Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Co si představit pod pojmem uložené trasy? Je to to, co jsi projel nebo to, co chceš projet?

Nejznámější jsou Strava a Endomondo, pokud ti jde čistě o cykloturistiku bez přeměřování čehokoliv, tak mrkni na Komoot.

Všechno má web i aplikace pro mobily.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co si představit pod pojmem uložené trasy? Je to to, co jsi projel nebo to, co chceš projet?

Nejznámější jsou Strava a Endomondo, pokud ti jde čistě o cykloturistiku bez přeměřování čehokoliv, tak mrkni na Komoot.

Všechno má web i aplikace pro mobily.

Mel jsem na mysli jiz projete trasy pro inspiraci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Aha, pochopil jsem to až teď. Na Stravě / Endomondu se ti ukazujou tvoje projetý trasy, pokud chceš inspiraci, tak na těchto serverech musíš začít sledovat (přidat si do přátel) cyklisty z okolí, pak uvidíš co projeli oni a můžeš se inspirovat. O veřejným seznamu tras nevím.

Odkaz ke komentáři

Já jsem buď slepý nebo kus cypa. Ve stravě mi to najde jen segmenty, ne celé (již někým uložené) trasy. Jestli to nebude tím, že jsem pouze na free verzi. Jinak už něco hledám na bikemap a cykloserveru.

i ve free to maká. Jen si musíš najít followery. No a svoje tratě pak nechat sdílet aby je viděli všichni ostatní.
Odkaz ke komentáři

mi se dnes nakonec podařilo alespoň na chvíli urvat a trochu se projet - začínám zapomínat na komfort odpruženého MTB a to zběsilé drkotání mi tak nějak přijde víc a víc normální :) nakonec jsem se napojil na super cyklostezku nový jičín - hostašovice a kilometry začaly utíkat... kdyby ještě tak ta fyzička byla trochu co k čemu :)

09a73d5ebe76cb001dde4bebb4fbb490.jpg

Upraveno uživatelem Anela
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...