Jan Procházka Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Kluci, dneska jsem poprve jel na SRAM eTAP. Muj prvni kontakt se SRAMem, jinak vzdycky SHIMANO. Super vec, jestli mate moznost vyzkouset, prubnete to, at muzete porovnat. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Bobisku,u kola v téhle cenové relaci bude asi upgrade čehokoliv znamenat zvýšení komfortu,ale vykašlal bych se na to. Podle toho co píšeš jezdíš fakt málo ( v relacích běžných hobiku),takže jak už bylo napsáno,byl by to spíš placebo efekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Tyvle bikesalon na prime... Tam už testujou jen ebajky... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Tyvle bikesalon na prime... Tam už testujou jen ebajky... :/No jo, nova doba za chvili budes na normalnim kole " trapnej " Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 No jo, nova doba za chvili budes na normalnim kole " trapnej " Mira TapatalkVypadá to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Vypadá to takByl jsem prezout a kluci mi sverili ze 90% objednavek jsou Ecka.... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Byl jsem prezout a kluci mi sverili ze 90% objednavek jsou Ecka.... Mira Tapatalksvět se v prdel obrací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 v mém okolí mluví o e-kolech lidi, kteří na normálním kole (už) nejezdí... případně o tom mluví jako o dárku pro rodiče. snad to je těch 90%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Trochu nadhledu gentlemani :-)Jako kdyby nám nemohlo být jedno, kdo si co koupí, kdo na čem jezdí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 (upraveno) Sekta? Odlskůl? Vývoj? Před pár lety si lidi ťukali na hlavu při 29" kol na biku,dneska už 26" v obchodě nenajdeš . . . Edit - jo, už se těším za pár let na ebike, a třeba už bude vážit o 5 kilo míň. Upraveno 23. března 2019 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 53 let + Scott Genius 900SL + 29" = výkon jedna oslí síla :-)ale kyčle a kolena za pár let zavelí k přechodu na éčko...můj favorit je zatím Levo FSR, pro jejich motory Brose děláme nějaké komponentyale právě se rozjíždí X-tá vývojová vlna, nové motory Fazua jsou pro řadu lidí to pravé ořechovéhttps://ebike-mtb.com/en/the-best-emtb-motor/https://ebike-mtb.com/en/lapierre-ezesty-am-ltd-ultimate-review/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Je mi u pr... kdo na cem jezdi. Ale fakt mne serou ti co na bajku prakticky jezdit neumi a vlitnou s Eckem do singlu a bojujou o holej zivot. Ostatni maj z toho prd bo takovyho nepredjedes a aby zastavil a treba te pustil ho ani nenapadne. Na kecy pri vyjezdech typu "my te navrchu pockame" jsem si uz zvyk... Jinak nic proti... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Víme přece že potkat nezkušeného na kole bez motoru je celkem běžná věc... BTW dnes je nádherně, až na pěšáky se sluchátky / holemi / pejsky = místy slušný slalom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 To byla dneska nadhera na Krivoklatsku.. akorat jsem nejak vic z formy, nez jsem cekal:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 K těm e-bikům.Ja dneska na testovací vyjížďce u grill Míšov.U okýnka říkám: ?klobásu a birel?Borec za mnou: ?dobrý den, nemáte na půjčení prodlužovačku?? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Jsem dnes testoval trasovani v bike navigaci podle open street map a k mymu podivu se po lesich vyzna lip nez google... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 K těm e-bikům.Ja dneska na testovací vyjížďce u grill Míšov.U okýnka říkám: ?klobásu a birel?Borec za mnou: ?dobrý den, nemáte na půjčení prodlužovačku?? Ty vole, já bych mu dal prodlužovačku :-) :-) Dneska jsem viděl na baterkách už i malé děti, těm lidem normálně regulérně hrabe...jinak to byl krásný den, rýsuje se mi nový parťák do nepohody :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 (upraveno) K těm e-bikům.Ja dneska na testovací vyjížďce u grill Míšov.U okýnka říkám: ?klobásu a birel?Borec za mnou: ?dobrý den, nemáte na půjčení prodlužovačku?? Sent from my iPhone using Tapatalkjestli to byl nějakej mladík nebo svěží člověk, tak bych ho poslal s celým tím ansablem do prdele... Ať si to s tou 20kg krávou doslape domů Upraveno 23. března 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Jako ze zimaku na letni? :-) Byl jsem prezout a kluci mi sverili ze 90% objednavek jsou Ecka.... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Jako ze zimaku na letni? :-) Neee... Prezouvam kdyz je to sjety, co ty? Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky