Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na BF nejsem, byť jeden kamarád tam moje kola pravidelně postuje. Snad se tam ale taky budu muset zaregistrovat... Ale jsem rád, že i tyhle kola mimo mainstream tu někoho zaujmou.

Odesláno

Skoropodzim bike nadhera!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

To jo... Už to asi začíná. Konec kratasu a terasek s pivkem...ale těším se na to. Ta podzimní atmosféra má taky něco do sebe

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Jasně že jo ja ho měl jako první kámoši se projeli a bylo vymalováno :-) ale schazi ještě jedno ten dnes nemohl :-)

Se někde fasuje ty kola že jsou stejný nebi co? :D

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

To jo... Už to asi začíná. Konec kratasu a terasek s pivkem...ale těším se na to. Ta podzimní atmosféra má taky něco do sebe

Já podzim na kole miluju, jezdeni listim a barvy stromu, parada! Akoat to obcas trochu uklouzne;-))

Odesláno

Hele draci kolik kiláků vám vydrží jeden řetěz na mtb? Posledně jsem v servisu dostal KMC místo původního shimana, mechanik se dušoval, že je "tvrdý" a vydrží víc než shimano HG701 11sp, ale měrka propadá už po 1250km... pucoval a mazal jsem myslím poctivě, takže do KMC se už nenechám ukecat.

Odesláno (upraveno)

Hele draci kolik kiláků vám vydrží jeden řetěz na mtb? Posledně jsem v servisu dostal KMC místo původního shimana, mechanik se dušoval, že je "tvrdý" a vydrží víc než shimano HG701 11sp, ale měrka propadá už po 1250km... pucoval a mazal jsem myslím poctivě, takže do KMC se už nenechám ukecat.

KMC vydrží o fous víc než SH, ale nezaplatí to ten cenovej rozdíl. Shimano 11 sp xt je do 1000 - 1100 km, KMC ten SL max 1400. Záleží dle mého jestli jezdíš 2x11 nebo 1x11. U jednoplacky se natáhne rychleji. Jo a taky co máš za měrku. Já mám 3 a každá ukazuje jinak. Nejhorší je Force a nej je klasika od Kovys. Upraveno uživatelem roura74
Odesláno

noro: tipuju značku tesco

No neviem... Keď som to kupil malo to kovové brzdové páčky kombinovane s prehadzovačkou Shimano, prehadzovačky boli poškodene, tak som to odmontoval ,ostali len brzdové páčky a dokupil som samotné klasické prepínače prehadzovačky.

Odesláno

KMC vydrží o fous víc než SH, ale nezaplatí to ten cenovej rozdíl. Shimano 11 sp xt je do 1000 - 1100 km, KMC ten SL max 1400. Záleží dle mého jestli jezdíš 2x11 nebo 1x11. U jednoplacky se natáhne rychleji. Jo a taky co máš za měrku. Já mám 3 a každá ukazuje jinak. Nejhorší je Force a nej je klasika od Kovys.

Mám to na kole s XT 2x11, měrka i šuplera ukazují stejně = řetěz na vyhození

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...