vzduch Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Jsem debil debil debil. Dnes po práci jsem přezul FastTrak z 2,1? na 2,3? no a samozřejmě jsem u toho buď cvaknul duši nebo poškodil ventilek v předním kole, zjistil jsem to až večer, náhradní nemám, zítra všude zavřeno, takže ze zítřejší vyjížďky nic nebude, kuafixA co tak kamarádi bikeři z okolí nebo to zalepit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Mám na gravelu jednotac od Sramu Apex. Moje první jednoplacky a jsem z toho nadšenej. Vzadu mám pak kazetu 11-46 a opět,jsem s ní hodně spokojenej. Když to drtim po silnici,tak mi převody vůbec nechybějí a do terénu úplně v pohodě. Plášť jsem po dlouhém vybírání vzal WTB Ridller 700x37 a taky naprostá spokojenost. Teď jsem ještě objednal do zásoby Vittoria Tereno 700x40,na to jsem taky četl chválu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 hele lidi sháním tohle kolo pro mladýho .... respektive nesháním tohle kolo, ale lepší cenu na tohle kolo, protože ten nesmysl na dva roky ježdění se mi nechce dávat .... kdybyste měl někdo možnost a měl momentální charitativní náladu, tak mi můžete napsat SZ ..... odměna dle dohody Author Record 16 - 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Že by důkaz existence Boha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Ja se spis divim, ze nemas tubeless Az na ne prejdes, tak ti zbude hodne dusi koukam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Duse se neztrati, porad sebou nejakou vozim, kdybo mliko nezafungovalo, nebo kdybych to sliknul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Ráno foukalo a zima, ale celkově pěkný počasí. Lehce přes 60km, 4 a půl hodiny a 944 výškových metrů dle gps, na osmiletý dítě docela slušný, no ne? Mám místy co dělat abych stíhal, ještě že jsem cvalík a z kopce mě ta gravitace přitahuje jako blázen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Ja se spis divim, ze nemas tubeless Az na ne prejdes, tak ti zbude hodne dusi koukam Bezduše mám na záložním kole (Orbea OIZ 27,5?), je s tím děsný voser, za přetěsnění po zimě jsem zacáloval 1700 :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Duke, co ze si caloval? Pretesneni po zime? To asi zacnu delat, za 1200...at sem levnejsi a budou Rolexky. Ja max doleju po lete mliko a kdyz neznicim, nezuju pneu, tak do vymeny na to nemaknu. Co vozis za rafky/plaste, ze musis pretesnovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 (upraveno) To kolo nejelo od srpna 2018, tmel vyschnul, tlak na nule. Ráfky XT, pláště Hutchinson. Platil jsem za dva nové ventilky a tmel plus cca dvě hodiny práce na vyčištění ráfků / odstranění zaschlého tmelu... Upraveno 1. května 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Hele, tak stacilo dolejt milk a fouknout ne? Odstraneni zaschleho tmelu jo, das to na hodku do kyble s vodou a cajk. Ale jako jo, dobrej business a ses dobrej zakaznik. Tak at to jezdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 To jo :-) to já jsem, uživím jednoho majitele cyklokrámu okresního formátu :-))Jinak ty nové FastTrak 29x2,3 S-Works místo 29x2,1 standard jsou fakt boží. Nejsou o nic těžší a díky většímu objemu dle očekávání lépe pohlcují drobné nerovnosti. Větší valivý odpor jsem nezaznamenal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Pánové, jak to děláte, aby s váma nejala přítelkyně / manželka? :-)Na mě se dneska zase nalepila, jako že jsme prý málo spolu, a vyjížďka na nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Nejdřív jedem pomalu spolu, řekněme tak 20-30km, to manželce stačí. Pak dáme někde pivo/limo, manželka jede domů a já se jedu dorazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Udělal jsem jí dvě děti a nejezdime už nikdo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Pánové, jak to děláte, aby s váma nejala přítelkyně / manželka? :-)Na mě se dneska zase nalepila, jako že jsme prý málo spolu, a vyjížďka na nic...zeptej se Kuncáka,on ti pořadí jak to s ni máš vyřídit .....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 ona to malokdy byva cistokrevna "cyklostezka". ja jsem pro zit a nechat zit. obcas pribrzdim, obcas pokrcim rameny, ale porad jsem rad, ze se nemusim michat na silnici s auty.mozna i proto, ze sam obcas stezku vyuzivam jako chodec, bezec, bruslar i cykliskta. jo, jako bezec se snazim bezet vedle asfaltu, ale nekdy to proste nejde...Mám to stejně, frekventovaným asfaltovým cyklostezkám se pokud možno vyhýbám a když už tam musím, tak s vědomím, že "patří všem" a nemám výsadní právo ničím neomezené jízdy. Takže když vidím rodinku s dětma, raději přibrzdím, i když je kolem nich dost místa. Když vidím inlajnist(k)u se sluchátkama, tak si dám bacha na boční odstup atd. atd. atd. Zvonek používám jen výjimečně, jsem ohleduplný a jistou základní dávku ohleduplnosti očekávám od ostatních. Ale co jsem viděl dnes, to vám musím popsat. Nejsem konfliktní typ, ale na půl sekundy jsem měl v hlavě představu, že když to teď otočím domů, kde si z trezoru vyzvednu pistoli, tak se ještě stihnu vrátit a prostřelit těm blbcům kolena. Pak jsem se za to zastyděl a nechal jsem to být :-)Musel jsem kousek po cyklostezce Sázava-Přibyslav. Díky počasí - chladno a větrno - tam bylo o hodně méně lidí než obvykle.S inlajnisty nemám problém, ani když mají hodně rozevlátý styl, efektně rozhazují nohama a zasahují do druhého pruhu - furt se tam nějak bezpečně vejdu.Mám pochopení, i když jedou vedle sebe a tlachaj - z dálky cinknu, uhnou, pohoda.Ale dnes jsem potkal exota a exotku, cca 45 let, kteří vymysleli zlepšovák - vzali si hůlky od běžek. Ty dlouhatánské. A jeli vedle sebe. A na cinkání - opakované - zvysoka srali. Prostě model "my si tady chceme užít, celá šířka stezky je teď naše a vy ostatní můžete leda tak obdivovat naše pozadí". Na volání "s dovolením" se boreček jedoucí v levém pruhu ohlédnul přes rameno a myslíte že uhnul? Prd. No a zkuste předjet debila, který vám tu zasranou hůlku může vrazit do oka nebo do špic... tož jsem si vedle stezky udělal taktickou zastávku, napil jsem se, přečetl maily :-) a po chvíli jsem pokračoval k nejbližímu exitu ze stezky směr lesy louky ... jeden by nevěřil, jak mu nějaký bezohledný hovádko může pokazit náladu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Měl si použit bidon a poradně je opláchnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Nebudu přece plýtvat vzácnou vodou na pitomce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 (upraveno) Ráno foukalo a zima, ale celkově pěkný počasí. 20190501_143633-788x1007.jpgLehce přes 60km, 4 a půl hodiny a 944 výškových metrů dle gps, na osmiletý dítě docela slušný, no ne? Mám místy co dělat abych stíhal, ještě že jsem cvalík a z kopce mě ta gravitace přitahuje jako blázen Screenshot_20190501-134726_Runkeeper.jpgJa letos zanevřel a jel na druhou stranu a bylo super, dokonce mi letos poprvé foukalo sem tam do zad Upraveno 1. května 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky