úsek koupili a když se nesnažej předjíždět na úplně **** místě či situace. Tak si zkoušej zrcadkové odhady, což mě vytačí do běla...

Odkaz ke komentáři

Co máš za tlumič?

FOX float CTD. Nikde jsem nenašel (tak jako u vidlice) kde je napsáno kolik foukat při jaké váze, všude udávají jen SAG. Je mi tak nějak jasný že obecně by měl být SAG cca 10%, ale měřil jsem to vždy sám a vždy došlo ke zkreslení při nastupování nebo vystupování (kolo se vždy zhoupne více než když sedím v klidu)

Asi jsem lama:-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...