Duke650 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Jezdíte někdo sedlo od Ergonu? Objednal jsem si toto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Dnes fakt hustý Krásně teplo,takovej "teplej" vítr jsem nezažil, bočák mi zatáčel řídítka a v náklonu se o něj dalo "opřít". Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Jezdíte někdo sedlo od Ergonu? Objednal jsem si toto...Vypadá super,určite bude pohodlný. Já mám Tundra 7 je podobný a naprostá spokojenost. Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Dneska zase luxus počasí. Byl by hřích toho nevyužít. Vyrazil jsem na tu naši královnu MS Beskyd. Cestou jsem projel přírodní trail NPP Skalická Morávka. Jsem spokojený jak želva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Vynikající fota z vyjížďky. Díky za ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Jezdíte někdo sedlo od Ergonu? Objednal jsem si toto... Ano (SMR3 PRO Carbon). Barevný "potisk" jde dolů podobně jako z jiných značek. Vlastně nevím, proč to je na tak exponovaných místech, zbytečně se to ošoupe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Díky. Barva nejezdí :-) Kurýr to sedlo SMC4 dovezl před hodinou, na omak OK, ale až čas ukáže "jak to sedne" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Díky. Barva nejezdí :-) Kurýr to sedlo SMC4 dovezl před hodinou, na omak OK, ale až čas ukáže "jak to sedne"zaklad je změřit si prcku a pak vybrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Jasně rozteč jsem měřil, vyplňoval jsem i ten jejich saddle selector, takže by to snad neměla být zrada. Sedlo je už na kole, ale test je ještě daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Ty kola pro prcky jsou úplně famózní, ještě lepší než na obrázku :-) Parádní zpracování, krásný barvy, prckové spadnou doslova na prdel...začínám toho ducha mít rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Pěknej duchacek. Ale tyvle ten bovden k ty hazce je hodně přísnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Pěkná (a relativně lehká) kola pro děti dělá i Superior: https://mtbs.cz/clanek/test-superior-f-l-y-i-deti-maji-sve-dny/kategorie/testy-recenze/rubrika/bike-technika#.W9wTOZNKiBY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 (upraveno) Ale dát 11k za bajka, co bude mít dítě 2 sezóny...ikdyz oni ty ceny jsou prestreleny všude.. Upraveno 2. listopadu 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Kupoval jsem 2x 24" a cenu jsem vždy domluvil okolo 9. Bohužel i takovéhle mašiny smažení na mobilu konkurují těžko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Gusto, tvl, za kolik mas kolo Ty ? To kolo pak relativne slusne prodas a poteces na tom mene, nez kdyz upgradujes kola pro sebe. A o kolik vic nez dve sezony ho vozis? A zrovna u prcku, kde fakt je dulezite, aby mel slusne kolo hned od startu a nezhnusil si biking kvuli 20kg nefungujicimu smejdu... Nerikam, ze ses to Ty, ale miluju papinky co si vozi zadek na karbonu za kilo a remcaj ze detsky kolo, slusnej zaklad, stoji okolo desitky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Řekněte mi, proč dětem dělaj gripshifty? když se s tím tak debilně funguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Řekněte mi, proč dětem dělaj gripshifty? když se s tím tak debilně funguje?Proč by se s tím mělo debilně fungovat? S námi jezdí na vyjížďky dost malých dětí s griptshiftem a jsou úplně v pohodě...navíc je to baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Chlapy, nechcete někdo tyhle gripy? Objednaval jsem je z východu a než došly, tak jsem koupil nové kolo a už je nepotřebuji. Nevím kolik stály, ale jsou velice komfortní a myslím, že už tady o nich byla řeč. Za 199kč vám je dnes pošlu. A sorry, že to házím sem, ale je to cílený prodej na vás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Proč by se s tím mělo debilně fungovat? S námi jezdí na vyjížďky dost malých dětí s griptshiftem a jsou úplně v pohodě...navíc je to baví.Přijde mi, ze packa je lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Souhlasim s Motym, gripshift je shit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky