Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

gratulace, přivézt si novej bajk já vždy super... Máš pevnou osu? Protahnes a rychloupinakem utáhnes. Žádná věda

Kdyz rikam ze nejde, tak nejde!!! Protahnes a utahnes...to sem si taky myslel. Nejdu do prace driv, nez to utahnu!

A ty gumy jsou obri, fakt anakondy. Trochu me desi, ale libi se mi :D

Odesláno

Kez by... Je tam Manitou Hexa cosi a funguje to trosku jinak. Trikrat otcenas a ctyrikrat zdravas a uz jedu do prace, povedlo se ;)

Odesláno

Kdyz rikam ze nejde, tak nejde!!! Protahnes a utahnes...to sem si taky myslel. Nejdu do prace driv, nez to utahnu!

A ty gumy jsou obri, fakt anakondy. Trochu me desi, ale libi se mi :D

ta guma je takovej halfatbike :D

Odesláno

Ty gumy jsou silene. Se bojim defektu! Rezerva mi vlezla do brasny tak tak. A foukat to budu asi tyden...si zavolam taxika :D

Vsecko nastavene, pedaly vymenene, kosik na miste, prvni hodinka v lese za mnou. Dest nedest. Fajne to je jak chleba s maslem!

3361c46444f92429dad28202959f450f.jpg

Odesláno

nickolas, moc peknej RM. Z kopce to musi bejt mazec, to musi zrat sutry a koreny jak nic na tech balonech.

Odesláno

Moc sjezdu nebylo, bo bych musel do kopce :lol2: Par let jsem nejezdil, takze zatim zlehka. Ale vzal jsem to pesinkama, kterym jsem se na HT obvykle spis vyhybal ;) Koreny, blaticko... Je to super, nechapu jak jsem bez toho mohl zit :D

Odesláno

sundej si ty samolepky s kotoučů....

Jako nálepky na kotoučích jsou špatně?

A ten plastovej talíř vzadu za kazetou už nikoho nesere? Jako vážně?

To už zase jde do módy? :D :D :D 

(narážka na narážky co tu byly OKAMŽITĚ když se objevila fotka bike s plastovým ufem vzádu :D

Odesláno

(narážka na narážky co tu byly OKAMŽITĚ když se objevila fotka bike s plastovým ufem vzádu :D

Nesere, protože většinou při drsnějším sjezdu odlétne sám :lol2: Proč to tam vůbec dávají? Nařízení EU?  :lol2: 

Odesláno

Ty pláště 2,8 jsou luxus z kopce a peklo do kopce,

dva víkendy jsem zkoušel Spešl (Kenevo na 2,8" a Levo na 3,0") s e-dopingem, takže se dalo i do kopce,

ale hlavní rokenrol nastal právě v těch nejrozbitějších pasážích, kterým se běžně vyhýbám.

Na normální full si 2,8 nedám, ale na stará kolena ebajk s 2,8 to budou orgie komfortu :-)

Odesláno

Ještě bych dal dolů ty brzdy, ty jsou těžce poddimenzované na takové kolo. Páky jsou v pohodě, ale třmeny jsou z nějaké nejnižší řady a nejsou kompatibilní s lepšími kotouči. Nevím, proč se dělají tyhle nesmyslné kombinace. Tyhle kotouče se přehřejou během chvilky. Uvidíš sám. 

Odesláno

(narážka na narážky co tu byly OKAMŽITĚ když se objevila fotka bike s plastovým ufem vzádu :D )

ne, čím víc nálepek na kotouči, tím líp :D :D plastový sračky jsem si nevšiml, jinak bych mu napsal, ať to sundá
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...