TLD Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Duke650, ja vubec netusim a ani nic neplanuju Zadne zarizeni nevozim, tacho jsem dal do haje asi 6let zpatky, pac me stvalo, jak se snazim se prekonavat a zlepsovat a ... proste ta radost z jezdeni se vytracela . Moje jezdeni je 1.5 - 2.5h, jen teren, nejradsi ten drsnejsi Asfalt jen na prejezdu z lesa do lesa. Pres vikend vejlety treba na pul dne, kdzy se chce. Pokud se urva nekam s partou, klidne jezdime celej den. Jezdim kdyz me to bavi a chce se ... , alespon 4-5x tydne se na kolo dostanu, kdyz to klape tak kazdej den. Vetsinou jezdim casne rano pred praci, hned jak se udela svetlo. Se me pak i lepe dela:) Odpo jen kdyz jedu s detma. Nejradsi mam rano kolo a pak hned na motorku Bikum zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Babí léto je v plném proudu, je třeba toho využít Ta posledni fotka ma silu, jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Azuro... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Duke: je to jednoduchy,jestli chceš za míň času ujet víc kilometrů pořiď si jako další kolo silničku :-) Mě hodně udělá občasné dojíždění do práce,kdy ranní minimum je 23km a zpatky i přes stovku,když je čas. Jinak jak piše Tomas: těch tři tisice mam jako takový cíl,to už se podle me pozná,ze se tomu trochu věnuješ. Ja teda letos už skoro 7,ale je to kombo se žiletkou a hodně mi udelal 9 denni bikepacking. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Není lepší měřit spíše čas v sedle než kilometry? Terén, protivítr, profil - to všechno výrazně ovlivňuje nájezd. Čas je v tomhle IMHO objektivnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Duke: je to jednoduchy,jestli chceš za míň času ujet víc kilometrů pořiď si jako další kolo silničku :-) Mě hodně udělá občasné dojíždění do práce,kdy ranní minimum je 23km a zpatky i přes stovku,když je čas. Jinak jak piše Tomas: těch tři tisice mam jako takový cíl,to už se podle me pozná,ze se tomu trochu věnuješ. Ja teda letos už skoro 7,ale je to kombo se žiletkou a hodně mi udelal 9 denni bikepacking.A tak já se zase nechci honit za rekordy, jen se zajímám, jak to ostatní mají vymyšlené s časem na toho hobby.Silničky jsem měl, prodal jsem obě, asfaltkám se vyhýbám, nechci skončit na nárazníku některého z místních gerojů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 TLD: správně :-) taky jedu, jen když se mi chce a bavím se tím. Právě proto jsem přestal jezdit brzy ráno ještě před odchodem do práce. Jako jo, mělo to grády, ty východy slunce a orosené louky a tak, ale jak stárnu, tak si nechci upírat spánek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Duke: to neni o rekordech. V patek pošlu rodinu na chalupu a ja si za nima po praci tech 130 kiláčku dojedu. Na horaku bych to nedal. Provoz kolem Prahy je sice na pikaču,ale to bych nemohl ani jezdit autem služebně do Brna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 (upraveno) Já mám zatím cca 3200km vše Mtb a terén... Takže spokojenost. Jezdím jak čas a rodina a práce dovolí... Víc času na bajk už asi nevyselektuju... Upraveno 11. října 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Přikláním se k většině jak nájezdem tak možnostma, vždy je to hlavně o domluvě a časovejch možnostech, když to jde jedu hned a jsem za to rád ;-) někdy jsem dokonce i vyhnán a to je úplně nejlepší, že už sem doma nesnesitelnej a potřebuju se projet;-)MTB a ježdění hlavně v přírodě, lesy, hory, polňačky, turistický trasy, Zkr?tka z města vypadnout kdykoliv je to možný ať už s rodinou nebo na bajku a přinejlepším kombinace obojího;-)A co sem pořídil stojan na kolo, tak ho beru sebou fakt vždy a to znamená že většinou aspoň na pár hodin vyrazim;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Já včera dorazil 8000 km. Jsem lehce za loňskem, ale to jsem měl lehčí HT. Každopádně spokojenost. Dneska to byly nejkrásnější barvy. Trochu to ovšem kazil vítr. Jestli vydrží tak příští týden bude všechno listí na zemi a začnou pěkný pasti se schovanejma šutrama a dírama. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Paráda! Fotky i nájezd, klobouček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Jo vosmička už je pěkný numero, pro me ale hoodne sci-fi. Jak to stíháš?;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Jo vosmička už je pěkný numero, pro me ale hoodne sci-fi. Jak to stíháš?;-))Docela jo. Ráno brzo vstanu, 3-4 hoďky u NTB pak bajk, po cestě občas telefon, sednu na pařez z telefonu pořeším maily který nepotřebujou excel a tak. No a zbytek večer. Do toho něco kolem baráku, rodina a jiné. Docela se to dá. Nějak se na kole nehoním, takže síly zbydou i na další den a můžu jet znovu. Den má 24 hodin. :-)Když jsem dělal v korporátu tak jsem byl rád za 1500km za sezónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Tak to je super, ja teda v korpu taky nedelam, ale tolik bych proste nestihnul a priznam se, ze mam radsi vyjizdky po obede nebo dopoledne a nekde obed, ale uplne ty ranni vyjizdky jako nerealizuju;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Roura super! Parada, kdyz si to takhle nekdo dokaze zaridit. Tech 8tis nedaji nekteri ani autem:) Ja mam jet zitra Praded a ted objevim toto: Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 roura ten denní režim tiše závidím, chlape. Palec nahoru!Btw znám borce, který má za 12 měsíců (jezdí i v zimě) najeto 18.000, sice vše na žiletce a po rovině, ale i tak vypadá starší než já, a to je o 8 let mladší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Ty se mas Ondro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Ty se mas Ondro! To říká ten pravej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Dnes bylo nádherně, tak jsem si po delší době udělal projížďku valašskými kopci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky