Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak a budu přezouvat c4c90e6420f2a07e02d457ac5379f1ff.jpg

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Nezkousel jsi dávat na přední kolo jiný plášť než na zadní? Já to tak měl u canyonu a paráda. Teď si ale už nevybavuji jaký model to byl. Zadek byl určitě continental x king a předek tam měli něco podobného, ale určené na požadavky předního kola.
Odesláno

Aha. Přehazovačce je vytahaný řetěz šumák - reagoval jsem na tvůj post.

Jooo sems se upsal, myslel sem prevodnik a pisu prehazka. Ja jinak prehazku na kebuli fuckt nemam;-)

Odesláno

Přehazovačku na hlavě má třeba Trump. Ale to je zas trochu jiná disciplína.

Odesláno

Kluci, mám zase nějaký roupy. Bike mám rok starej,tam asi zatím nic,ale silničku už jezdím třetím rokem,tak si řikám,že bych na ní pořídil nový kola. Moc se v tom ale neorientuju. Predstava tak do desítky za obě. Poradil by někdo? Kupko?

Odesláno

Z peněz, které vrážím do kol (a že je raději ani nepočítám :-)) končí tak 95% mimo ČR. Zvlášť pokud je to nákup v rámci EU to je zcela bezproblémové.

Odesláno

Kluci,

díky za rady. Jak už to tak bývá, když se něco nového vybírá, pěkně jsem se do toho zamotal.

Něco jsem načetl a ty Zondy opravdu spousta lidí doporučuje jako pěkný držáky. Jedním dechem ale dodávají, že Fulcrum Racing 5 je némlich to samý (https://www.probikekit.co.uk/bicycle-wheels/fulcrum-racing-5-c17-clincher-wheelset/11815020.html) A pravda, u toho Campagnola se mi moc nelíbí styl výpletu.

Aby to nebylo tak jednoduchý, tak FR5 stojí o 100? víc než FR6 (https://www.probikekit.co.uk/bicycle-wheels/fulcrum-racing-6-c17-clincher-wheelset/11815017.html) rozdíl je snad jen 100 gramů váhy. Je to tak?

No a teď babo raď.

Odesláno

Co si mám vybrat za kolo na takové to pojíždění po cyklostezkách a projížďku po lesní cestě apod.?
Rozbitá stará cesta v lese vysypaná makadamem je nejhorší terén o kterém se bavíme, takže pevný rám.

Něco jako "trekové" kolo na 29 (mám skoro 2 metry), máte nápady? Najedu jenom 2 tis. ročně, takže
rozumný rozpočet. 30tis. max. a vybavené osazením někde okolo SLX /XT  . . 

Svoje nápady co jsem našel asi postovat nebudu, už v tom mám guláš :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...