Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Problém spíš bude, že nám tu prodávají kola za nesmyslné ceny. Když koukneš na anglický trh,tak vybereš moc pěkný gravel dobře osazený s cenovkou hodně před 40k i s dopravou. Jen ho bohužel neotestujes.

Posli prosim eshop, kde maji tak moc bombasticke ceny...

Zkouset kola ani moc nepotrebuju, reach a stack jsou pro me rozumne indikatory a zbytek berou recenze, nebo delky predstavcu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim ze s tema UK eshopama to neni tak horky jak hajpujete.

Jednak v CZ shopech bejvaj taky casto dobry slevy. 

Priklad za vsechny, shanim tretry bile Giro Empire SLX nebo ACC ve velikosti 44. Nejlevnejsi u nas se daly sehnat snad za 4700.... Na britskych eshopech bud nejsou, nebo stojej 6k.... Obcas je tam neco za 4800, ale to je postizena velikost nebo barva.

Odkaz ke komentáři

Pokud mi poradite neco lepsiho nez to RB, tak budu samozrejme rad.

Vaha je 12,12kg na S, ja bych sel do eLka, tj, 12,32kg. Bez pedalu.

Co jsem koukal na Bike forum, tak v teto cene se tam doporucuje RB, Kellys Gate a Decathlon.

Decathlon ma vyborny pomer cena / vykon, ale bohuzel pro me je ta jednoplacka Sram dealbreaker. Dneska jsem byl projet to RB a prevod 38/11 tam fakt chci.

K RB - na Bike foru se vesmes shodnou, ze moc levnejc to nepostavis. Samozrejme pokud stavis sam - neplatis praci - a mas nektery dily svoje nebo za levno tak ano, ale to neni muj pripad.

Jinak ta cena stejne neni final. Pripoctu pedaly, lepsi sedlo, ev. rohy, kosik + ty upgrady, co jsem psal (rafky, naboje, pneu, kotouce...) a jsem na 35kkc jen to fikne...

Odkaz ke komentáři

Zdravím, zkušenější. Loni jsem udělal upgrade a z trekového kola přešel na horské, konkrétně Kellys Gate 50. Najel jsem cca 600 km a spokojenost. Nyní jsem se zeptal prodavače, zda má cenu do něčeho na kole zainvestovat a říkal, že jedině by asi vyměnil sedlovku za karbonovou. Vážím 90 kg, o váhu kola mě nejde a je mě jasné, že na nějaké 10 - 20 km vyjíždce to asi nepoznám, ale občas jsem měl i za den 50 - 60 km a tam prý bych ten komfort ocenil. Investoval bych do toho max 2 tis. Prošel si někdo z Vás tímto procesem?

Odkaz ke komentáři

Zdravím, zkušenější. Loni jsem udělal upgrade a z trekového kola přešel na horské, konkrétně Kellys Gate 50. Najel jsem cca 600 km a spokojenost. Nyní jsem se zeptal prodavače, zda má cenu do něčeho na kole zainvestovat a říkal, že jedině by asi vyměnil sedlovku za karbonovou. Vážím 90 kg, o váhu kola mě nejde a je mě jasné, že na nějaké 10 - 20 km vyjíždce to asi nepoznám, ale občas jsem měl i za den 50 - 60 km a tam prý bych ten komfort ocenil. Investoval bych do toho max 2 tis. Prošel si někdo z Vás tímto procesem?

já myslím že jsou to vyhozené peníze,placebo efekt ..investuj raději do lepšího sedla

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...