kupko Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Odesláno 13. května 2019 Nickolas super ať slouží a děla radost a v sobotu ho můžeš hned otestovat na silesce :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Odesláno 13. května 2019 Já v sobotu žiletka v neděli bajk a teď sotva chodim :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
nickolas Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 gratulace, přivézt si novej bajk já vždy super... Máš pevnou osu? Protahnes a rychloupinakem utáhnes. Žádná vědaKdyz rikam ze nejde, tak nejde!!! Protahnes a utahnes...to sem si taky myslel. Nejdu do prace driv, nez to utahnu! A ty gumy jsou obri, fakt anakondy. Trochu me desi, ale libi se mi
roura74 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 Kdyz rikam ze nejde, tak nejde!!! Protahnes a utahnes...to sem si taky myslel. Nejdu do prace driv, nez to utahnu! A ty gumy jsou obri, fakt anakondy. Trochu me desi, ale libi se mi https://youtu.be/1U674WmrgUo'>
nickolas Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 Kez by... Je tam Manitou Hexa cosi a funguje to trosku jinak. Trikrat otcenas a ctyrikrat zdravas a uz jedu do prace, povedlo se
nickolas Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 https://www.youtube.com/watch?v=14-4cFOR-PM To video je sestřih jejich nejlepšího mechanika. Tak rychle to vůůůůůbec nejde!!!!A ten stříbrný bazmek u upínáku se ještě musí lehce pošroubovat, aby upínák držel jak má...
spineshank Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 Kdyz rikam ze nejde, tak nejde!!! Protahnes a utahnes...to sem si taky myslel. Nejdu do prace driv, nez to utahnu! A ty gumy jsou obri, fakt anakondy. Trochu me desi, ale libi se mi ta guma je takovej halfatbike
nickolas Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 Ty gumy jsou silene. Se bojim defektu! Rezerva mi vlezla do brasny tak tak. A foukat to budu asi tyden...si zavolam taxika Vsecko nastavene, pedaly vymenene, kosik na miste, prvni hodinka v lese za mnou. Dest nedest. Fajne to je jak chleba s maslem!
TLD Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 nickolas, moc peknej RM. Z kopce to musi bejt mazec, to musi zrat sutry a koreny jak nic na tech balonech.
Gustaf Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 sundej si ty samolepky s kotoučů....
nickolas Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 Moc sjezdu nebylo, bo bych musel do kopce Par let jsem nejezdil, takze zatim zlehka. Ale vzal jsem to pesinkama, kterym jsem se na HT obvykle spis vyhybal Koreny, blaticko... Je to super, nechapu jak jsem bez toho mohl zit
nickolas Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 sundej si ty samolepky s kotoučů....Ja viiiiiiiiim...
Tom4 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 sundej si ty samolepky s kotoučů.... Jako nálepky na kotoučích jsou špatně? A ten plastovej talíř vzadu za kazetou už nikoho nesere? Jako vážně?To už zase jde do módy? :D (narážka na narážky co tu byly OKAMŽITĚ když se objevila fotka bike s plastovým ufem vzádu )
odjinud Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 A dej si tam odrazky. :-) Ja viiiiiiiiim...
Robertilos Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 Cédéčko samozřejmě taky dolů, to už razilo na fotce kola v autě Jinak parádní mašina, tak ať to sjíždí
African Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 Jako nálepky na kotoučích jsou špatně? A ten plastovej talíř vzadu za kazetou už nikoho nesere? Jako vážně?To už zase jde do módy? :D (narážka na narážky co tu byly OKAMŽITĚ když se objevila fotka bike s plastovým ufem vzádu ) Nesere, protože většinou při drsnějším sjezdu odlétne sám Proč to tam vůbec dávají? Nařízení EU?
Duke650 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 Ty pláště 2,8 jsou luxus z kopce a peklo do kopce,dva víkendy jsem zkoušel Spešl (Kenevo na 2,8" a Levo na 3,0") s e-dopingem, takže se dalo i do kopce,ale hlavní rokenrol nastal právě v těch nejrozbitějších pasážích, kterým se běžně vyhýbám.Na normální full si 2,8 nedám, ale na stará kolena ebajk s 2,8 to budou orgie komfortu :-)
nickolas Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 Vsecko pujde dolu, samolitr, listecky i ta pic... ufo! Musel jsem vyjet rychle, ne?! Urezat riditka a hura do lesa.
Robertilos Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 Ještě bych dal dolů ty brzdy, ty jsou těžce poddimenzované na takové kolo. Páky jsou v pohodě, ale třmeny jsou z nějaké nejnižší řady a nejsou kompatibilní s lepšími kotouči. Nevím, proč se dělají tyhle nesmyslné kombinace. Tyhle kotouče se přehřejou během chvilky. Uvidíš sám.
Gustaf Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 Jako nálepky na kotoučích jsou špatně? A ten plastovej talíř vzadu za kazetou už nikoho nesere? Jako vážně?To už zase jde do módy? :D (narážka na narážky co tu byly OKAMŽITĚ když se objevila fotka bike s plastovým ufem vzádu )ne, čím víc nálepek na kotouči, tím líp :D plastový sračky jsem si nevšiml, jinak bych mu napsal, ať to sundá
Doporučené příspěvky