Mira188 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Ja uz zminoval vyse S3 gear. Ted jsem je testoval a v pohode. Strava naprosto identicky vysledek jako mereni computeru na bajku... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Me by se spis nez AW a Samsung a jine smart watche libilo mit nejake obyc digitalni ukazatele na ruce, kolik ujedu, kolik ubehnu, kroky, atd... notifikace na sms/hovory/prohlizeni mailu mi jsou k h*vnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Me by se spis nez AW a Samsung a jine smart watche libilo mit nejake obyc digitalni ukazatele na ruce, kolik ujedu, kolik ubehnu, kroky, atd... notifikace na sms/hovory/prohlizeni mailu mi jsou k h*vnu No prave ty "obyc chytry hodinky" neumi odpovidajici appky.... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Me by se spis nez AW a Samsung a jine smart watche libilo mit nejake obyc digitalni ukazatele na ruce, kolik ujedu, kolik ubehnu, kroky, atd... notifikace na sms/hovory/prohlizeni mailu mi jsou k h*vnu Garmin, klidně obyč Forerunner 235. Notifikace vypneš a mas čistě měřič s hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Me by se spis nez AW a Samsung a jine smart watche libilo mit nejake obyc digitalni ukazatele na ruce, kolik ujedu, kolik ubehnu, kroky, atd... notifikace na sms/hovory/prohlizeni mailu mi jsou k h*vnu Jukni na Garmin Instinct. Hodně povedenej stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Neplánujete někdo prodávat 24" kolo (chlapecké)?Případně kdo dělá do nových kol dejte vědět ať vímkde nechat prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Já dělám do nových kol :-) Neplánujete někdo prodávat 24" kolo (chlapecké)?Případně kdo dělá do nových kol dejte vědět ať vímkde nechat prachy Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 A jak se dělá do kol? Do aut to ještě chápu... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Tak očumuju na netu různá kola (MTB HT 29 v ceně cca 30kkč) a co se tak dívám, je snad u všech těchto kol dvou či jedno převodník. Problém je, že bych chtěl mít i těžší převody, což tak nějak v tichosti vymizelo. Aktuální bike má nejtěžší převod 4,0 (44z->11z); jak pořešit na novém kole jeho zachování? Počítám, že jeden převodník určitě ne, ale i u dvoupřevodníku bývá ten větší jen cca 36-38 zubů. A 38z má snad jenom RB. Ideál by byl 40z, což by tak odpovídalo 44z na 26er kolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Čéče i závodníkům stačí jednopřevodník, bejt tebou to tak nehrotím.. do šlapaný čtyřicítky až pětačtyřicítky na rovině ti 36 - 38 vystačí. Pokud jezdíš na biku přes 35 průměr, halt budeš muset kmitat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Tak ono je to na dlouhy rovinky a kopce dolu, kmitat se mi moc nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Tak zrovna SRAM eagle kazeta ma 10-50. A k tomu resis prevody tim, ze menis predni prevodnik podle chuti. Ja pouzivam 34-36 a nikdy jsem nikde nezastavil. Treba climb z radotina, smer na kosor, 21% prumerny gradient, a 34 chainring byl bez zastaveni.Lidi co daji 30-32 tooth chainring museji mit dost pohodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Tak ono je to na dlouhy rovinky a kopce dolu, kmitat se mi moc nechce...vem tohle https://www.decathlon.cz/horske-29-kolo-xc-500--id_8518393.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 To ma tak 34/11z, jinak bych ho bral, uz jsem na nej koukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Jestli chceš co nejtěžší převod s jedním převodníkem, potřebuješ kolo s XD ořechem, aby šla nasadit kazeta s 10z pastorkem - v Decathlonu ten vyšší model za 39 tisíc, což je i tak dobrá cena. V dnešní době se běžně osazují NX Eaglem kola za 100 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Převodník 38z stojí pár stovek, ale i tak si myslím, že pro běžného smrtelníka je 34 akorát a 36 už dost... Pokud teda nejezdíš opravdu jen z kopce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 myslím, že to strašně moc řešíš, kup už nějaký kolo a hlavně jezdi nebo tu prokecáš sezonu a nenajedeš nic a to by byla škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Tak očumuju na netu různá kola (MTB HT 29 v ceně cca 30kkč) a co se tak dívám, je snad u všech těchto kol dvou či jedno převodník. Problém je, že bych chtěl mít i těžší převody, což tak nějak v tichosti vymizelo. Aktuální bike má nejtěžší převod 4,0 (44z->11z); jak pořešit na novém kole jeho zachování? Počítám, že jeden převodník určitě ne, ale i u dvoupřevodníku bývá ten větší jen cca 36-38 zubů. A 38z má snad jenom RB. Ideál by byl 40z, což by tak odpovídalo 44z na 26er kolu. Podle mě to zbytečně řešíš. Já jsem hobby rider a mám taky 1x12. Po rovině nebo z mírného kopce to 45 km/h jede v pohodě aniž bys vypadal jako vrtulník a do kopce jsem nejmenší převod snad ještě nedal. A ten komfort, že nemusíš vůbec řešit co máš vepředu, ten je prostě k nezaplacení. Měl jsem předtím 2x10 a tohle je fakt pohádka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Moty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Jen at to resi:) Odjinud: u porovnani prevodu musis pocitat taky s rozdilem obvodu kola. Jestli resis nejtezsi prevod tak ekvivalent 44->11 sestadvacitky (cca 8,5m na jednu revoluci pedalu) je na 29 prevod 36->10. 38z na 29 uz toci eelsi vzdalenost. (na ostatni pastorky nekoukej, ty jsem si odsunul stranou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky