jebiga Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Tohle jsem musel sem dat když je ten pátek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 A máte mě někdo nazvat cyklistou tak mě teda rozpálíte do ruda!! Ode dneška jsem člověk co jezdí na kole, jasný? :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Ehm, kolista?:-) A máte mě někdo nazvat cyklistou tak mě teda rozpálíte do ruda!! Ode dneška jsem člověk co jezdí na kole, jasný? :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Kuci, pouzivate nejakou appku nebo web na ulozene trasy? Nejlepe, kde si lze navolit i typ kola. Diky;) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Co si představit pod pojmem uložené trasy? Je to to, co jsi projel nebo to, co chceš projet? Nejznámější jsou Strava a Endomondo, pokud ti jde čistě o cykloturistiku bez přeměřování čehokoliv, tak mrkni na Komoot. Všechno má web i aplikace pro mobily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Ehm, kolista?:-) https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/rikejte-cyklistum-jinak-jsou-to-lide-rika-studie-40276052 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Co si představit pod pojmem uložené trasy? Je to to, co jsi projel nebo to, co chceš projet? Nejznámější jsou Strava a Endomondo, pokud ti jde čistě o cykloturistiku bez přeměřování čehokoliv, tak mrkni na Komoot. Všechno má web i aplikace pro mobily.Mel jsem na mysli jiz projete trasy pro inspiraci. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 (upraveno) Tak již zmíněná strava nebo endomondo Upraveno 30. března 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Používal jsem endomondo v mobilu a teď mám stravu a Garmin. Přijde mi že to má lepší funkce. Definují se tam trasy nebo úseky, ve kterých pak můžeš sledovat i výkon ostatních. Možná to má i endomondo, ale ve stravě to na mě vyskočilo hned bez nastavování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Endomondo segmenty nemá. V tomhle je strava výborná. Asi celkově je vychytanejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Já jsem buď slepý nebo kus cypa. Ve stravě mi to najde jen segmenty, ne celé (již někým uložené) trasy. Jestli to nebude tím, že jsem pouze na free verzi. Jinak už něco hledám na bikemap a cykloserveru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Aha, pochopil jsem to až teď. Na Stravě / Endomondu se ti ukazujou tvoje projetý trasy, pokud chceš inspiraci, tak na těchto serverech musíš začít sledovat (přidat si do přátel) cyklisty z okolí, pak uvidíš co projeli oni a můžeš se inspirovat. O veřejným seznamu tras nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Já jsem buď slepý nebo kus cypa. Ve stravě mi to najde jen segmenty, ne celé (již někým uložené) trasy. Jestli to nebude tím, že jsem pouze na free verzi. Jinak už něco hledám na bikemap a cykloserveru.i ve free to maká. Jen si musíš najít followery. No a svoje tratě pak nechat sdílet aby je viděli všichni ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Jsem tlustý, na žádné výkony poslední dobou není čas, ale nohy neuvěřitelně drží, luxus :-) Asi si něco málo pamatují, myslím že jsem připraven na nějaké té blbosti v horách, jen trochu zhubnout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Dneska to byla krasa! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Ahoj kolegové, je tu nějaký cyklista z Plzně nebo okolí? Jsem tu čerstvé nastěhovanej a hledám nějaké trasy pro začátečníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 (upraveno) mi se dnes nakonec podařilo alespoň na chvíli urvat a trochu se projet - začínám zapomínat na komfort odpruženého MTB a to zběsilé drkotání mi tak nějak přijde víc a víc normální nakonec jsem se napojil na super cyklostezku nový jičín - hostašovice a kilometry začaly utíkat... kdyby ještě tak ta fyzička byla trochu co k čemu Upraveno 31. března 2019 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Ahoj kolegové, je tu nějaký cyklista z Plzně nebo okolí? Jsem tu čerstvé nastěhovanej a hledám nějaké trasy pro začátečníka.tak třeba já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Včera jsem makal na zahradě a dnes bajk. Zkusil jsem i trochu víc lesa, ale pořád je to s občasnýma sněhovýma úsekama. A kde sníh není tak je mokro a bláto. Ale super. A přejel jsem prvních 1000 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky