464 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Problém spíš bude, že nám tu prodávají kola za nesmyslné ceny. Když koukneš na anglický trh,tak vybereš moc pěkný gravel dobře osazený s cenovkou hodně před 40k i s dopravou. Jen ho bohužel neotestujes.Posli prosim eshop, kde maji tak moc bombasticke ceny...Zkouset kola ani moc nepotrebuju, reach a stack jsou pro me rozumne indikatory a zbytek berou recenze, nebo delky predstavcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Já fakt nevím jestli mě bude vadit gravel o kilo nebo 2 těžší, když jich 20 zbytečných vozím na břiše :-D JInak mechanicky kotoučovky cajk - kdo brzdí, bývá druhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Anglický obchody např zde:https://www.planetx.co.uk/https://www.evanscycles.com/http://merlincycles.com/http://wiggle.co.uk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Paw me předběhl.Prave PlanetX man v merku,ale jen rám. Zbytek sestavit. Chtěl bych tam jednoplacku. exburn: i s 20kg batohem na předku je znát,jestli sedlas kolo o 2kg lehčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Myslim ze s tema UK eshopama to neni tak horky jak hajpujete. Jednak v CZ shopech bejvaj taky casto dobry slevy. Priklad za vsechny, shanim tretry bile Giro Empire SLX nebo ACC ve velikosti 44. Nejlevnejsi u nas se daly sehnat snad za 4700.... Na britskych eshopech bud nejsou, nebo stojej 6k.... Obcas je tam neco za 4800, ale to je postizena velikost nebo barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Takže už je to tady, fakt starnu. Co to znamená"hajpujete" fakt netuším,ale jestli to má znamenat, že ti něco jako tlačíme,tak to seš na omylu. Kup si kole kde chceš. Já co jsem probrouzdal nabídky v ČR,tak mi prostě vyšlo takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 (upraveno) @464: Co tohle: https://www.merlincycles.com/giro-empire-acc-road-cycling-shoe-82902.html - ve 44 maj 3 barvy EDIT: kdyby se to mezitím změnilo, tak v době vkládáni odkazu stály 3748,50Kč (127,50 Libry) Upraveno 21. března 2019 uživatelem Paw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 @464: Co tohle: https://www.merlincycles.com/giro-empire-acc-road-cycling-shoe-82902.html - ve 44 maj 3 barvy EDIT: kdyby se to mezitím změnilo, tak v době vkládáni odkazu stály 3748,50Kč (127,50 Libry)Jo, ale shanim bile jak jsem psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Tak u nás se mladej opičí po fotříkovi, hlavně teda z důvodu že fotřík odmítá vysypat 4 pětky za dětskýho Lectora Všimněte si absence plastovýho chrániče na zadním kole (němčouři dávají zvlášť do krabice) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Pokud mi poradite neco lepsiho nez to RB, tak budu samozrejme rad. Vaha je 12,12kg na S, ja bych sel do eLka, tj, 12,32kg. Bez pedalu. Co jsem koukal na Bike forum, tak v teto cene se tam doporucuje RB, Kellys Gate a Decathlon.Decathlon ma vyborny pomer cena / vykon, ale bohuzel pro me je ta jednoplacka Sram dealbreaker. Dneska jsem byl projet to RB a prevod 38/11 tam fakt chci. K RB - na Bike foru se vesmes shodnou, ze moc levnejc to nepostavis. Samozrejme pokud stavis sam - neplatis praci - a mas nektery dily svoje nebo za levno tak ano, ale to neni muj pripad. Jinak ta cena stejne neni final. Pripoctu pedaly, lepsi sedlo, ev. rohy, kosik + ty upgrady, co jsem psal (rafky, naboje, pneu, kotouce...) a jsem na 35kkc jen to fikne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Dnes to šlo , krásný počasí... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 A co, uz sis byl zaplavat? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 A co, uz sis byl zaplavat? :-)Ne, ale bezva jsem se projel na KOLE.... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Odjinud, neres ty sra.ky a ber to RB. Jsou to super biky a maj super support. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Zdravím, zkušenější. Loni jsem udělal upgrade a z trekového kola přešel na horské, konkrétně Kellys Gate 50. Najel jsem cca 600 km a spokojenost. Nyní jsem se zeptal prodavače, zda má cenu do něčeho na kole zainvestovat a říkal, že jedině by asi vyměnil sedlovku za karbonovou. Vážím 90 kg, o váhu kola mě nejde a je mě jasné, že na nějaké 10 - 20 km vyjíždce to asi nepoznám, ale občas jsem měl i za den 50 - 60 km a tam prý bych ten komfort ocenil. Investoval bych do toho max 2 tis. Prošel si někdo z Vás tímto procesem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Na kolech bych radsi upgradoval na 1x12 / 1x11 prevody. Nejlepsi vec.Komfort bych asi neresil karbonovou sedlovkou, ale tubeless a diky nim i malinko nizsimu tlaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Já jsem na kolo karbonovou sedlovku dal a komfort se vylepšil. Takže doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 (upraveno) Pro MAD68: A mohu poprosit jaký typ? Upraveno 22. března 2019 uživatelem Bobisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Zdravím, zkušenější. Loni jsem udělal upgrade a z trekového kola přešel na horské, konkrétně Kellys Gate 50. Najel jsem cca 600 km a spokojenost. Nyní jsem se zeptal prodavače, zda má cenu do něčeho na kole zainvestovat a říkal, že jedině by asi vyměnil sedlovku za karbonovou. Vážím 90 kg, o váhu kola mě nejde a je mě jasné, že na nějaké 10 - 20 km vyjíždce to asi nepoznám, ale občas jsem měl i za den 50 - 60 km a tam prý bych ten komfort ocenil. Investoval bych do toho max 2 tis. Prošel si někdo z Vás tímto procesem?já myslím že jsou to vyhozené peníze,placebo efekt ..investuj raději do lepšího sedla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Pro MAD68: A mohu poprosit jaký typ?EC90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky